Szerző |
Üzenet |
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Nem akarok vitázni, nem egyszer telepítettem már angol 2000-et. Csak régen volt. Talán a kódtáblák között kell bepipálni, ugyanezt megtalálod az advanced fülben. Hadd ne telepítsek a kedvedért 2000-et, meg fogod te is találni.
Itt van, amiről beszélek:
http://www.microsoft.com/globaldev/hand ... pp.mspx#E5
Más: XP-ből láttam már olyan verziót, ami valamilyen hackelt corporate torrentes dolog volt és egy csomó "extra" volt a cd-n. Cserében viszont nem volt magyar nyelv. Na azzal én is szívtam. 2000-ből ilyet nem láttam, de nincs kizárva, hogy ilyennel akadtál össze. Mert az ábrán a Central Europe eléggé középen van, nyilván megtaláltad volna már.
|
csüt. ápr. 06, 2006 16:21 |
|
|
ohajbalazs
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Szeged
|
NEM! Nem ész nélkül nyomom a nexteket. A választási lehetőségek között NEM volt a Central european se a magyar. A kérdés az volt, hogy miként lehet beletenni/telepíteni, nyelvet/készletet a windowsba?
|
csüt. ápr. 06, 2006 16:16 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Amikor raktad fel, akkor kellett volna bejelölni. Pontosabban asszem először a Central Europe-t, és utána jelent volna meg a magyar (de lehet, hogy most keverem a 98-al, de valami tuti kell jelölni ennél is, majd apply-olni, hogy legyen magyar). Hogy utólag hogy lehet, nem tudom, biztos lehet, minden esetre ékes példája annak, amikor valaki ész nélkül a nexteket nyomkodva telepít.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára .gúnár. csüt. ápr. 06, 2006 16:17-kor.
|
csüt. ápr. 06, 2006 16:12 |
|
|
ohajbalazs
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Szeged
|
biztos menne, csak az a baj, hogy nincs a választékban. a kérdés végülis arra irányult, hogy van-e mód hozzáadni nyelveket a billentyűzetkiosztást illetően.
|
csüt. ápr. 06, 2006 14:39 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
A hozzáadással nem megy?
Területi beállítások / Nyelvek / Részletek... / Hozzáadás...
Igazából nem tudom, angol nyelvűnél pontosan hogy van. Olyanom mostanában nem volt.
|
csüt. ápr. 06, 2006 14:36 |
|
|
ohajbalazs
ezüst tag
|
Hogy lesz nekem magyar billentyűzetem?
Sziasztok!
Felraktam egy angol Windows 2000-et. Az a problémám, hogy a Regional Settingsben és a Billentyűzetkiosztásban sincs magyar. Lehet valahogy esetleg ezt pótolni, utólag telepíteni magyar beállítást, hogy a billentyűzet legalább stimmeljen?
|
csüt. ápr. 06, 2006 13:33 |
|
|