Hát igen a probléma sajnos nem egyedi!
Nálam szintén ez a probláma! Suse linux server az Ő tűzfalával! Sajnos hiába tudom a proxy adatait meg minden adatot sajnos hangal nem enged ki hiába is szeretném! Gondoltam felrakom a yahoo messengert de ott már akkor elakadtam mikor hangot akarok kérni mert, hogy a voice gomb egyszerűen nincs is!!!!!
Dolgozom a megoldáson igérem de, hogy mikor jövök rá az kérdéses! Nem ártana tényleg ha valaki segítene nekünk!
Nálam szintén ez a probláma! Suse linux server az Ő tűzfalával! Sajnos hiába tudom a proxy adatait meg minden adatot sajnos hangal nem enged ki hiába is szeretném! Gondoltam felrakom a yahoo messengert de ott már akkor elakadtam mikor hangot akarok kérni mert, hogy a voice gomb egyszerűen nincs is!!!!!
Dolgozom a megoldáson igérem de, hogy mikor jövök rá az kérdéses! Nem ártana tényleg ha valaki segítene nekünk!
Nekem Zone ALarm-om van, és ott is ugyan ez a probléma, a hang átvitelhez ki kell kapcsolnom a ZoneAlarm-ot!
Már sokat kínlódtam vele, de nem tudtam megoldani a problémát...
A problémáma következő: MSN Messengert használok egy Windows XP -n. Ez a gep a belső hálózaton van. Minden messenger szolgáltatás működik rajta, kivéve a szóbeli beszélgetés... hiába kapcsolódok rá vkire, nem sikerül kapcsolatot létesíteni.
A kérdés: milyen portokat kell a linux serveren (firewallon) engedélyezni(port forwarding), hogy létrejöhessen a beszélgetés.
netstat -al eddig ennyit sikerült kinyomozni, hogy MSN messenger a microsoft 207.46.0.0/16 os tartományaba csatlakozik MINDIG az 1863- as porton.
Ötleteket várok, vagy esetleg megoldást (ha már vki találkozott vele)
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 2 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.