Szerző |
Üzenet |
mikaowx
ezüst tag
|
Vagy ha van egy Power Quest Boot lemezed (szerezz=E9l, csin=E1ltass=E1l vki= vel=20 akinek van PM-je) amikor butulsz --->a PM lehet megpr=F3b=E1lja majd helyre= hozni. Ha nem akkor =E9n csin=E1ln=E9k egy ment=F5 part=EDci=F3t---> r=E1 linux va= gy windows. =C1tm=E9retez=E9ssel k=F6nnyen meg lehet oldani ha tudsz butulni a butszekt= or miatt.
|
kedd jan. 06, 2004 11:51 |
|
|
Eminence
|
Hello mindenki !
Remélem tudtok segíteni!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval!
Történt, hogy összegyűltünk szilveszterkor hálozati játékozni.
Éjfél után volt, mikor újra bekapcsoltam a gépemet és nagy semmit kaptam.
Azt kiderült, hogy elszállt a boot (?) szektorom. XP-nek annyi.
A gondom az, hogy a MyDocuments könyvtárban kb 4GB kibafontos adat volt_van!!! De nem enged a rendszer belépni.
Ez jogos, mert olyan mind ha másik felhasználó lennék.
Hogyan tudnám az ,,írásvédettséget", a mit tudom én mit kikerülni?!?!
Mit tegyek, hogy megmentsem a cuccaimat??!!
KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!!!!!
|
kedd jan. 06, 2004 1:49 |
|
|
|
talan http://www.freeweb.hu/xakk/download/web ... 0v1.01.zipftp://ftp.webutils.com/om/onmet_en.exeby horex --- Outgoing mail is certified Virus Free. Checked by AVG anti-virus system ( http://www.grisoft.com). Version: 6.0.551 / Virus Database: 343 - Release Date: 2003. 12. 11. ____________________________________________________________________ Miert fizetsz az internetert? Korlatlan, ingyenes internet hozzaferes a FreeStarttol. Probald ki most! http://www.freestart.hu
|
csüt. dec. 25, 2003 21:53 |
|
|
ozz
|
szia! tudnal mondani 1-2 progi nevet ami csinal ilyet? koszonom Ozz ----- Original Message ----- From: "T-Bee" <tbee@chello.hu> To: <list@windows.lx.hu> Sent: Thursday, December 25, 2003 3:53 AM Subject: Re: [windows] XP Kérdés segitsetek ! ----------------------------------------------------------------- Elindult Magyarország Legnagyobb Álláskereső Szolgáltatása: http://www.jobinfo.hu----------------------------------------------------------------- Nem hiszem, hogy az XP képes ilyenre, de azért a csoportházirend (group policy)-ben próbálkozhatsz (azon belülis a naplózásirend vagy mi.. Sokmindent képes naplózni Amúgy meg ha nem akarsz ezzel bajlódni, akkoris van 1000+1 féle kis progi ami ilyenre képes -----Original Message----- From: Ozz [mailto:e.z@freemail.hu] Sent: Thursday, December 25, 2003 12:18 PM To: list@windows.lx.huSubject: Re: [windows] XP Kérdés segitsetek ! ----------------------------------------------------------------- Elindult Magyarország Legnagyobb Álláskereső Szolgáltatása: http://www.jobinfo.hu----------------------------------------------------------------- Sziasztok! Segitsegre lenne szuksegem ha tudnatok segiteni az nagyon jo volna, eddig meg senki se tudott megoldast a problemamra tehat: van egy dial-up kapcsolatom olyat lehet csinalni hogy az Xp Log-olja hogy mikor leptem fel a netre es mennyi ideig voltam fent? Vagy erre esetleg a kulon program? -- Üzenet a csoportnak: list@windows.lx.huFeliratkozás: subscribe@windows.lx.huLeiratkozás: unsubscribe@windows.lx.hu----------------------------------------------------------------- Üzenet a csoportnak: list@windows.lx.huFeliratkozás: subscribe@windows.lx.huLeiratkozás: unsubscribe@windows.lx.hu
|
csüt. dec. 25, 2003 19:28 |
|
|
ozz
|
letszi 1-2 progi nevet ami kepes ilyenre!
nagyon koszonom!
ozz
|
csüt. dec. 25, 2003 19:24 |
|
|
|
Az XP-t nem ismerem /milyen OP ez ? / de a ME es a 98-ban a windows kv.tarban van a modemre jellemzo nevvel egy LOG file. Ha beallitottad a modem adatainal, akkor itt jegyzi a fellepes es lekapcsolas idopontjait, illetve hibauzeneteket Segedprogi meg 1000+3 van by horex --- Outgoing mail is certified Virus Free. Checked by AVG anti-virus system ( http://www.grisoft.com). Version: 6.0.551 / Virus Database: 343 - Release Date: 2003. 12. 11. ____________________________________________________________________ Miert fizetsz az internetert? Korlatlan, ingyenes internet hozzaferes a FreeStarttol. Probald ki most! http://www.freestart.hu
|
csüt. dec. 25, 2003 16:33 |
|
|
tbee
|
Nem hiszem, hogy az XP k=E9pes ilyenre, de az=E9rt a csoporth=E1zirend = (group policy)-ben pr=F3b=E1lkozhatsz (azon bel=FClis a napl=F3z=E1sirend vagy = mi.. Sokmindent k=E9pes napl=F3zni Am=FAgy meg ha nem akarsz ezzel bajl=F3dni, akkoris van 1000+1 f=E9le = kis progi ami ilyenre k=E9pes=20 -----Original Message----- From: Ozz [mailto:e.z@freemail.hu]=20 Sent: Thursday, December 25, 2003 12:18 PM To: list@windows.lx.huSubject: Re: [windows] XP K=E9rd=E9s segitsetek ! ----------------------------------------------------------------- Elindult Magyarorsz=E1g Legnagyobb =C1ll=E1skeres=F5 Szolg=E1ltat=E1sa: http://www.jobinfo.hu----------------------------------------------------------------- Sziasztok! Segitsegre lenne szuksegem ha tudnatok segiteni az nagyon jo volna, eddig meg senki se tudott megoldast a problemamra tehat:=20 van egy dial-up kapcsolatom olyat lehet csinalni hogy az Xp Log-olja hogy mikor leptem fel a netre es mennyi ideig voltam fent? Vagy erre esetleg a kulon program? -- =DCzenet a csoportnak: list@windows.lx.huFeliratkoz=E1s: subscribe@windows.lx.huLeiratkoz=E1s: unsubscribe@windows.lx.hu
|
csüt. dec. 25, 2003 12:58 |
|
|
ozz
|
Sziasztok!
Segitsegre lenne szuksegem ha tudnatok segiteni az nagyon jo volna, eddig meg senki se tudott megoldast a problemamra tehat:
van egy dial-up kapcsolatom olyat lehet csinalni hogy az Xp Log-olja hogy mikor leptem fel a netre es mennyi ideig voltam fent?
Vagy erre esetleg a kulon program?
|
csüt. dec. 25, 2003 12:18 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11973 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Én is a másik topicben válaszoltam, csak ez volt lejjebb a sorban.
|
hétf. dec. 22, 2003 17:06 |
|
|
Signal
|
>>(fdisk-el nem lehet)
Ez így nem igaz, és a másik állításoddal sem tudok egyetérteni:
>> NTFS particó törlése után legalább 2 új particiót kell
>> létrehozni, mert ha egyet írsz, csak NTFS formatot enged.
De inkább abba a topikba írom a többit. Egyébként, amire most válaszoltál, az már meg lett oldva, ha jól látom.
|
hétf. dec. 22, 2003 9:54 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11973 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
daveedvd
Nézd meg a "boot cd" topicot, ott leírtam, hogy lehet NTFS-ről visszatérni FAT-ra (fdisk-el nem lehet).
Ha nem tudod pontosan ez mit jelent, előbb inkább nézz utána (pl fdisk használat stb), aztán folytasd.
|
vas. dec. 21, 2003 16:22 |
|
|
Auruma
vas-tag
|
T. Signal!
Azt hiszem részben igazad van. Azonban fel szeretném hívni a figyelmedet arra az egyszerú tényre, hogy aki ide látogat nem mindenki pc guru.
Aki pedig most kezdi a számítástechnikát megismerni, annak vannak bizonyos (nem egyértelmú) dolgok, amik újjak!
Üdv!
|
vas. dec. 21, 2003 15:48 |
|
|
Signal
|
Nem akarom forszírozni a dolgot, mert nem vagyunk egyformák, de egyébként én is oroszt tanultam még sajnos, viszont amikor pár éve úgy gondoltam, hogy "na most akkor haladjunk már a korral" és összedobtam magamnak egy számítógépet, utána az FDISK-kel való alapos ismerkedés következett. Szóval, az én szememben ez egy olyan elemi dolog, mindennek az alapja.
|
szomb. dec. 20, 2003 18:54 |
|
|
Signal
|
Az a bizonyos kérdés már önmagában is sokat elárul, hiszen aki nem bír eltüntetni egy oprendszert/partíciót a gépéről... szóval jelez valamit.
Te viszont a topik címét szúrtad el:
"XP Kérdés segitsetek !"
Ennél már csak ez lett volna jobb (és előfordul ilyen!):
"Kérdés!"
Volt már róla szó, hogy nem célszerű ilyen általános, semmitmondó címeket adni, több okból is. Később nehezíti a témák közötti keresést (időpazarlás lehetséges), rontja az áttekinthetőséget, esetleg a válaszkapás esélyét is csökkenti.
Ebben az esetben pedig elképzelhető, hogy létrehoztál egy olyan topikot, amibe még sokan fognak XP kérdéseket beírni, és mégcsak hibáztatni sem lehet őket, mivel pont ez a topik címe.
|
hétf. dec. 15, 2003 0:07 |
|
|
Soldat
|
Azért egy kicsit bunkóság egy más által nyitott témába
beleirni saját kérést.Ez nem neked szól Windoki de azért
ha netán tudnál az én kis problémámra valami
megoldást,kérlek oszd meg velem.Köszi.
|
vas. dec. 14, 2003 18:00 |
|
|
Windoki
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 223 Tartózkodási hely: Várpalota
|
Hi!
Milyen DOS felület jön be?
Esetleg próbálkozz ilyen parancsokkal,hogy fixmbr,fix... (help kiadja)
Üdv:Windoki
|
vas. dec. 14, 2003 11:53 |
|
|
daveedvd
|
Köszi,de hiába nyomkodok akármit ,egyből a DOS felület jön be és nem tudom elindítani a windows xp-t.
a D: parancsra kiírja,hogy: invalid drive specification!
így nem tudom a telepítőjét sem elindítani, se a BIOS-ba belépni semmit.
Hogy tudnám a windows-t elindítani?? ( Ja egy notebook -ról van szó,ha számít!)
üdv.davee
|
vas. dec. 14, 2003 11:52 |
|
|
Windoki
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 223 Tartózkodási hely: Várpalota
|
Hi!
WinXP "dos" mód: mikor elkezd bootolni az XP akkor serényen nyomkodod az F8-at.Ekkora bejön egy menü,ahol a command prompt-ot választva kapsz "dos" módot.
XP eltávolitás: Fogod a win98-as CD-t(floppy-t),bebootolsz róla és onnan megformázod. www.bootdisk.com innen is le tudsz ilyeneket szedni.
Üdv:Windoki
U.i.: látogasd meg droland free.x3-as oldalát. Nagyon hasznos!
|
vas. dec. 14, 2003 11:38 |
|
|
daveedvd
|
Sziasztok!
Még egy kérdés: Boot lemezről indítottam az xp-t,és most DOS-ban van és nem tudom mit kell beírni,hogy a windows xp elinduljon.
win 98-nál beírtam,hogy win 98 és elindlt,de ez nem reagál semmire.
Tud valaki segíteni?
Köszi.
|
vas. dec. 14, 2003 11:08 |
|
|
daveedvd
|
Sziasztok!
Hogy lehet ezt a k.b...ott XP-t eltávolítani a gépről?
Szeretném visszarakni a 98-at,de nem tudom MS-Dos-ban újraindítani,mert nincs ilyen menüpont.
Formatálni nem hagyja az windows-on belül.
A programok telepítése-eltávolítása menüben nem szerepel.
Felinstallálni a 98-at nem engedi amíg az XP fent van.
(((((((((((((((((((((((
Plízzzz helpppp!!
Üdv.
|
szomb. dec. 13, 2003 22:14 |
|
|
Soldat
|
Nem nagy ügy csak idegesit,hogy nem tudom megoldani.A probléma a következõ:az XP nem azzal az asztal téma beállitással áll fel mint ami sémának meg van adva. pl.a lomtár és a sajátgép ikonja ki lett cserélve ez a kis hülye meg nem hajlandó ugy indulni, csak miután jobb egérgomb- tulajd.témák.és ott ujra a legördülõ menüböl kijelölöm a kellõ témát akkor irja várjak kicsit aztán oké minden.Idegesit miért nem jegyzi meg.Aki tudja a megoldást segitsen
Köszönöm szépen.
|
vas. dec. 07, 2003 16:25 |
|
|