Szerző |
Üzenet |
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11973 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Soha nem fogom megérteni, miért nem mentitek el a müködö jó particiót néha, mondjuk havonta (pl. Norton Ghost). Ezt vissza lehet tenni 5 perc alatt. Az egyéb anyagot előtte el kell menteni (persze ehhez kell egy másik működő partició), és kész. Csak azt kell pótolni, ami azóta lett feltéve.
Mindenki saját kárán tanul. Nem igaz, hogy nem olvassátok ezeket a topicokat. Annyiszor volt már téma, hogy csontig le van rágva.
Ez van.
|
szomb. ápr. 03, 2004 20:52 |
|
|
Lauter
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 105 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Ha már felraktad az új XP-t, a szükséges egyéb programokat, bekonfiguráltad kedved szerint (és van 3-4 GB szabad helyed egy másik particion vagy vinyon), akkor az Acronis True Image segítségével nem több, mint ÖT PERC alatt újra rakhatod a rendszert, ha összeomlott.
Szerintem jelenleg ez a leggyorsabb és legegyszerûbb módszer egy redszer visszaállítására.
|
szomb. ápr. 03, 2004 19:41 |
|
|
Kanyika
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 107 Tartózkodási hely: Bp
|
prisz : köszz probáltam mindent, a helyreálitást is, söött regisztrácios adatbázis visszarakást Microsoft alapján de semmi:((
egy uj particio lett csak létrehozva LINUX-nak, de aszt is visszacsináltam kinomba. Ugy tünik valamit az uj particiorol akar tölteni, mintha a meghalytok összekeveredtek volna, eddig jutottam:((
Lauter : köszz a rart leszedtem, probálkozok még. du. nekkiugrok, de már nagyon ugy érzem uj XP lesz a vége:((
kössz mindenkinek
sziasztok
|
kedd márc. 30, 2004 8:09 |
|
|
prisz
ezüst tag
|
Mostanában nem volt hardware cseréd? (pl : hálókártya) Egyebként a videókártya driver csere is csinálhatja. Ha nem megy, akkor a windows cd-n válaszd a javítást, ha akkor sem, akkor végső esetben a helyreállítási konzolt. Üdv!
|
hétf. márc. 29, 2004 22:35 |
|
|
Lauter
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 105 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Nincs otletem, hogzan rakd rendbe.
Nem akarok offtopicot, de nem azert szeretjuk, mert ilyen .
Evtizedes tapasztalatom, hogy egy windows nem windows.
Ha a vinyod merete megengedi, rakj fel kettot, es arhivald mindket mukodot, igy mindig van mukodo rendszered.
Az adataid persze egy harmadik particion tarold.
A CIA commandert innen tudod leszedni:
http://62.65.252.62/user04/user3/ciacommanderfull.rar
Ez egy hianypotlo mu, egyszeruen csuucs.
Arra biztosan szamos ervet fel tudsz hozni, miert nem NTFS-t hasznalsz az XP-hez.
|
hétf. márc. 29, 2004 17:15 |
|
|
Bodzafa
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11 Tartózkodási hely: Csorvás
|
xeva
szerintem is le van fagyva a kis ****.. én simán reinstallt csinálok ilyenkor.. igaz, nekem minden fontos cuccom nem a rendszerhdd van, mert oda csak a xp van felétve.. így tuti semmi sem veszik el, és ha akármi is behal rajta, akkor is rendbe tudom dobni 20 perc alatt..
a win az már csak ilyen..
bodzafa
|
hétf. márc. 29, 2004 12:30 |
|
|
Kanyika
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 107 Tartózkodási hely: Bp
|
Lehet nem voltam elég érthetö, de sajna a kikapcsolás a kikapcsolo gombal megy csak.
ezerszer is nyomtam CTRL+ALT+DEL -t se denni, nem reagál semire, akármit nyomok
amugy köszz
más???
|
hétf. márc. 29, 2004 11:48 |
|
|
sasfioka
ezüst tag
|
Kétszer CTRL+ALT+DEL? Arra a hagyományos (beírós )bejelentkezésnek kell bejönnie. Ha egér megy, meg a kikapcsolás is, akkor az nem fagyott meg.
Próbáld ki a CTRL+ALT+DEL-t kétszer egymás után!! Hátha
SF
|
hétf. márc. 29, 2004 11:41 |
|
|
Kanyika
arany tag
|
Sajnos ez a Commander csak a NTFS particit ismeri nekem FAT32 van:((
mit tegyek??? várom a további segitséget !!!
semki több???
5let???
|
hétf. márc. 29, 2004 8:26 |
|
|
Kanyika
arany tag
|
OKSA
eddig köszz, de hogyan továb?? Hogy ill honnan lehet letölteni?? mert aszt nem találtam, csak a pdf fájlt.
SEGITSETEK!!!!!
|
vas. márc. 28, 2004 9:55 |
|
|
Lauter
arany tag
|
Ha végképp nem megy, próbáld meg a CIA Commander 1 -t, az ilyen helyzetekben segíthet.
http://www.datapol-technologies.com/en/ ... cmd_en.pdf
--------Lauter
|
szomb. márc. 27, 2004 20:59 |
|
|
Kanyika
arany tag
|
Azonnali segitség kellene XP boot
Hello, szal 3 felhasználos Xp van fenn. bebootol rendesen, xp logo bejön, lefut, de.....amikor kiirja az üdvözlö képernyöt (kék) akkor a bejelentkezö kis 3 menü ill ikon már nem jelenik meg. Egér van, müxik is, de nem lehet tovább lépni az istennek se.
Mit tegyek, kiprobáltam már a F8 mindegyik variácioját a Csökkentettöl az Utolso jo ig de semmi. Mintha lefagyna a dögje, csak a kikapcs megy, és ujra az egész. Segitsetek lécciii!!!!!![/b]
|
szomb. márc. 27, 2004 19:26 |
|
|