Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 01, 2025 16:10

Hozzászólás a témához  [ 10 hozzászólás ] 
Outlook Express archiválás?? 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás Re: Outlook Express archiválás??
Squito írta:
.gúnár. írta:
A legjobb, amit a célra találtam az a Mailnavigator, www.mailnavigator.com de a 25€-s ár nem kevés, bár nem is sok érte. Tud valaki hasonló progit, ami ingyenes és keresni is lehet vele?

A neten találtam egy rakás krekket meg szériált hozzá...

Valóban? Akkor légyszi küldj már egy MŰKÖDŐ változatot. Ugyanis én is találtam hozzá egy rakást (ami mind ugyanaz, csak más néven csomagolva), de nem működik.

csüt. szept. 29, 2005 19:47
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
hofipeti írta:
De ha pl havonta új mappát indítasz, úgy már az, legalábis ha nekem ilyen gondom lenne így csinálnám...

Igen, de az is egy idő után káoszt eredményezne, főleg ha az ember meg akar találni valamit.

csüt. szept. 29, 2005 19:45
gyémánt tag

.gúnár. írta:
A legjobb, amit a célra találtam az a Mailnavigator, www.mailnavigator.com de a 25€-s ár nem kevés, bár nem is sok érte. Tud valaki hasonló progit, ami ingyenes és keresni is lehet vele?

A neten találtam egy rakás krekket meg szériált hozzá...

csüt. szept. 29, 2005 16:29
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Hozzászólás 
De ha pl havonta új mappát indítasz, úgy már az, legalábis ha nekem ilyen gondom lenne így csinálnám...

csüt. szept. 29, 2005 13:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
hofipeti írta:
Be lehet állítani azt is, hogy hova mentse a leveleket, vagy is, hogy hol tárolja a dbx fájlokat. Én ezt kezdés képpen egy másik particióra rakom és aztán sokkal könnyebb arhiválni is, meg ide oda mozgatni, mert nem kell könyékig túrni az Application Data-ban...

Igen, de ez nem megoldás a nagy adatbázis fájlok miatti lassúságra.

csüt. szept. 29, 2005 11:34
platina tag

Hozzászólás 
Be lehet állítani azt is, hogy hova mentse a leveleket, vagy is, hogy hol tárolja a dbx fájlokat. Én ezt kezdés képpen egy másik particióra rakom és aztán sokkal könnyebb arhiválni is, meg ide oda mozgatni, mert nem kell könyékig túrni az Application Data-ban...

csüt. szept. 29, 2005 10:02
gyémánt tag

ralphy írta:
Sziasztok!

Van e lehetoseg, az outlook expressben, egyes mappák learchivalasara, mivel ha mar nagyon sok level van eleg lassucska. Arra gondoltam, hogy valahogy ha kilhetne menteni, akkor mar lehet torolni, de ha akarom, akkor vissza lehet esetleg tolteni, ha szukseg van ra.
Elore is koszi

Na ugyanez a problémám egy helyen nekem is. Az odáig rendben van, hogy kirakod egy külön mappába azokat a leveleket, amik éppen nem kellenek, majd ezt a dbx fájlt elrakod a vinyón máshová. Ezzel csak az a baj, hogy később nehéz megnézni, újra vissza kell importálni az egészet. Vannak ingyenes dbx viewerek, de azokkal keresni nem lehet. A legjobb, amit a célra találtam az a Mailnavigator, www.mailnavigator.com de a 25€-s ár nem kevés, bár nem is sok érte. Tud valaki hasonló progit, ami ingyenes és keresni is lehet vele? Ajánlották a Total Commander plugint, kipróbáltam, de egy mezei felhasználónak azért nehézkes. Pláne ha még Total Commandert se használ.

csüt. szept. 29, 2005 7:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Há'pe'
:!:
Keresd meg a personal mappákkban a wab kiterjesztéseket(címjegyzék) és másold oda ahová akarod(szerintem ez a legfontosabb)
De,magából az Outlookból is tudod exportálni akár a béérkezett üziket is+a címjegyzéket :arrow: file :arrow: export-import(Kue Lajos) :D

szer. szept. 28, 2005 17:53
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Címjegyzék:

Windows/Application Data/Microsoft/Adress Book könyvtár

Levelezés komplett:

Windows/Application Data/(...)/Identities/Microsoft/Outlook Express könyvtár teljes tartalma. A hosszú file nevek megmaradása nagyon fontos! Az új telepítésben az Outlook Expressel nem szabad az Internetre felkapcsolódni (letölteni levelet), először a régit kell visszamenteni, utána lehet.

A (...) helyén egy rakás szám van, nálam {0A6A12A0-D50A-11D4-87F7-BE35D416B20A.

szer. szept. 28, 2005 17:48
ezüst tag

Hozzászólás Outlook Express archiválás??
Sziasztok!

Van e lehetoseg, az outlook expressben, egyes mappák learchivalasara, mivel ha mar nagyon sok level van eleg lassucska. Arra gondoltam, hogy valahogy ha kilhetne menteni, akkor mar lehet torolni, de ha akarom, akkor vissza lehet esetleg tolteni, ha szukseg van ra.
Elore is koszi

szer. szept. 28, 2005 17:33
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 10 hozzászólás ]