Szia biresz!
A hálózati nyomtatáshoz nencs semmi koze az NTFS vagy FAT32-es partíciknak... Ahhoz, hogy Te egy nyomtatót hálózaton keresztül el tudjál érni, ami NT alapú gépen van megosztva a kovetkezőek kellenek:
1. win98 alá a HP1000 driver
2. elérési jog kell az NT alá
3. amikor a "szerveren" feltelepíted a nyopmtaot, illetve megosztod, akkor ott be kell állítani, hogy win98-as kliensek is elérhessék...
Szóval szerintem a 3. pint lehet a felsoroltak közül a lidas... És szerintem ez eredményezi azt is, hogy a klienseken a nyomtató offlien módban van... Az XP helpben ezt találtam...
)
A nyomtató megosztásával kapcsolatos beállítások:
1. A Megosztás lapon jelölje be a Megosztás neve választógombot, majd adja meg a megosztott nyomtató nevét.
2. Ha más hardvert vagy operációs rendszert használó felhasználókkal osztja meg a nyomtatót, akkor kattintson a További illesztőprogramok gombra. Jelölje be a többi számítógépen használt környezet és operációs rendszer melletti jelölőnégyzetet, majd a további illesztőprogramok telepítéséhez kattintson az OK gombra.
A Windows más verzióit (Windows 95, Windows 98 vagy Windows NT 4.0 rendszert) futtató felhasználók a segédeszközöket tartalmazó támogató CD-n találhatják meg a szükséges illesztőprogramokat. A
3.Windows NT 3.1 és a Windows NT 3.5 nyomtató-illesztőprogramjait a program nem tartalmazza.
4. Kattintson az OK gombra, vagy ha további illesztőprogramokat telepített, akkor a Bezárás gombra.
Remélem, hogy tudtam segíteni... ha nem megy, akkor dobj meg egy mail-lal minket...!!!
Üdv.
HACKing