Szerző |
Üzenet |
stell
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. jún. 24, 2007 10:18 Hozzászólások: 6679 Tartózkodási hely: Revuca.S.k>>Szlovákia, nem tudok jól magyarul írni, ezért ilyen amit látsz,
|
Re: Antivírus törlése
Üdv: 1:Csökkentet mód a hálózattal és használd ezt a programot. http://dl.antivir.de/down/windows/registrycleaner.zip2:csökkentet módból betenni a szecurity témába az RSIT logjat. http://www.virus-stell.com/2010/04/rsit.html
|
pén. okt. 22, 2010 20:24 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11967 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
nacorvus írta: ... Vycuska wrote : Idézet: ...fogja magát a gépem, és kikapcsol. Utána vissza sem tudom kapcsolni, csak ha várok legalább fél órát. Na, ezen símán átlendültem. Először ezt kellene javítani, azán a szoftvrrel vacakolni. A hardver javításhoz meg szemmel láthatóan szakember kell. Hiába adnánk tanácsokat, az a gyanúm hogy meghaladaja Vycuska személyes lehetőségeit. A kör bezárult.
|
pén. okt. 22, 2010 19:18 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. szept. 12, 2004 18:08 Hozzászólások: 6037 Tartózkodási hely: Usa
|
..egy haldokló hardveren valószínűleg érdemes ezeket a köröket lefutni.. Once uppon time.. Vycuska wrote : Idézet: ...fogja magát a gépem, és kikapcsol. Utána vissza sem tudom kapcsolni, csak ha várok legalább fél órát.
|
pén. okt. 22, 2010 19:04 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11967 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Használni kellene az Uninstall Tool-t vagy a Your Uninstaller-t (esetleg Final Uninstaller). Ezek biztos, hogy leszedik. A gond az, hogy fizetősek (bár erre van "megoldás"), és kell a használathoz gép és Win ismeret. VycuskaHa mégis ezek mellet döntesz, tudok némi tanácsot adni. De úgy tűnik, a te esetedben (mivel szerény ismereteid vannak) jobb a Win Rendszervisszaállítását használni. Nyilván tudod mikor telepítetted ezt az antivírust, keress egy ezt megelőző időpontot, és kész. Legfeljebb azt kell újratelepíteni, pótolni, ami utána történt. És a jövőre vonatkozó tanács: jól gondold meg miket telepítesz, és előtte csinálj egy Rendszervisszaállítási pontot. Sok bosszúságot megtakarítasz.
|
pén. okt. 22, 2010 18:22 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. szept. 12, 2004 18:08 Hozzászólások: 6037 Tartózkodási hely: Usa
|
Idézet: ...az eredeti kérdés... Attól,még uo.sz*r lesz a gép antivírus nélkül is..
|
pén. okt. 22, 2010 15:41 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
|
Safe mód? By Vycuska :Idézet: fogja magát a gépem, és kikapcsol. Utána vissza sem tudom kapcsolni, csak ha várok legalább fél órát....
-ott is le fog fagyizni..csak lehet hogy később!
|
csüt. okt. 21, 2010 22:00 |
|
|
Vycuska
vas-tag
|
Nem tudom, hogy hogyan kell safe mode-ban? El tudnád mondani, vagy bonyolult? Még itt terpeszkedik.
|
csüt. okt. 21, 2010 21:04 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
|
Egyre jobb lesz! Az, hogy nem indul valamilyen hardverhibára utaló dolog:túlmelegszik a proci,tápegység,érintkezési hiba melegedésre stb. Az ilyen jellegű dolgokra a hardveres topic pl: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?f=7&t=32970Ps:ott is valamivel bővebb információra lesz szükség a vasról!
|
csüt. okt. 21, 2010 5:52 |
|
|
Vycuska
vas-tag
|
Szia! Nagyon szépen köszönöm a segítséget, remélem jó lesz. Azért pedig ne haragudj,hogy nem jó helyre írtam, mint jeleztem, új vagyok még itt és nyilván "eltévedtem". Viszont, van még egy olyan problámám is, hogy fogja magát a gépem, és kikapcsol. Utána vissza sem tudom kapcsolni, csak ha várok legalább fél órát. Ebben is tudnál segíteni? Köszi. Üdv. Éva
|
szer. okt. 20, 2010 20:42 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
|
Üdv! Akkor,a legközelebb ilyen jellegűvel a: secuity topict ajánlom,de érdemben:keress egy visszaállitási pontot-a rendszeren (mert az sem írtad hogy a sok win-ből melyik a tied, én meg itten írok a pályákon kintről )..lehetőleg a telepítés előtti időpontot választva,aztán a registryiből valami Cleaner v.hasonlóval írtóztatsd!
|
szer. okt. 20, 2010 19:13 |
|
|
Vycuska
vas-tag
|
Antivírus törlése
Sziasztok. Én új vagyok, itt,és lehet,hogy hülyeségeket kérdezek,de olyan problémám van, hogy feltelepítettem az Avira antivírust, és most le szeretném szedni, de nem megy. Végig csinálok mindent ami utasítást ír, de amikor törölné, felénél megáll, és nem csinál semmit, sőt a képernyőről sem tudom lekönyörögni, rátapad. Mit lehet ilyenkor tenni? Jó volna, ha valaki tudna valami használható ötletet adni, mert másik vírus irtót nem tudok tőle telepíteni. Köszi előre is a segítséget. Vyca
|
szer. okt. 20, 2010 18:45 |
|
|