Szerző |
Üzenet |
Hannibal
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 6486 Tartózkodási hely: Bonyhád - BP
|
P5B Deluxe User manual 22-23. oldal.
Advanced-->North Bridge Chipset Configuration-->Memory Remap Feature
Allows you to enable or disable the remapping of the overlapped PCI memory above the total physical memory. Enable this option only when you install 64-bit operating system.
Alapból le van tiltva. Engedélyezd!
|
vas. jan. 03, 2010 14:48 |
|
|
agregory
vas-tag
|
Köszi! megnézem biost akkor, csak most nem tudok relogolni....
|
vas. jan. 03, 2010 13:36 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. szept. 12, 2004 18:08 Hozzászólások: 6037 Tartózkodási hely: Usa
|
Azt azért itt,nem javasolhatom,hogy próbáld ki másikkal..hátha azzal jó!
Biztosan nem a lappal van a gond-ennél sokkal gyengébbek is muzsikálnak vígan 64-s rendszerként marad a Hannibal-féle javaslat.
|
vas. jan. 03, 2010 13:21 |
|
|
agregory
vas-tag
|
Köszi naco. elárulom, hogy akinek működik rendesen az warez cuccot használ és akinek eredeti annak nem működik. erről enyitt.
Amúgy 3 éves a deszkám, Asus P5B deluxe
|
vas. jan. 03, 2010 13:03 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. szept. 12, 2004 18:08 Hozzászólások: 6037 Tartózkodási hely: Usa
|
Nem kell állítgatni semmit,csak egy épkézláb win7 kell.
Nem az a kalózverzió amiből szabadon választod hogy a HomeBasic-et vagy az Ultimate-t használod és szabadon választható,hogy 32 v. 64-s rendszert telepítesz...
|
vas. jan. 03, 2010 12:46 |
|
|
Hannibal
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 6486 Tartózkodási hely: Bonyhád - BP
|
Akkor itt nem a Win7-tel lesz a probléma.
BIOS-ban kell állítgatni. Google hirtelen azt mondta, hogy Memory Remapping funkciót kell keresni, de nézd át az egész BIOS-t, az a biztos.
Milyen alaplapod van?
|
vas. jan. 03, 2010 11:19 |
|
|
agregory
vas-tag
|
Igen.
"Rendszer típusa: 64 bites operációs rendszer"
Tehát mint mezei felhasználó nem értem :S
jah, másnál is hallottam ilyen problémáról, neki 6GB van benne és szintén csak 3-at kezel. Más ismerősöknél pedig jó.
|
vas. jan. 03, 2010 9:16 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
agregory írta: 64-bites windows7 azt írja a rendszertulajdonságok között: Telepített memória 4 GB (2,94GB használható) A feladatkezelő/teljesítmény alatt is, csak 3 GB van. MI a gond?
1000%, hogy 64 bites az a Win7?
|
vas. jan. 03, 2010 0:40 |
|
|
agregory
vas-tag
|
64-bites windows7 azt írja a rendszertulajdonságok között:
Telepített memória 4 GB (2,94GB használható)
A feladatkezelő/teljesítmény alatt is, csak 3 GB van.
MI a gond?
|
szomb. jan. 02, 2010 23:47 |
|
|
kiszebra
arany tag
Csatlakozott: csüt. okt. 18, 2007 18:52 Hozzászólások: 402 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Windows 7-et használok. Visszatettem egy hete az XP-t, mert meguntam a sok átvariálást. Sokkal instabilabb.
Megint W7-em van.
|
szomb. jan. 02, 2010 17:21 |
|
|
vackor
gyémánt tag
|
Re: Win7 nem engedi használni a 2.winyót
daywalker44 írta: A Win7 felismeri,de csak erre az egyre azt írja ki,hogy nem tudja megnyitni,nincs jogosultsága,és azt sem jelzi ki,mennyi rajta a foglalt,vagy szabad hely,csak a betűjelét írja ki
Indíts rá egy ellenőrzést. Ha nem sérült a fájlrendszer, akkor próbálj állítani a jogosultságokon.
Pl.: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?p=903932#903932
|
szer. dec. 23, 2009 19:10 |
|
|
daywalker44
vas-tag
|
Win7 nem engedi használni a 2.winyót
Sziasztok!Másodszor telepítettem fel a Win7-et.Nagyon tetszik,de van egy óriási gond ami miatt vissza kellett térnem az XP-re mind a kétszer.Van egy sima Maxtor winyóm 40Gb-os,erre rakom fel az op.rendszert,ezzel semmi9 gond,de a másik Maxtorom SATA-s,azon van az összes kép,videó,játék...stb,az 300GB-os.A Win7 felismeri,de csak erre az egyre azt írja ki,hogy nem tudja megnyitni,nincs jogosultsága,és azt sem jelzi ki,mennyi rajta a foglalt,vagy szabad hely,csak a betűjelét írja ki:D meghajtó.A neten semmi nincs erről a hibáról,és itt hátha tud segíteni valaki.Miért csinálja ezt?
Nagyon szépen köszönöm,ha valaki 100%-osan tudja a hiba javítását kérem sürgősen válaszoljon,mert harmadszor már biztosra akarom felrakni a 7-est!
|
szer. dec. 23, 2009 17:02 |
|
|
rozumnij sergej nyikolaje
platina tag
|
Re: Re
Coulthard írta: Igen. Kétféle képpen is: egyszer a Win7 magától leszedte a netről, másodjára én magam válaszottam ki a Creative honlapjáról, de nem hozott változást. Kipróbáltam fejhallgatóval is, csak sztereóban, és akkor is recseg... Lehúztam még a hangerő erejét is a rendszerben, de az sem hozott változást, mert akkor is recseg, csak akkor ugye halkabban.
Nekem Asus laptopokkal volt ilyen gondom - ezért Vistás driver CD-ról felraktam Vistához való hang alkalmazást is nyomba megszűntek a recsegések . viszont az asztali gépeken nem tapasztaltam gondot az updatén keresztöl telepitet driverrel
Ne csak hang driver kell , hanem a hozzávaló alkalmazást is tedd fel.
|
vas. dec. 20, 2009 22:03 |
|
|
adam1999
vas-tag
Csatlakozott: pén. dec. 18, 2009 23:19 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: buda
|
Letöltöttem egy pár fájlt és nem találtam ott ahova tette aztán a következő letöltésnél látom,hogy ott vannak és lakat van a fájlokon és ezért nem látom öket,hogyan tudom láthatóvá és használhatóvá tenni ezeket a rar fájlokat
|
vas. dec. 20, 2009 18:45 |
|
|
Coulthard
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 238 Tartózkodási hely: Budapest
|
Re
Igen. Kétféle képpen is: egyszer a Win7 magától leszedte a netről, másodjára én magam válaszottam ki a Creative honlapjáról, de nem hozott változást. Kipróbáltam fejhallgatóval is, csak sztereóban, és akkor is recseg...
Lehúztam még a hangerő erejét is a rendszerben, de az sem hozott változást, mert akkor is recseg, csak akkor ugye halkabban.
|
vas. dec. 13, 2009 19:59 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
A Win7-hez való hangkártya drivert felraktad?
|
vas. dec. 13, 2009 19:51 |
|
|
Coulthard
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 238 Tartózkodási hely: Budapest
|
Recsegés
Helló ismét!
Sikerült felraknom a Win7-et, de itt a következő gondom:
Amikor zenét hallgatok akkor szinte folyamatosan recsegnek a hangfalaim. 5.1-es rendszer, Vista alatt semmi baja nem volt. Most meg élvezhetetlen a zenehallgatás, filmnézés emiatt. Audigy 2 ZS kártya van a gépben, de kipróbáltam az alaplapra integrált cuccal is, és ott is recseg. Ha átkapcsolom tv-re, aminek a hangja egy asztali DVD-n keresztül jön, akkor ott nem csinálja. Mi lehet a gond?
|
vas. dec. 13, 2009 19:31 |
|
|
Coulthard
arany tag
|
Re:
Ok, rendben!
|
szer. dec. 09, 2009 23:20 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
Próbáld kiírni újra az image-t, ezúttal lassabban.
Ha úgyse, akkor töltsd le újra.
|
szer. dec. 09, 2009 22:49 |
|
|
Coulthard
arany tag
|
Lassú fájlkibontás
Sziasztok!
Először is elnézést, ha már volt róla szó, de nekem olyan gondom van, hogy szeretném a Win7-et full üres HDD-re telepíteni. Amikor elér a fájlok kibontása részhez, ott kész. 3/4 óra után is 0%-on áll, de nem fagy, mert a 3 pont azért megy a % után.
Mi lehet ennek az oka?
|
szer. dec. 09, 2009 21:57 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
Ezt most nem igazán értem. Milyen illesztőprogramokat rak fel gyorsan, ha amúgy meg az adott multifunkcióshoz nincs.
A többi drivert?
Persze, egyébként meg ez van, ha valamilyen hardvergyártó nem készíti el az új op. rendszerhez való drivert.
Vagy az van, amit írtál, vagy a Win7 Ultimate/Enterprise verziókban ott a lehetőség a Virtual XP módra, ha telepíted. (Igaz nekem a beta állapotú verziója örökre elvette tőle a kedvem.)
Kapsz hozzá egy XP licenszet is.
|
szer. dec. 09, 2009 18:53 |
|
|
Supervisor
gyémánt tag
|
A sors úgy hozta, hogy Brother 130C és Brother MFC 235C többfunkciósokat használok. A Win 7 gyorsan felrakja az illesztőprogramokat, de eddig még egyetlen Win 7 drivert sem találtam, amivel felrakhatóak lennének.
Az eddig az egyetlen Win 7-hez ajánlott driver sem jó hozzájuk.
Ezért is tartottam meg a másik meghajtón az XP-t.
|
szer. dec. 09, 2009 17:33 |
|
|
VaFec
gyémánt tag
|
Elvileg windows 7 kompatibilis alaplapom van, de az eszközkezelőben ismeretlen eszközként szerepel a (Microsoft ACPI szabványnak megfelelő rendszer).
Ha letötöm a gigabyte honlapjáról a 785GX chipset drivert, akkor ezt is fel fogja ismerni, vagy még nem áll készen megfelelő driver támogatás ehhez a szolgáltatáshoz?
Az energiamenedzsment jelenleg is tökéletesen működik.
Ugyanez volt win7 telepítéskor a laptopon is, de aztán ott mondhatni magától megoldódott. Az sis chipsetes.
|
kedd dec. 08, 2009 8:44 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
|
nem is tudom mit mondjak...bárminő hihetetlen,a falnak is füle van,és mint köztudott Hannibal is lassan is csak egy tégla falban' - It's,only joke,még,ha egy kicsit kretén is!:D
Az lp.cab-t (lang.pack) bárhonnan le lehet rántani a netről!(64-bit alá 49,1M)
Aztán leszeded bármelyik 'normális telepítőt'mindegy.hogy melyik,csak az a lényeg: 64 vagy 32 bites!A telepítésnél megkérdezi,hogy melyik verziót szeretnéd telepíteni (az összeset felsorolja) Itt kell észnél lenni,nem is kicsit,mert kell hozzá a validátor,ekkor el kell döntened,hogy mit választasz!Majd a nyelv választásnál,rá kell mutatnod a lp.cab fizikális helyére aztán slussz...ékes magyar nyelven beszél akár egy perszonális választás is.Több is működik emígy frissítve is..
|
szomb. dec. 05, 2009 23:31 |
|
|
pajti
arany tag
|
Valószínűbb megoldás lesz, hogy nekiesek majd egy egybegyúrási eljárásnak (remélem az legalább működni fog), és újratelepítem. Ez a vacakolás a nyelvvel nagyon tré.
Addigis külön help kellene:
Magyar a billentyűzet, és néha visszakattan angol billentyű kiosztásra. Olyankor nem tudok vele mit csinálni. Állítgatom én a billentyűzet kiosztásnál a nyelvet bármire, nem változik. A régi XP-s bal alt+shift nem működik. Van rá valami másik forró billentyű kombináció?
|
szomb. dec. 05, 2009 22:22 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
Másik megoldás a Vistalizator: http://www.froggie.sk/
|
szomb. dec. 05, 2009 15:28 |
|
|
pajti
arany tag
|
Valami nem stimmel azzal az anyaggal. Már telepített rendszert akarok átírni. Néztem a linkeket, eltávolított anyag mind. Van egy helyettesítő link, de ott meg tök más van, mint lennie kellene. A script is keres valami lp.cab-ot, ami nem volt benne a zipben, és az exe-ből sem tudok olyat kivarázsolni.
|
szomb. dec. 05, 2009 14:33 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
Hivatalosan az Enterprise és az Ultimate-ből lehet magyart varázsolni MUI csomag segítségével.
Nemhivatalosan mindegyikből: http://logout.hu/cikk/windows_7_profess ... ezeto.html
|
pén. dec. 04, 2009 20:48 |
|
|
pajti
arany tag
|
Köszönöm a segítséget.
Ami még tényleg jó lenne, ha megoldódna: angol win7-ből hogyan tudok magyar win7-et varázsolni? Lehet egyáltalán?
|
pén. dec. 04, 2009 17:02 |
|
|
Medical
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 205 Tartózkodási hely: Nagykálló
|
VaFec írta: Medical írta: Köszi a sgítséget. Telepítettem a megfelelő drivereket, ennek megfelelően a funkcióbillentyűk 80% a működik, de továbra sem tudom a TOUCHPAD-t az Fn+F9 funkcióbillentyűvel ki-be kapcsolni. Igen, mert valószínű kellene egy másik driver is, ami a te típusodhoz még nincs. Az is egyfajta funkció billentyű, így a tapipad drivere önmagában nem ér semmit. Esetleg próbáld meg a másik tapipad drivert felrakni. Hátha......
Kösz. Felraktam, de semmi. Kénytelen vagyok várni.
|
pén. dec. 04, 2009 15:34 |
|
|
VaFec
gyémánt tag
|
Medical írta: Köszi a sgítséget. Telepítettem a megfelelő drivereket, ennek megfelelően a funkcióbillentyűk 80% a működik, de továbra sem tudom a TOUCHPAD-t az Fn+F9 funkcióbillentyűvel ki-be kapcsolni.
Igen, mert valószínű kellene egy másik driver is, ami a te típusodhoz még nincs. Az is egyfajta funkció billentyű, így a tapipad drivere önmagában nem ér semmit.
Esetleg próbáld meg a másik tapipad drivert felrakni. Hátha......
|
pén. dec. 04, 2009 9:30 |
|
|
VaFec
gyémánt tag
|
|
pén. dec. 04, 2009 9:24 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
Pontosan ahogy Hannibal mondja.
Azért én megtoldanám annyival, hogy persze mint az ábra is mutatja nem lehetetlen, de talán mégsem szerencsés, ha itt a másik vinyón van a boot partíció. Lehet, hogy egyszer kiveszi azt a vinyót, vagy ki tudja mi lesz. Bootoljon csak a sajátjáról is.
Meg lehet csinálni, hogy így legyen. A 100 MB-os partícióról a bootmgr fájlt és a Boot mappát átmásolod a 320 GB-os gyökerébe. Megnézed, hogy aktív-e ez a 320 GB-os partíció, ha nem aktívvá teszed a Lemezkezelővel.
Ezután kikapcsolod a gépet és lehúzod a terabájtos vinyó kábelét, majd bebootolsz a Win7 telepítő DVD-ről. Itt a repair funkcióval helyreállítod a Win7 bootját.
Ezután már mindkét vinyó be tudja bootolni a rendszered, ha visszadugod a másikat. A BIOS boot sorrend dönti el, hogy most éppen melyik.
A menü bejegyzést legfeljebb átnevezed, hozzá szokta írni, hogy repaired, de ha csak egy bejegyzés van, nem is látod.
A 100 MB-os ezután akár törölhető, vagy nem oszt, nem szoroz, tényleg elfér. Jó lesz biztonságnak.
Talán jobb lett volna eleve lehúzott adatvinyó mellett telepíteni. Akkor a saját vinyóján hozta volna létre a 100 MB-os boot partíciót.
Vagy ha előre particionált területre telepítjük, akkor meg létre sem hozza.
|
pén. dec. 04, 2009 8:45 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
Olyan történhetett nálad, hogy mivel törölted a 320 gigás vinyón a partíciót, ezért a terrás vinyó partíciója kapta meg az aktív partíció jelzést. Ezután létrehozta a telepítő a 320-ason a partíciót, de az aktív jelző magától ilyenkor nem kerül vissza. (Nem lát okot, hogy visszategye.)
Ezen kívül pedig azon a 100 megás partíción csücsül a Windows 7 bootmanagere. Ez azért oda került, mert a bootmanagernek mindenképp az aktív partíción kell helyet foglalni. Az hogy ez egy külön partíción van, az a Win7 újdonsága.
Terrás vinyón az a 100 mega gyakorlatilag semmit nem jelent. A helyedben én hagynám, működés szempontjából nem fog ez problémát eredményezni.
|
csüt. dec. 03, 2009 22:11 |
|
|
pajti
arany tag
|
Opsz, de igen, benéztem a nagyságrendet. Sry.
Hmm, ez valami lomtár dolog? Van bármi köze a rendszer betöltéshez?
|
csüt. dec. 03, 2009 22:04 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
Az a 100 giga véleltlen nem 100 mega és System Reserved a neve?
|
csüt. dec. 03, 2009 21:35 |
|
|
pajti
arany tag
|
Sajátgépet köszi, meg is találtam alatta, amit kerestem. Valamit nagyon elkutyult a telepítő.
Van kettő külön winyó a gépben. Egy 320gigás, meg egy 1 terás. A terás az adat winyó. Elvileg egészben _volt_ particionálva, és adatok voltak rajta. A 320-as is egészben volt particionálva, azon volt a rendszer. Így volt fent az XP.
Aztán bootoltam a dvd-ről, mondtam neki 320-asra partition delete, mert az a biztos. New (egészben), format, és kijelöltem neki, hogy oda rakja a windows-t.
Amit csinált: lenyisszantott egy 100 gigás szeletet a terás winyóról, és oda rakta be a rendszert. Na ez akkora poén, hogy viccnek már nagyon durva. El nem tudtam képzelni, minek konvertálgat ez dolgokat ?
Az 1 terás winyót továbbra is tisztán adatnak akarom. Nem a semmiért lett az úgy beállítva. Újrahúzom én, nem vész, csak el kellene neki magyarázni, hogy a C-re szíveskedjék felrakni a rendszert, és ne akarjon már okosnak lenni.
Tipp ?
|
csüt. dec. 03, 2009 21:32 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
Sajátgép jobb gomb-->Kezelés
|
csüt. dec. 03, 2009 21:21 |
|
|
pajti
arany tag
|
Hmm, keresek pár egyéb dolgot is:
-mappa megosztás, XP és Win7 egy itthoni routeren keresztül tudnak legalább egy mappát megosztani egymással? A win7-es gép nem látja az xp-t, az xp nem látja a win7-et. Nézném én hogy melyik workgroupban van a win7, de nagyon nem találom.
-Xp alatt volt egy olyan bármelyik mappa alatt, hogy mappa beállítások, és beállíthattam, hogy az egér kurzorral kipásztásott nevet automatán beszínezze, és egy klikkentéssel belépjen alá, nem kellett dupla klikkelni. Win7 alatt is jó lenne ilyesmit.
|
csüt. dec. 03, 2009 21:21 |
|
|
pajti
arany tag
|
Hol találom?
XP alatt volt egy olyan, hogy vezérlőpult / teljesítmény és karbantartás / felügyeleti eszközök / számítógép-kezelés / ezen belül a lemezkezelés kellene nekem.
Win7 alatt hová tették ?
Elvileg van fent a dvd-n magyarítás is, de azt sem találtam meg. Hogyan tudok updatelni?
Thx.
|
csüt. dec. 03, 2009 21:07 |
|
|
Medical
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 205 Tartózkodási hely: Nagykálló
|
Köszi a sgítséget. Telepítettem a megfelelő drivereket, ennek megfelelően a funkcióbillentyűk 80% a működik, de továbra sem tudom a TOUCHPAD-t az Fn+F9 funkcióbillentyűvel ki-be kapcsolni.
|
csüt. dec. 03, 2009 17:34 |
|
|
Medical
arany tag
|
Re: sticky notes
FTomy írta: Hi!
Windows 7-ben hogy lehet elérni, hogy a sticky notes automatán elinduljon rendszerindításkor? Egyik ismerősömnél elindul, és nem rakta be indítópultba vagy ilyesmi, egyszerűen csak elindul.
Rögzits a tálcán, ebben az esetben akkor inditod el, mikor Te akarod. Szerintem nincs értelme automatikusan inditásnak.
|
csüt. dec. 03, 2009 17:22 |
|
|
FTomy
ezüst tag
|
sticky notes
Hi!
Windows 7-ben hogy lehet elérni, hogy a sticky notes automatán elinduljon rendszerindításkor? Egyik ismerősömnél elindul, és nem rakta be indítópultba vagy ilyesmi, egyszerűen csak elindul.
|
csüt. dec. 03, 2009 14:31 |
|
|
lanszelot
arany tag
|
Hannibal írta: lanszelot írta: ... Tegyél be eredeti dvd lemezt /párat/ és próbáld lejátszani ... Az az igazság, hogy ezt nem igazán tudom kivitelezni Komolyabbra fordítva a szót: friss Win7 telepítése és a hozzá való driverek felrakása után (felesleges programok nélkül) is jelentkezik a probléma? Más OS alatt is jelentkezik a probléma?
Alap win7-el nem próbáltam, de másik 2 géppel igen, és minddel lefagyott...
A dvd lejátszó simán lejátssza végig...
Szerintem vmi frissítés okoz6ja... 2 frissítést nem is enged feltenni /egyik se/ leszedi, feldobja 69% ig aztán újra indul és törli...
A dvd író ír tökéletesen.... Néhány lemezt olvas néhányat nem /legtöbbet nem/ adat dvd-t is... /ez most csak az enyém,mert a többin csak azt az 1 dvd-t próbáltam/
Nálatok nincs ilyen hiba?
|
kedd dec. 01, 2009 23:03 |
|
|
VaFec
gyémánt tag
|
|
szomb. nov. 28, 2009 17:33 |
|
|
Medical
arany tag
|
VaFec írta: Ha vista-val ment, akkor a hardver hiba kizárható. Sajna elég gyér az ASUS win7 támogatása. Nekünk is ASUS laptopunk van és szintén gond volt a funkcióbillentyűkkel, tapipaddal, hálókártyával. Nálunk szerencsére fagyás nem volt. Lehet találni megfelelő drivereket hozzá: billentyűzet, tapipad, stb... csak kicsit keresgélni kell. Nyugodtan telepítsd fel a vista-s drivereket, tökéletesen menni fog vele. Itt egy link, kiválasztod milyen laptopod van, majd alul megkeresed a szükséges drivereket. http://notebook.driversdown.com/noteboo ... 17_1.shtml
Igen a Vista alatt minden okés volt, mióta lecseréltem Win7-re az óta vannak ez említett gondok. A linket köszönöm, de ha kérhetném, pontosan írd már le a felsoroltak közül melyek a funkcióbillentyű és a tapipad driverei. Én nem nagyon értek hozzá. Laptopom ASUS F3U
|
pén. nov. 27, 2009 19:29 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
Kérdések ellen UAC beállítás változtatás vagy kikapcsolás.
Írásvédett .ini fájlok, pályák, mittudomén ellen 'futtatás rendszergazdaként' indítani a programot.
Törlés, ha nem menne, teljes jogot adni a rendszergazda jogú userednek a mappához, fájlhoz.
|
pén. nov. 27, 2009 13:23 |
|
|
boby
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. jún. 23, 2008 14:17 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Mezöberény
|
sziasztok!!
A kérdésem az volna win7-tel kapcsolatban hogy,(sok mindent nem megy)
pl?nem hagy kitörölni könyvtárakat,Sok játék nem tudja menteni a pályákat stb.Mert levédi (de minek?)Probáltam rencergazda jogokkal de nem.Probáltam az egész vinyot, Rencer gazda jogokkal védelem leálitását,
Mégis irás védett.+rákérdez mindenre 2x
régebben olvastam valahol hogy lehet ki iktatni de passz nem tudom hol láttam
Remélem tudtok segíteni.
Elöre is közönöm.
|
pén. nov. 27, 2009 11:14 |
|
|
Hannibal
Moderátor
|
lanszelot írta: ... Tegyél be eredeti dvd lemezt /párat/ és próbáld lejátszani ...
Az az igazság, hogy ezt nem igazán tudom kivitelezni
Komolyabbra fordítva a szót: friss Win7 telepítése és a hozzá való driverek felrakása után (felesleges programok nélkül) is jelentkezik a probléma?
Más OS alatt is jelentkezik a probléma?
|
pén. nov. 27, 2009 10:55 |
|
|
lanszelot
arany tag
|
Hali!
Fel fedeztem egy nagy hibáját a win7 -nek!
Teljesen kifagy!
A dvd-kezelése rossz!
Tegyél be eredeti dvd lemezt /párat/ és próbáld lejátszani, de ne a WMP -rel, mert ő elindítja, el kezdi játszani, és csak utána akad bele valahol.... mondjuk ha ugrálsz a filmben...úgy a WMP is hamar kiakad.
Utána teljes halál! Semmire se válaszol, akár 10 percen át sem! Még power gombra se állítja le magát, csak reset, vagy kikapcsolás!
Esetleg tud vki megoldást?
Köszi!
|
csüt. nov. 26, 2009 23:23 |
|
|