|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|
Xp-n monitor frissités hiba?
Szerző |
Üzenet |
fektor
vas-tag
|
Kihúztam a tv-t, újratelepítettem, de nem segitett, úgyhogy most kivettem a pipát, és izgalmas "nem támogatott" frissitéseket választottam.
Végiggondoltam, hogy mi lehet a különbség az elõzõ telepités, meg e között. Most be van dugva a tv, akkor meg nem volt. Amikor elõzõleg telepítettem a video kártyát, akkor még más volt a monitorom is, kicseréltem, és felraktam a monitor driverét, és akkor úgy jöttek jól az üzemmódok. Lehet, hogy vissza kéne tennem a régi monitorom, és újra végigjátszanom a sort?
|
vas. márc. 28, 2004 11:00 |
|
|
Sendor
vas-tag
|
Fektor!
Nekem is csinált egyszer ilyet, méghozzá akkor mikor rákötöttem a videókártyára a TV-t. Már eleve érdekes volt, hogy csak akkor látja a TV-t ha újraindítom a rendszert, mert menet közben rákötött TV-t nem hajlandó észrevenni, nem úgy mint a 98/Me, ott elve mutatta a két monitort a tulajdonságok ablakban. Szóval újraindítás után észlelte a TV-t de a monitorom driver-ét eltüntette és Plug&Play-nek nevezte át, és csak 85Hz-ig mutatta pipával a lehetőséget. Újratelepítettem a monitordriver-t utána semmi gond, mutatta az összes lehetőséget amit addig.
|
szomb. márc. 27, 2004 19:13 |
|
|
hcs
arany tag
|
Legegyszerűbb, ha kiveszed a pipát a monitor által nem megjeleníthető üzemmódok elrejtése elől, persze csak ha biztos vagy benne, hogy a monitorod elbírja, és beállítod a 100 hzet.
Ha úgy sem hozza fel, akkor mégiscsak drájver hiba...
|
szomb. márc. 27, 2004 11:33 |
|
|
fektor
vas-tag
|
Xp-n monitor frissités hiba?
Sajnos újra kellett installálnom az xp-t, mert az összeomlás jeleit mutatta. Igen ám, de újrainstallálás után a már nem engedi kiválasztani a 100 Hz -s frissitést a monitoromhoz, amit eddig engedett, csak 85-ig választhatok a listából. Pedig a monitor eddig elment 800*600-ban 100 hz-en.
Letöltöttem min a video kártyához Ati Radeon 9200, mind a monitorhoz található legújabb drivert (Samsung SyncMaster 763Mb). De ugyanaz.
Valami tipp?
|
pén. márc. 26, 2004 19:04 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|