Aztán mond csak ,miért nem jelzed problémádat az MS live-supportnak-hiszen Ők is ezt használják..,sőt állítólag értenek is hozzá! Mitöbb ,ha nyelvészeti problémáid vannak a magyar guru válaszol,honi nyelven!
Remélem, valaki ért a Windows Live Mailhez. A problémám, hogy az utóbbi időben totál lelassult, nehezen jeleníti meg a már beérkezett üzeneteket, ráadásul van sokszor, hogy csatolt txt és html fájl van csak az üzenetben, csak többszöri újraindításnál javul meg ez. Ja és van, amikor el sem indul maga a program. Mitől lehet ez? Köszi!
Kérnék egy kis segítséget;
Egy ismerősömnél beállítottam a postafiókokat , rendben le is tölti de, ha ő továbbküld olyan levelet amihez pl: ppt van akkor a címzett a levél mellékletének a kódolt formáját kapja meg és nem tud vele mit kezdeni. pl:
Feltettem a windows live mail-t és a többi testvérét. És én Hü....letöröltem a fájlokat és nem uninstaláltam. Most ha újra akarom telepíteni akkor azt írja hogy már telepítve vannak. Így nem tudom újra felrakni őket.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 6 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.