Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. dec. 29, 2024 10:07

Hozzászólás a témához  [ 200 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4  Következő
Windows XP vélemény 
Szerző Üzenet

Hozzászólás 
mik a hátrányai az xp-nek, avagy miért sz*r Gates új vinfosa? vagy egykéthá írott játékom (gta2 fifa 2001 nfs4) és miután xp-re cseréltük a millenniumot feltelepítettem a fifa-t. crackelés után elindítottam elkezdek egy manchester-arsenal meccset és lám nem kilép a középkezdésnél a barom? jó, mondom újra indítottam a gépet, megint crack, megint kilép a vindózba. harmadszor is megprobáltam, az eredményt már úgyis tudjátok... ok a gta remélem müxeni fog nagy reményekkel felsetupolom a game-t crackelés után dupla katt a gta2.exe-re és a következő hibaüzenetet meri a képembe köpni a gép: a gta2.exe hibát észlelt ezért leáll a kellemetlenségekért elnézést kérünk. a következőek voltak a szavaim a gép előtt: arghhh!!!!!! @&#&@#&#&{#}@łŁ$łßłßŁ!!!!!!!!
az nfs-nél ugyanaz a szitu mint a fifa-nál. millenniumon tökeletesen futott mindegyik játék (még szerencse, hogy az xp-m sem eredeti:)

most mondjátok meg érdemes ezért xp-re beruházni?? a dos-os játékok nem futnek rajta, még hagyján, de hogy a 2001-ben íródott vadiúj játékom nem müxik az már felháborító!!!

csüt. dec. 20, 2001 19:51
Profil Privát üzenet küldése

Hozzászólás 
Hi!
Skacok hogy a pics...ba lehet az ikonok szövegének a hátterét eltüntetni?

csüt. dec. 20, 2001 18:23

Hozzászólás 
Üdv mindenkinek!

Lehet állítani valahol a cache maximális méretét? Nálam sajnos sok memóriát elpazarol az XP. Ha sokat másolok (>n*100MB), akkor a fizikai memóriám jelentős részét cache-ként használja. 200MB memóriából 130MB-t használ cache-nek. Ez azért túlzás. Szeretném használni másolás mellett a gépemet más programok futtatására is.
Például elindítom a Word-öt, majd elkezdek másolni és vissza kapcsolok egy fél perc múlva a Wordre, akkor nagyon lassan kapcsol át. Gondolom már az egész Word a swap-ben van...

Kösz.

csüt. dec. 20, 2001 13:48

Hozzászólás 
Sziasztok, én új vagyok itt, és segítségeteket szeretném kérni. Nem evvel kapcsolatos ugyen, de sehol máshol nem tudtam segítséget szerezni, bízom benne hogy ti mayd tudtok.

A problémám: Van egy ASUS KT-133 alaplapom, amihez vettem egy GeForce2 GTS-t, és nemtudom hogy miért, de most igy, pár játéknál a hang recseg, problémázik a win98 SE, s mivel VIA-s csipszetes, ezért egy AMD Athlon 900 Mhz-es, és a problémám lényege, hogy Compatibilis-e az Alaplap, és Processzor a Videókártyával....?!

Segítségeteket előre is köszönöm, Viszlát!!

Tamás

kedd dec. 18, 2001 19:57

Hozzászólás 
Joreggelt,

Ugyan viszketek a magyartol, de kellhet meg masnak, thx a magyar xp-ert. Viszont szivesen vennek egy angol xp pro-t, mert csak home-om van, ami w2kpro-ra b$&^*)(*@# felmenni.

mas : keszenleti allapot = hibernalas? Mert arra en nem sajnalom azt az 512MB-ot (ennyi a ram, ennyi kell neki) tekintve hogy sokkal gyorsabb a rendszerinditas, valamint nem kell ujrainditani a zenet :)

kedd dec. 18, 2001 12:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi, de azt tudom hogy hol lehet kikapcsolni.
De a jogosultság a fő kérdés számomra.
Sajnos sehol nem találom :(
Pedig a multkor sikerült állítanom, de azóta új install volt, és most nincs ott, tehát valószinű valami beállítás függő.
Vagy lehet, hogy kell még sima felhasználót is definiálni?

kedd dec. 18, 2001 10:41
ezüst tag

Hozzászólás 
A vezérlõpultban a rendszer ikonra kell kattintani, és ott kell valahol kikapcsolni.
A kikapcsolás után akár le is törölheted a system volume information könyvtárat.
Szerintem kapcsoljátok ki, mert nekem valami 2.5GB helyet akart elfoglalni. A készenléti állapotot is érdemes kikapcsolni, mert az nekem további 512MB-ot akart elfoglalni a winyómról, bár ez szerintem a gépedben lévõ ram mennyiségétõl függ.

kedd dec. 18, 2001 10:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Ez igy nem igaz!
Csak akkor üres, ha letiltod a rendszer visszaállítást.

Ha valaki tudja ossza meg velem.

kedd dec. 18, 2001 9:35

Hozzászólás 
Minek ?
tök üres

kedd dec. 18, 2001 8:56

Hozzászólás 
Minek ?
tök üres?

kedd dec. 18, 2001 8:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Hol a fenébe lehet jogosultságokat adni???
Nem tudok benézni a system volume information könyvtárba, pedig renszergazda vagyok!

hétf. dec. 17, 2001 23:07

Hozzászólás 
bocsesz ezer bocsesz

www.szorossapka.hu

igy már mennie kell!!

hétf. dec. 17, 2001 17:11
ezüst tag

Hozzászólás 
sAPI ez nem jött be!!!

hétf. dec. 17, 2001 13:08

Hozzászólás 
www.szorosspaka.hu

itt a full magyar pro iso meg a crack hozzá

+serial

na csáá

hétf. dec. 17, 2001 12:55
ezüst tag

Hozzászólás 
A Gravis Ultrasound PnP hangkártya tökéletesen müxik a WindowsXP alatt! A driver a régebbi Windowsokkal is (Win9x, Win2000) tökéletesen müxik.
A drivert az alábbi címrõl töltheted le!

http://www.drivers.hu/drv_dwnload.php?id=808

Esetleg a MAX-os kártyatulajok is próbálkozhatnak vele.
Élljen a király (GUS) ;-)

hétf. dec. 17, 2001 9:49

Hozzászólás 
sAPI

Magyar Home Edition ha van azt felrakhatnad.
Elore is koszi.

hétf. dec. 17, 2001 0:08

Hozzászólás 
Kezdödik megint!!!
ha ezt látod az már régen rossz!!
http://www.tar.hu/mindenszarsag/xp/xp%20restart.JPG
A hazugságokról meg ne is beszéljünk
http://www.tar.hu/mindenszarsag/xp/xp%20install2.JPG
-
http://www.tar.hu/mindenszarsag/xp/xp%20install3.JPG
-
http://www.tar.hu/mindenszarsag/xp/xp%20install4.JPG
-
Amugy ha valakinek kell az iso akkor hétfőn feldobom egyben egy biztos helyre a magyart és az angolt is
és ha kell akkor az office-t is(persze csak ha kell)
na csáá
sAPI

vas. dec. 16, 2001 11:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok

Nemtudja valaki, hogy hogy lehetne végleg lelőni a messengert?

vas. dec. 16, 2001 10:27

Hozzászólás 
Hali!
Először is letöltés: eDonkey2000(filecserélő, szinte minden megtalálható)

Lenne egy lérdésem:
Vinyómon 3 oprendszer csücsül :))
98, ME, SuSE 7.2,
A 98 alól Particion bootmagic telepítve, ez a bootmanagerem.
Az XP-t a 98 helyére szeretném telepíteni. Nem fog eltűnni a bootmanagerem? XP-nek van, és felismerné a másik kettőt?
Vagy használjam a LILO-t?
Előre is kösz.

Atty

hétf. dec. 10, 2001 11:14
vas-tag

Hozzászólás 
Szasztok, Csak annyi, hogy néhány pajtás a letõltésrõl érdeklõdik. Elõszõr is a Windows XP nem valami 250 kB-os shareware progi, aminak a korlátozott ideig használható változata csak úgy letölthetõ. Ez egy op.rendszer és talán semmilyen cég nem ragaszkodik jobban egy programjához mint a Microsoft. Ha meg mégis létezne valahol egy titkos hely ahonnan le lehetne varázsolni (kb 600 MB), arról sem egy nyilvános fórumon kéne cseverészni. Bár én a konkurens kék színû vállalatnál dolgozom, de nekem is csak két percbe tellett a fórum teljes jogú tagjává lennem. Szóval Cimbik, csak óvatossan. Egyébként az XP eddig király!

hétf. dec. 03, 2001 9:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!
Az XP-ben benne van egy emulációs rész,ami a régi progiknak W9X verziót mond magáról.Ezzel sem lehet becsapni a "Not supported"-et?
Zso.

vas. dec. 02, 2001 18:56
Profil Privát üzenet küldése ICQ

Hozzászólás 
Leölteni warez oldalakról lehet. WWW.warez.lap.hu Itt keresgélhettek, de csak egyelőre Angol van.

Nekem az lenne a kérdésem mi van evvel a regisztrálással?
Nekem elvileg van egy kódom amit elküldök közben a gép megnézi a konfigomat és visszaküld egy másikat?
Akkor hülye lesz bárki is felrakni, odaadni. Mi van ha egész más konfigom van? Akkor nálam hogyan müködik, lassabb lesz? Vagy ha én is kérek kódot akkor mi lesz az eredeti tulajával? Ezt nem igazán értem.

Ha tudjátok a választ irjatok

Üdv: hemo

szer. nov. 28, 2001 12:55

Hozzászólás 
shabba: akkor már csak egyet magyarázz meg: mi a frászért igényel a DOS alóli XP install smartdrive-ot, ha nem azért, amit én mondtam??? Én nem tudok olyan szép programozódumát levágni, amit te (egy kicsit talánirigyellek is érte), én egyszerűen tapasztalatból beszélek (13 éve foglalkozom számítógépekkel, PC-kkel 8 éve). Ja és Fulika utolsó mondata is célba talált :))))

vas. okt. 14, 2001 2:07
vas-tag

Hozzászólás 
Szerintem meg igenis segít az előre olvasás, mivel az adatot azért olvassa, hogy valahova kiírja (főleg telepítésnél). Ha ezt nagyobb darabokban teszi sokkal kevesebbszer kell a fejet az olvasási, és írási terület között mozgatnia ami hatalmas időnyereség (persze ez arra az esetre értendő, amikor egy vinyón van a telepítőkészlet, és a cél is) A CD-nél is sokat segít, mivel általában a telepítőfájlokat fel kell dolgozni, addig a cd épp leáll, a winyóban a fej máshova ugrik. Ha ezt fileonként kell csinálni akkor mindig pozicionálás, olvasás, ... szóval szerintem sokkal hosszabb az össz idő. Hozzáteszem amit leírtam az nem effektív tudás, hanem tapasztalat. Nem biztos, hogy mindent szakszerűen írtam, de szerintem fedi a lényeget. Ha pedig valaki pl.: megpróbálja dos alatt a windows dirt lemásolni valahová smartdrive-al és anélkül, szerintem rögtön látja, hogy ég és föld!

pén. okt. 12, 2001 8:10
arany tag

Hozzászólás 
1. A kilövés miatt, ahogy 7/9 mondaná a smartdrv érdektelen. :)

2.A copynál readahead is érdektelen, mivel szekvenciális olvasásról van szó, ezért nem nyersz vele semmi, mert ha nem olvasna elõre akkor is azt kelle beltölteni, mert az a következõ. De pl. adatbáziskezelésnél a readahead nagyon sokat dob a teljesítményen, nemkülönben maga file cache is. Kösz hogy kiegészítettél, ez tényleg kimaradt.

pén. okt. 12, 2001 1:34

Hozzászólás 
Shabba !

Amit leírtál nagyrészt korrekt, de két észrevételem van.

1.Az NT/2000/XP telepítés első fázisa DOS-os alapú, az NT
kernel ott még nem játszik. Tehát a smartdrive segíthet
(ne). Az már más történet, hogy kompatibilitási okokból
kilövi maga alól.

2.A filecache működéséből hiányzik egy funkció leírása.
Pont az, ami itt bejön a képbe. Readahead (előreolvasás).
Ha kiadod egy szektor olvasásának a parancsát, a cache
program nem csak azt a szektort fogja beolvasni, amit
kértél, hanem az azután következő néhányat is (buffer
mérettől függ). Ha a következő szektort ezek közül kéred,
nyertél. Ha nem, bukta.

P306

pén. okt. 12, 2001 0:04
arany tag

Hozzászólás 
Az Xp NT alapú, vagyis semmi köze a Dos-hoz. A smartdrv dosos proggi, tehát az Xp nem fogja használni, hanem azonnal kitakarítja. Csak nem gondolod hogy a smartdrv beépül a kernel alá hogy gyorsítson, van az Xp-nek saját egész jó filecache managere. Az egyetlen megoldás hogy gyorsítsd a telepítést hogy rábírod az XP-t hogy minél hamarabb UDMA-val kezelje a meghajtót.

A sok kis file másolása azért lassab, mert a lemez clusterekre van osztva aminek mérete fix, és minden file egész számú clustert használ. Vagyis hiába 1 byte a file mérete ha a cluster méret 16kbyte, akkor 16kbyteot kell beolvasni a merevlemezrõl. Tehát ha van 100Mb-nyi kis fileod, akkor a valóságban ez - tételezzük fel - kb.300Mb helyet foglal el. Ha átmásoljuk ezeket a filokat akkor ténylegesn 300Mega adatmozgás történik a winchesteren és ezen semmi, még a smartdrv sem fog segíteni, pláne nem gyorsítani.

A filecache mûködése az ismétlõdésre épül, vagyis pl ha a cache 4 clustert tud eltárolni akkor a clusterek beolvasása az alábbi sorrendben ezt eredményezi:
1,2,3,4,1(Cache Hit),2(CH),5,6,7,8,1(Itt már nincs találat mert kiürült a 4 hely),7(CH)
De ha a sorrend az alábbi:
1,2,3,4,5,6,7,8 akkor soha nem lesz cache hit, mivel sehol nincs ismétlõdés.
Az általad említett telepítés és file copy a második eset, mert kétszer nem fordul a merevlemez ugyanahhoz a clusterhez. Ebben a speciális esetben a cache csak tehetelen szemlélõ, az átvitel sebességét a merevlemez áteresztõképessége határozza meg, vagyis nem tud gyorsítás történni. Ezért nem lesz a smartdrv-al copynál gyorsulás.
Mivel a dos nem támogatja az IDE meghajtók UDMA kezelését(csak speciális Dosos driver esetén), az XP-be pedig megvan ez a lehetõség ezért az XP alatti másolás gyorsabb lesz(de csak a mai korszerû merevlemezeknél, ahol a winyó tényleges átvitele nagyobb a PIO MODE-es csatoló átvitelénél, ma ez a jellemzõ)

csüt. okt. 11, 2001 22:22

Hozzászólás 
Bandi: passz. Ilyennel még nem találkoztam, pedig én mindig DOS alól telepítek mindenféle windowst. Lehet, hogy rosszul van felírva a CD?

shabba: a smartdrv-ot próbáld ki te is :) Mondjuk a következőképpen: windows alatt másold át az i386 könyvtárat a vinyódra, bootolj DOS-ba, majd kezdd el ugyanarra a vinyóra másolni smartdrv nélkül, majd smartdrv-val. A leglátványosabb, ha norton commander vagy volkov commander alatt teszed. Ne mondd, hogy nincs különbség. Azt ugyan kifelejtettem a múltkor, hogy a smartdrv haszna legnagyobb mértékben kis fájlok másolásakor van, és mivel a windows NT alapú installok baromi sok kis fájlból állnak, az installáláshoz nélkülözhetetlen egy kis cache. Egyébként ha smartdrv nélkül kezded installálni az XP-t, már az elején kivág azzal, hogy nincs smartdrv indítva...

csüt. okt. 11, 2001 20:04

Hozzászólás 
Vice!
Mindent úgy csináltam, ahogy írtad: format c: után smartdrv
elindít, winnt elindít és utána elkezdte a telepítést. Már
kezdtem nagyon büszke lenni magamra :-)), amikor megállt a
telepítés és ezt írta ki: "Setup cannot find the END USER
LICENSING AGREEMENT (EULA) Setup cannot continue. press F3
to exit". Win98SE alól simán fel tudtam telepíteni, de
akkor a telepítés elején kérte a serial numbert. Ezt hogyan
lehetne DOS alatt megoldani? Köszi!

csüt. okt. 11, 2001 19:44

Hozzászólás 
Köszi! Nekem pont ilyen magyarázatokra van szükségem, mert
bár nagyon lelkes, de nagyon-nagyon amatőr számítógépes
vagyok.:-))

csüt. okt. 11, 2001 18:54
arany tag

Hozzászólás 
Bocs a duplázásért de épp haldoklott az LX amikor elküldtem és ezt csinálta. Sorry.

csüt. okt. 11, 2001 18:48
ezüst tag

Hozzászólás 
SZÁMBÁDI HELP!

Következő a helyzet: Felraktam még régebben 98-ra az Office XP-t (HU). Akkor még jól ment. Aztán többszöri oprendszer váltás után már nem engedte felrakni hibák miatt az office XP-t, csak a 2000-est.

Most már Windows XP van, és szeretném felrakni hozzá az OFFICE XP-t, de amikor elkezdem telepíteni, ilyet ír ki, hogy:
Hiba 1606: A következő helyet nem sikerült elérni: .AllUsers

Ilyenkor mi a teendő??? Segítsetek léci! :) (Ja, Adminisztrátor jogom van, igaz nem az Administrator userrel vagyok benn, de gondolom ez nem probléma.

csüt. okt. 11, 2001 18:39
arany tag

Hozzászólás 
Tudtommal a win telepítõ pont a cache programokat lövi ki elõször és ezzel már a Win95 is így volt. Egyébként miért gyorsulna tõle 100Mb átmásolása, az az adott merevlemez gyorsaságától függ. Nem lesz semmi különbség másolási idõben. A cache szerepe a gyakran ismétlõdõ fileok gyors kiszolgálása, és ilyen pl. telepítésnél nem fordul elõ, mivel nincs ismétlõdés. Gyakran ismétlõdõ filemûveleteknél pl.adatbáziskezelés viszont tényleg rengeteget számít.

csüt. okt. 11, 2001 18:33
arany tag

Hozzászólás 
Tudtommal a win telepítõ pont a cache programokat lövi ki elõször és ezzel már a Win95 is így volt. Egyébként miért gyorsulna tõle 100Mb átmásolása, az az adott merevlemez gyorsaságától függ. Nem lesz semmi különbség másolási idõben. A cache szerepe a gyakran ismétlõdõ fileok gyors kiszolgálása, és ilyen pl. telepítésnél nem fordul elõ, mivel nincs ismétlõdés. Gyakran ismétlõdõ filemûveleteknél pl.adatbáziskezelés viszont tényleg rengeteget számít.

csüt. okt. 11, 2001 18:33

Hozzászólás 
Cov: tényleg nincs mit.

Bandi: a smartdrv egy cacheprogram, magyarul lemezgyorsítótár, ami megkönnyíti (és mellesleg kib*szottul meggyorsítja) fájlok másolását és mozgatását a számítógépen. Keress rá a windows könyvtáradban ("smartdrv.exe"), XP és 2000 alatt nem fogsz találni, ha jól tudom. Ha jól emlékszem a windowsos rendszerlemezeken sincs, úgyhogy ha DOS alól akarsz XP-t installálni, kell egy rendszerlemez, amire átmásoltad a smartdrv.exe-t. Elindításához HIMEM kell, és ha futtatod, semmit nem fog kiírni a képernyőre - de működni fog (indítsd el még egyszer, és akkor meglátod, hogy mely meghajtókat gyorsította meg). A különbség nagyon jól észlelhető. Hogy lásd is miről beszélek, másolj át mondjuk 100 MB-ot ugyanarra a merevlemezre smartdrv nélkül, majd smartdrv-val. Mérd a másoláshoz szükséges időt, és meglátod a lényeget :)

Nem rajolni akartam, csak felvilágosítani Bandit :)))

Endzsoj XP!

csüt. okt. 11, 2001 17:45

Hozzászólás 
Erre jó (való) ez a fórum.
vice - köszi

Üdv, Cov.

csüt. okt. 11, 2001 15:31

Hozzászólás 
Ezt leírnád részletesebben is? Nekem sem sikerült DOS alol
telepíteni. Mia az a smartdrive? Köszi!

csüt. okt. 11, 2001 7:02

Hozzászólás 
Cov: "Feltettem. Még nem írtam ki CDre, így érdekes volt,
hogy dos alól nem akart telepítődni"

Az i386 könyvtárban indítsd DOS alól a "winnt.exe" fájlt. Előtte tölts smartdrive-ot is. Voila. Lehet DOS alól installálni XP-t, úgy, ahogy 2000-et is lehetett.

szer. okt. 10, 2001 23:57
arany tag

Hozzászólás 
Cov:
Nézd meg vice oldalát: http://free.x3.hu/windowsxp

Sok okosság van rajta:-))

Üdv
Dredd

szer. okt. 10, 2001 20:35
vas-tag

Hozzászólás 
Örülök.. :-)

szer. okt. 10, 2001 20:32

Hozzászólás 
(Héééé! Ezt nem kéne :-/
Akinek nem inge...)

Fetettem. Még nem írtam ki CDre, így érdekes volt,
h dos alól nem akart telepítődni :)
Semmi macera, felszaladt rendesen, de jó sokat elvolt.

Nero 5.5.4.0 korrekt, IE6 is remek (java netről ugye).
Próbálgatom butítani, meg kiszedegetni ami nem kell nekem.
(Az a HIDE-os dolog még nem megy eléggé).
A tűzfalam (Tiny) bár bootnál veszekszik, de megy rendesen.
A régi (98SE-nél) egy-két "bevált" fagyasztás, vagy inkább
bénítást itt nagyon jól kivédi. SCSI-k működnek rendesen.
Net (UPC-kábel) alapfdelismeréssel (+proxy beállítás) hasít.

Szóval érzem, h ha picit is,de gyorsabb, és
semmi probléma vele - eddig. Egy DPMS képernyőkímélő
nem tetszett neki, de a saját beállításaival
erre már nem is volt szükségem :)
Már csak a sok features-t kell kipiszkálnom (hogyan?)
és akkor teljesen elégedett leszek vele!

Üdv, Cov.

szer. okt. 10, 2001 18:37
vas-tag

Hozzászólás 
Attól mert másokat lebuzizol és köcsögözöl, attól még nem leszel több, sõt leginkább saját IQ-d hiányát bizonyítod.
A Lionware-rõl csak annyit, hogy szerencsére nem az egyetlenek. Én örülök, hogy fekraknak cuccokat, de leginkább annak, hogy ennek mások örülnek. Komoly oldalnak a legnagyobb jóindulattal sem nevezném. (Legalábbis mondjuk összehasonlítva olyan privát szerverrel, amelyen 240 gigabájtnyi anyag van fent....)

szer. okt. 10, 2001 15:55

Hozzászólás 
igazad van.
érdekes, hogy én letudtam tölteni ****!
amúgy meg mit szidod te b*zi?
örülj bazzeg neki, hogy felrak 1-2 jó dolgot!
köcsög

szer. okt. 10, 2001 13:45

Hozzászólás 
Csak annyiból tudok, amit ide beírtok.
Na meg amennyit (csak) elolvasok.
Kész vagyok a letöltéssel, felrakom ...

Üdv, Cov.
ui: kösz a bókot :)

szer. okt. 10, 2001 3:18

Hozzászólás 
Ejnye, ejnye cov ! Ennyiből következtetéseket levonni.
Nagy bátorságra vall.

P306

kedd okt. 09, 2001 23:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Cov!
P306

Tényleg érdekes volt ez az Astalavistás dolog, mert egyik nap talált két linket nekem, volt 1.17-hez, és 1.18-hoz crack!
Most mikor kipróbáltam már csak egy linket talált, de ott meg volt többhoz is! A kettő közt nem sok idő telt el, szóval gyakran változik!
Xanyi

kedd okt. 09, 2001 23:23

Hozzászólás 
:)) Még a crack keresés is ilyen nehéz?
Aztán XP futtatnak(?) itt egyesek! :)
(Én még mindig nem...)

Üdv, Cov.

kedd okt. 09, 2001 23:05

Hozzászólás 
Köszi, ma nekem is talált egy linket. Nem túl sok, de ha
jó, akkor pont elég :-) Nem értem, tegnap miért nem
talált, megnéztem kis-nagy betűkkel, kötőjellel, anélkül.
Szerintem minden verziót végigjátszottam. Lehet, hogy már
szlovák barátaink sem a régiek ?

P306

kedd okt. 09, 2001 20:03
ezüst tag

Hozzászólás 
P306
Én így kerestem az Astalavistán:
tweak-xp
És most nézem, van találat...
Xanyi