Szerző |
Üzenet |
TargeT
a fórum lelke
|
Re: XP alatt bosszantó apróságok <->és a gyógyír ezekre!
Laci_L barátunknak lassan át kellene térnie a Win7-re. No majd ha új gépet pakol össze.
|
kedd júl. 06, 2010 18:10 |
|
|
stell
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. jún. 24, 2007 10:18 Hozzászólások: 6679 Tartózkodási hely: Revuca.S.k>>Szlovákia, nem tudok jól magyarul írni, ezért ilyen amit látsz,
|
|
kedd júl. 06, 2010 18:07 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
Futogat ez automatikus WU meg súgó esetén, meg mikor még hogy. SP3 esetén nem kellene problémáznia. De fogalmam sincs közvetlenül. A Stell fórumában pont erre volt egy Combofix vírus találat. Nézegessed még ezzel-azzal. Uff, a Nagy Mágus Víruskergető Főnök közben megelőzött.
|
kedd júl. 06, 2010 17:52 |
|
|
stell
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. jún. 24, 2007 10:18 Hozzászólások: 6679 Tartózkodási hely: Revuca.S.k>>Szlovákia, nem tudok jól magyarul írni, ezért ilyen amit látsz,
|
|
kedd júl. 06, 2010 17:48 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11975 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Kérdésem az lenne, hogy az XP-ben mi a funkciója a
C:\WINDOWS\pchealth\helpctr\binaries\helpsvc.exe -nek
Eddig még sosem láttam futni, most meg tekert 100% proc. használat mellett. Nem akatra abbahagyni egy perc után sem, leállítottam.
A virustotal.com 1/41 jelzést ad: McAfee-GW-Edition > Win32.LooksLike.Virut Ezt nem hiszem el, mert a többi nem ad találatot.
Van véleményetek?
|
kedd júl. 06, 2010 17:15 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11975 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
TargeT írta: ... De a lényeg, hogy mégis jó lett. Nem gondoltam, hogy csak ilyen egyszerű keveredés lesz. Szerkeszteni hagyta, csak egy új számot (ami ezek szerint egy másik User) létrehozni nem. A virtuális gépen (ahogy jól írtad), egész más ez a szám. Megnyugodtam.
|
kedd jún. 22, 2010 20:00 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
Meg a Rendszergazda, ha nem magad is ezzel futsz, meg a Vendég, meg a Segítségnyújtó. Vannak ott a rendszernek is cuccai a HKU alatt. De a lényeg, hogy mégis jó lett. Nem gondoltam, hogy csak ilyen egyszerű keveredés lesz.
|
kedd jún. 22, 2010 19:44 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
TargeT írta: A HKU alatt a SID azonosítók vannak. A virtuális gépen más lesz ez, mint a host gépeden. A SIDList.vbs szkripttel kinyeheted az adott SID-eket. Lehet hogy nem ez lesz a gond, mert olyan nagyon sok usered mégsem lehet, hogy ne tudd hová kell másolni. Ezt nem ismertem. Köszi. Tényleg tök más a bejegyzés száma az S.. után. Editálva a meglévőre símán bevette. Különben nálam egy User van, én.
|
kedd jún. 22, 2010 19:09 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
A HKU alatt a SID azonosítók vannak. A virtuális gépen más lesz ez, mint a host gépeden. A SIDList.vbs szkripttel kinyeheted az adott SID-eket. Lehet hogy nem ez lesz a gond, mert olyan nagyon sok usered mégsem lehet, hogy ne tudd hová kell másolni.
|
kedd jún. 22, 2010 17:55 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Lenne egy kérdésem:
Hogyan lehet bejegyzést tenni az XP Registry-ben a HKU csoportba? Mert még csökkentett módban is tiltva van. A Win Rendszergazdaként fut.
Amiért kérdezem: Van egy program (Patch), ami telepítéskor tesz ide bejegyzést, amitől tud futni a Videoeditor program. Mindez persze virtuális gépen. A módosított Registry bejegyzést kimásolva a HKCU-ba hagy írni, de a HKU-ba nem.
Nyilván a Win tiltja önvédelemből. De hol? Van ötletetek?
|
kedd jún. 22, 2010 15:53 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. szept. 12, 2004 18:08 Hozzászólások: 6037 Tartózkodási hely: Usa
|
Kell azon a gépen lennie egy rejtett parton a telepítónek ..azon vannak a diverek is:Hacsak le nem gyalutad azt is.Valami tükkös bill.kobinációval indul Ctrl+F2,11 v12 és vm boot from recsure disk címszó alatt fog indulni-azon vannak a diverek is az adott géphez.
|
hétf. jún. 14, 2010 19:58 |
|
|
durward
ezüst tag
|
Sziasztok !
Adott egy dell optiplex gx 15-es gép. xpt telepítenék rá,de nem nagyon akarja. végigfut a particiónálás felmásolja a telepitési file-lokat ujraindul,majd kiírja,hogy a telepítő ujraindul. utűna eltelik egy kis idő majd kidobja a kékablakot amibe leírja ,hogy a hiba oka valószínüleg vga64k.
Idáig rendesen futott rajta a win,csak szerettem volna újratelepíteni egy servicepackos verzíót.
légyzives segítsetek.
köszönöm
|
pén. jún. 11, 2010 17:11 |
|
|
Cyberdog67
ezüst tag
|
Sziasztok ! Nos a laptopomat is rákötöttem a monitorra és ott is u.a. a hiba.Hát elvittem egy szervizbe és megcsinálták 17000 ft-ért.Valami inverter hibája volt.Most azon gondolkodom hogy eladjam-e, mert lehet hogy pár hónap múlva megint rákölthetek egy csomó pénzt.A szervizes 3 hónap garanciát adott rá.A monitor típusát egyébként rosszul írtam (Samsung 214T helyesen) amúgy meg nagyon szeretem mert gyönyörű képe van.Szerintetek kibírhat még egy pár évet?
|
csüt. jún. 03, 2010 18:22 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Én már szavaztam. Kész demokrácia van. Mellesleg mi a helyzet, kedves Cyberdog67 ?
|
csüt. jún. 03, 2010 15:29 |
|
|
stell
a fórum lelke
|
+1 szavazat-monitor,kabelek,videokartya.
|
csüt. jún. 03, 2010 12:26 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. szept. 12, 2004 18:08 Hozzászólások: 6037 Tartózkodási hely: Usa
|
+1 szavazat a videokártyára ill a kábelekre.
|
kedd jún. 01, 2010 17:39 |
|
|
horex
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 710 Tartózkodási hely: Bp
|
Cyberdog67 írta: Sziasztok! Hát most már még rosszabb a helyzet.A monitorom (samsung 215T) teljesen megbolondult.A gép bekapcsolása után a boot-olási kép hol látszik hol nem vagy vibrál.Amikor összeáll a windows vibrál a kép és egyszer csak elsötétül a monitor. Kikapcsolom a monitort,majd bekapcsolom egy pillanatra bejön a kép majd megint elsötétül.2-3-szor ki- bekapcsolom ugyanaz. Lekapcsolom a gépet majd újra beindítom a kép hol vibrál, hol nem majd újra lekapcsolom a monitort és bekapcsolom kétszer háromszor és egyszer csak van kép és már egy órája tökéletes (erről írom a kérdést) és közben lekapcsolom bekapcsolom működik rendesen.Először az alaplapi elemet már hiába nyomkodtam a kép nem jött vissza, úgyhogy ez a hiba kizárva. A monitorom novemberben lesz 4 éves.Lehet hogy haldoklik? Mi koze lenne az akksinak a monitorhoz? Semmi Nincs a közeledben egy másik monitor? Kábelek/csatlakozók mozgatása sem segit? Jácc le folyamatos zenét, ha megy akkor talán csak monitor/kártya hiba Esetleg VGA kártya ki-be, próba HA pesti vagy adok egy monitort by horex
|
kedd jún. 01, 2010 16:01 |
|
|
Cyberdog67
ezüst tag
|
Sziasztok! Hát most már még rosszabb a helyzet.A monitorom (samsung 215T) teljesen megbolondult.A gép bekapcsolása után a boot-olási kép hol látszik hol nem vagy vibrál.Amikor összeáll a windows vibrál a kép és egyszer csak elsötétül a monitor. Kikapcsolom a monitort,majd bekapcsolom egy pillanatra bejön a kép majd megint elsötétül.2-3-szor ki- bekapcsolom ugyanaz. Lekapcsolom a gépet majd újra beindítom a kép hol vibrál, hol nem majd újra lekapcsolom a monitort és bekapcsolom kétszer háromszor és egyszer csak van kép és már egy órája tökéletes (erről írom a kérdést) és közben lekapcsolom bekapcsolom működik rendesen.Először az alaplapi elemet már hiába nyomkodtam a kép nem jött vissza, úgyhogy ez a hiba kizárva. A monitorom novemberben lesz 4 éves.Lehet hogy haldoklik?
|
hétf. máj. 31, 2010 20:08 |
|
|
Cyberdog67
ezüst tag
|
Köszönöm a tanácsokat.
|
szomb. máj. 29, 2010 15:24 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Cyberdog67 írta: Megnyomkodtam az alaplapban levő elemet és most visszajött a boot-olási kép.Lehet hogy az elem miatt van? ... Érdekes, de ezek szerint lehet. Pucold meg az érintkezőket tiszta alkohollal (nem a torkod ). Esetleg a tartó rúgót szorosabbra hajlítani. Csoda, hogy még foglalatban van az elem. Ha meg nem, akkor a forrasztás hibádzik. Ehhez inkább ne nyúlj, mert hazavághatod az egész alaplapot. Keresni kell valakit, aki ért hozzá.
|
szomb. máj. 29, 2010 9:26 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
|
Újrarakni nem kell,de beáll gyári alapértékre,tehát be kell állítani igény szerint.
|
szomb. máj. 29, 2010 8:14 |
|
|
Cyberdog67
ezüst tag
|
Megnyomkodtam az alaplapban levő elemet és most visszajött a boot-olási kép.Lehet hogy az elem miatt van? Ha az alaplapból kiveszem az elemet akkor a biost újra kell rakni?
|
szomb. máj. 29, 2010 7:24 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
|
Laci_L wrote: Idézet: Akkor hogy lehet, hogy Hannibal-nak jó? Úgy hogy neki van 8Gb memó a gépében meg egy 'normal'vidikari a hardverben és eleve abból indul ki mit 'ifjú Titán' és mint az MS-által felbérelt ügynök -működik az csak rosszul csinálod,,,én sem azt mondtam fentebb hogy én sem tudom megnézni pl W7 alatt.... hanem maga az oldal sz*arrvassal terhelt-mint ez is: a fos is bent maradt motorban... mert,hátha valaki leírja az irum-bugum baaasszameget!
|
pén. máj. 28, 2010 22:08 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Cyberdog67 írta: Sziasztok ! Olyan problémám volna hogy a sz.gép bekapcsoláskor nem mutatja az alaplapi bios futtatást és a windows betöltése feliratot sem de amikor összeáll a windows akkor viszont van kép rendesen. A monitorod nem tudja azt a (kisebb, pl. 600x400) frekvenciáju/bontásu képet visszaadni, csak ami a Win-en van beállítva (pl 1024x768).
|
pén. máj. 28, 2010 17:25 |
|
|
Cyberdog67
ezüst tag
|
Sziasztok ! Olyan problémám volna hogy a sz.gép bekapcsoláskor nem mutatja az alaplapi bios futtatást és a windows betöltése feliratot sem de amikor összeáll a windows akkor viszont van kép rendesen.
|
pén. máj. 28, 2010 14:36 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
nacorvus írta: Megnyugtatlak,a hiba nem a te készülékedben van:az oldal site-adminja egy barom! ... Ez nem vígasztal. Te mg én tudom, ő meg nem. Akkor hogy lehet, hogy Hannibal-nak jó?
|
pén. máj. 28, 2010 7:49 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
|
Megnyugtatlak,a hiba nem a te készülékedben van:az oldal site-adminja egy barom! Bár látszólag az MS terméke a Silverlight-vannak áthidaló megoldások amitől 'más rendszer' alatt az ilyen videók is működnek.Na ez pont nem..ezért nem kell új kártyát venned a gépbe. Ps: egyébként vannak sima passzív hűtésű kártyák,haszánálban kb 10-15 e.sőt alatta is ami 120 volt 1,5-2évvel ezelőtt..már az 5 ezres is sokat dob a gépen,hiszen nem azt memóriát eszi amit a rendszer használ.
|
csüt. máj. 27, 2010 20:37 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Re:
Hannibal írta: ... Húzogattam a csúszkát megállítva is, lejátszás alatt is, nem volt semmi probléma. Az a gyanúm, hogy a video miatt van. Nekem csak alaplapi van (untig elég, nem játszom), ami a proc.-ot és a RAM-ot használja. Ezért vegyek bele egy videokártyát? Esetleg mit tudnál ajánlani, amin nincs ventilátor (nem zörög, azt utálom), de több mint az alaplapi Intel 82915G/GV/910GL Express Chipset
|
csüt. máj. 27, 2010 19:55 |
|
|
Hannibal
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 6486 Tartózkodási hely: Bonyhád - BP
|
Laci_L írta: Hannibal írta: 1,5 percet néztem meg belőle, kicsiben, nagyban, nem volt semmi gond. Procihasználat 12-15% (E8400). IE8
Próbáld eltávolítani a Silverlight-t, majd újratelepíteni. Mint írtam, tényleg megjavult. Meg is néztem. Ezután tettem egy próbát: pillanat stop, majd kicsit húztam a csúszkán (amit talán szabad). Símán összefagyta magát a 100% proc. használat miatt. Reset után újra jó, de nem szabad piszkálni ezeket a gombokat. Nálad is ilyen? Már nagyon örültem.
Húzogattam a csúszkát megállítva is, lejátszás alatt is, nem volt semmi probléma.
|
szer. máj. 26, 2010 18:15 |
|
|
horex
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 710 Tartózkodási hely: Bp
|
Senki semmi ötlet?
Van-e valami program, ami "meggyötri" a gépet?
Mert felrakom ujbol , aztán ujbol behal
by horex
|
szer. máj. 26, 2010 17:57 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Hannibal írta: 1,5 percet néztem meg belőle, kicsiben, nagyban, nem volt semmi gond. Procihasználat 12-15% (E8400). IE8
Próbáld eltávolítani a Silverlight-t, majd újratelepíteni.
Mint írtam, tényleg megjavult. Meg is néztem.
Ezután tettem egy próbát: pillanat stop, majd kicsit húztam a csúszkán (amit talán szabad). Símán összefagyta magát a 100% proc. használat miatt.
Reset után újra jó, de nem szabad piszkálni ezeket a gombokat.
Nálad is ilyen?
Már nagyon örültem.
|
szer. máj. 26, 2010 16:06 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
horex írta: ... Nem a ghost jelöl...
A jelölés alatt alatt azt értettem (te nem ), hogy mit ír a képernyőre.
|
szer. máj. 26, 2010 15:18 |
|
|
horex
platina tag
|
horex írta: Öröm, hogy visszahozták a gépet-kékhalál- Persze semmi értelmesség nincs az uzenetben. Visszaállitottam korábbi időpontra, amit még én hoztam létre Ugyanaz. Akkor ez most uj setup?? by horex
Már csökkentettben is csak néha áll fel, mire elérném, a korábban már beállitott "ujraindulás letiltása" részhez, már ujra is indul
De leginkább fekete képernyő, balra fenn kurzor
by horex
|
szer. máj. 26, 2010 14:24 |
|
|
horex
platina tag
|
Öröm, hogy visszahozták a gépet-kékhalál-
Persze semmi értelmesség nincs az uzenetben.
Visszaállitottam korábbi időpontra, amit még én hoztam létre
Ugyanaz.
Akkor ez most uj setup??
by horex
|
szer. máj. 26, 2010 14:05 |
|
|
horex
platina tag
|
Laci_L írta: horex írta: ... Remélem érthető? ... Nem. A Ghost nem jelöl C, D stb drájvokat, csak 1, 2, stb jelüeket. Ezeket te nevezted el betűkkel, és összekeverted valahogy. A méreteket jegyezd meg, és a Ghost-ban abból tudsz következtetni arra hogy melyiknek mi a neve. Esetleg a tartalomból, ha emlékszel rá.
Jajmá!!!
Nem a ghost jelöl.
Inditom pendrájvrol a gépem, ha feláll A: a prompt
Működik szépen a ghost és minden ami ilyenkor
Ha a másik gépet inditom vele C: a prompt, ghost nem muködik, mert azt mondja, E: meghajtón nincs ghost, ha a C-rol, tehát a pendrájvrol inditom a ghostot, akkor meg azt mondja nincs hely az E: meghajtón
Ha inditok egy DIR parancsot, azt sem ugyanugy irja ki mint az enyémen
Mi ez a különbség?
by horex
|
szer. máj. 26, 2010 10:09 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
horex írta: ... Remélem érthető? ...
Nem.
A Ghost nem jelöl C, D stb drájvokat, csak 1, 2, stb jelüeket. Ezeket te nevezted el betűkkel, és összekeverted valahogy.
A méreteket jegyezd meg, és a Ghost-ban abból tudsz következtetni arra hogy melyiknek mi a neve. Esetleg a tartalomból, ha emlékszel rá.
|
kedd máj. 25, 2010 18:35 |
|
|
horex
platina tag
|
horex írta: Hoppá! Lyól elirtam, csak 64Mb-os a pen by horex
Gép visszadva , örul mindenki, csak nekem van még kérdésem
Bootolós pendrájv , WINME inditólemeznek van setupolva, szépen feláll a gépem, ghostindul/hat/ stb. a gépem A-nak látja
Ha bedugtam az emlitett gépbe, ott C-nek látta a rendszer a pen-t és nem lehetett az E partición levő ghostot inditani, mert azt mondja az E meghajtó ures
Ha a pen-rol inditottam a ghostot, a D-t probáltam az E-re ghostolni, mert szerinte a D a rendszerwincsi, azt mondja nincs hely az E-n
E: 200Gb , winyo SATA 2 részre particionálva
WIN alatt persze ott van minden és C a rendszer-wincsi
És ugynaz az XP van setupolva
Remélem érthető?
by horex
|
kedd máj. 25, 2010 17:27 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Hannibal írta: ... SL egyébként ha jól tudom, akkor WU-n keresztül frissül.
Két hete volt az utolsó MS frisstés. Én mindig ráeresztem az összeset, amit felajánl. Nem volt benne ezek szerint.
Mindegy mostmár, leszedtem. A lényeg, hogy jó.
|
kedd máj. 25, 2010 17:20 |
|
|
Hannibal
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 6486 Tartózkodási hely: Bonyhád - BP
|
Laci_L írta: ... De hát te profi vagy, tanult IT szakember. Köszi.
Aki jól tippelt
SL egyébként ha jól tudom, akkor WU-n keresztül frissül.
|
kedd máj. 25, 2010 17:06 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Hannibal írta: ... Próbáld eltávolítani a Silverlight-t, majd újratelepíteni.
Igazad van. Bejött a dolog, jó lett.
Nekem még a 3.0 volt fent, most meg a 4.0.50401.0 került fel.
Azért elsírhatta volna magát, hogy frissítsek, sőt felajánlhatta volna. Na mindegy, örülök. piszkosul bosszantott.
Most jövök rá, hogy a visszaghostolt verzióban (egy éves volt) nem is volt Silverligh telepítve. Mégis ugyanolyan volt. Ez zavart meg.
De hát te profi vagy, tanult IT szakember.
Köszi.
|
kedd máj. 25, 2010 16:40 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
1,5 percet néztem meg belőle, kicsiben, nagyban, nem volt semmi gond. Procihasználat 12-15% (E8400). IE8
Próbáld eltávolítani a Silverlight-t, majd újratelepíteni.
|
kedd máj. 25, 2010 16:11 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Van egy érdekes problémám. Az rtlklub.hu/most -on meg akatam (volna) nézni egy műsort (Firefox): http://www.rtlklub.hu/most/10563_sikerulhet-e_az_egyenlites_az_egernek_vagy_a_vasas_lesz_a_ba
A stream betöltődésnél a proc. 100%-ra állt be, a gép gyakorlatilag lefagyott, kezelhetetlen lett.
Csak a reset segített.
Kipróbáltam IE-vel, ugyanaz az eredmény.
Visszaghostoltam egy múlt évről mentett particiót, avval is ugyanolyan.
Nálatok működik? Ha igen, mi lehet nálam a gond?
Mellesleg a gép korrekten működik, panaszmentes.
|
kedd máj. 25, 2010 15:59 |
|
|
horex
platina tag
|
Hoppá! Lyól elirtam, csak 64Mb-os a pen
by horex
|
kedd máj. 25, 2010 7:11 |
|
|
Squito
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. dec. 01, 2004 16:04 Hozzászólások: 2259 Tartózkodási hely: A sivatagban szivárványszínű mókusokat etetek
|
horex írta: Pendrájvom csak 640Mb-os igy nem férnek rá dolgok A Hiren's Boot CD 190 megát foglal egy pendrive-on. Sokminden elfér még mellette. horex írta: Igen, nosztalgiábol,mert igy akármit legyalulok illetve kijavithatok a FAT-s PEN-emmel Pakold rá a HBCD-t a penedre és convertáld át azt a FAT-ot NTFS-re. horex írta: Majd ha lesznek CD-im meg Hiren, meg minden, akkor lesz NTFS is http://www.hirensbootcd.net/download.html
http://unetbootin.sourceforge.net/unetbootin-windows-latest.exe
|
hétf. máj. 24, 2010 23:32 |
|
|
horex
platina tag
|
horex írta: Squito írta: horex írta: Az érdekelt volna, egyszerübb módszer van-e Squito írta: Erre való a Hiren's Boot CD. De ott van még a Paragon Partition Manager és a Partition Magic is (mind2 rajta van a Hiren's Boot CD-n, amit pendrive-ra is rakhatsz a már említett UNetbootin-nel). Már csak az a kérdés, hogy az NTFS helyett miért akarsz FAT32-t? Valami oka csak van a szentimentalizmus mellett... Pendrájvom csak 640Mb-os igy nem férnek rá dolgok /van még 10Mb-os wincsim is / Igen, nosztalgiábol,mert igy akármit legyalulok illetve kijavithatok a FAT-s PEN-emmel Majd ha lesznek CD-im meg Hiren, meg minden, akkor lesz NTFS is by horex
Köszönöm a tanácsokat, megvagyok
Szebb lett volna a virust kiirtani, dehát....
by horex
|
hétf. máj. 24, 2010 21:29 |
|
|
horex
platina tag
|
Squito írta: horex írta: Az érdekelt volna, egyszerübb módszer van-e Squito írta: Erre való a Hiren's Boot CD. De ott van még a Paragon Partition Manager és a Partition Magic is (mind2 rajta van a Hiren's Boot CD-n, amit pendrive-ra is rakhatsz a már említett UNetbootin-nel). Már csak az a kérdés, hogy az NTFS helyett miért akarsz FAT32-t? Valami oka csak van a szentimentalizmus mellett...
Pendrájvom csak 640Mb-os igy nem férnek rá dolgok
/van még 10Mb-os wincsim is /
Igen, nosztalgiábol,mert igy akármit legyalulok illetve kijavithatok
a FAT-s PEN-emmel
Majd ha lesznek CD-im meg Hiren, meg minden, akkor lesz NTFS is
by horex
|
hétf. máj. 24, 2010 21:01 |
|
|
Squito
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. dec. 01, 2004 16:04 Hozzászólások: 2259 Tartózkodási hely: A sivatagban szivárványszínű mókusokat etetek
|
horex írta: Az érdekelt volna, egyszerübb módszer van-e Squito írta: Erre való a Hiren's Boot CD. De ott van még a Paragon Partition Manager és a Partition Magic is (mind2 rajta van a Hiren's Boot CD-n, amit pendrive-ra is rakhatsz a már említett UNetbootin-nel).
Már csak az a kérdés, hogy az NTFS helyett miért akarsz FAT32-t? Valami oka csak van a szentimentalizmus mellett...
|
hétf. máj. 24, 2010 20:50 |
|
|
horex
platina tag
|
Laci_L írta: horex írta: ... miért akarom? CSAK ... Most már nem tudlak követni...
Felraktam az XP-t , CD Setupnál a FAT32-t választottam ,mert azt szeretem
Amikor már fut a WIN akkor már csak NTFS-re engedi formatálni
és én nem arra akarom
Most bootolhatová tettem egy kis PENdrájvot, arra WINME inditólemezt setupoltam és most formázom FAT32-re az E: mefhajtót, mivel ketté osztottam a wincsit
Az érdekelt volna, egyszerübb módszer van-e
NAA
by horex
|
hétf. máj. 24, 2010 20:44 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
horex írta: ... miért akarom? CSAK ...
Most már nem tudlak követni...
|
hétf. máj. 24, 2010 20:16 |
|
|
horex
platina tag
|
Jóvanna, ugysem tudtam volna mittenni mert semilyen boot CD-m nincs
Igérem csinálok
Azt mondjátok meg hogy tudom a második particiot FAT32-re formázni
Telepitő csak NTFS-t enged
/tudom: miért akarom? CSAK /
by horex
|
hétf. máj. 24, 2010 19:48 |
|
|