|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 12 hozzászólás ] |
|
Internet explorer vs lycos search suck...help me
Szerző |
Üzenet |
alaszka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 253 Tartózkodási hely: EU-ban
|
Hali
Ha megnéznéd a topic-ot az elejétől ............vannak link ajánlatok pl.a 2-ik? Hátha!
Üdv
alaszka
|
kedd máj. 04, 2004 18:26 |
|
|
honika
ezüst tag
|
Sziasztok!
Hol talalom meg azt a programot ami ezt az oldalt nyitja meg állandoan?
http://www.findthewebsiteyouneed.com/?
SEGITSETEK MERT MEGŐRÜLÖK!!!
|
kedd máj. 04, 2004 16:45 |
|
|
alaszka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 253 Tartózkodási hely: EU-ban
|
Stickman írta: nem jött be sajna, de akkor ma lesz egy újratelepítés/aktíválás....isten lesz, mert ez kb már a 7. aktiválás....eredeti xp-vel csak ez a gond....no sebaj.. thanks anyway...
Sok sikert!
Üdv
alaszka
|
kedd máj. 04, 2004 8:10 |
|
|
Stickman
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Utcai fülke.
|
nem jött be sajna, de akkor ma lesz egy újratelepítés/aktíválás....isten lesz, mert ez kb már a 7. aktiválás....eredeti xp-vel csak ez a gond....no sebaj..
thanks anyway...
|
kedd máj. 04, 2004 7:04 |
|
|
alaszka
arany tag
|
Re: Internet explorer vs lycos search suck...help me
Stickman írta: na hi, problemám a következő: internet explorerben ha eddig hibás linket írtam, vagy valami nem megjeleníthető alapértelmezett 404-es, vagy mittomén milyen nem található oldal jött be. most meg egy undorító lycos search mittomén mi...és kerestem mindent, hogy eltávolítsam egy progit is találtam searchengineoptuninstall.exe de semmit sem javít... sőt, le se fut végig, mert azt írja : please close out of internet explorer to complete the uninstallation of search engine optimizer, holott semmi sem fut... zavaró, mert még e-mail olvasásnál is hirtelen be szokott ugrani, és nagyon idegesít....ötlet?
Hali
Most néztem az INTERNET rovatba kryst ajánlott valakinek egy irtót és annak bejött.Lehet hogy neked is bejön? Im hol:
http://www.majorgeeks.com/download4086.html
|
hétf. máj. 03, 2004 21:13 |
|
|
alaszka
arany tag
|
Stickman írta: Köszi a segítséget, de nekem nem a telepített sidesearch program a gond, mert olyan nincs, hanem az egész akkor kezdődött mikor megnézett anyu véletlen egy oldalt, és azóta mikor böngészek, magától átmegy erre a lycos search dologra, alul előtte meg errorpage.com ra navigál, és utána ugrik be a lycos. amúgy az msvsres.dll mit csinál? mi van, ha mondjuk kiveszem?:)))
Hali
Hát ahogy emlitettem nekem is ilyen gondom volt pár napja.Nálam is egyik családtag "véletlenül"látogatott meg egy oldalt.....a többi már ismerős.Nekem About-Blank-ra irta be magát a Lycos.Kerestem,irtottam,és mindig ez volt kezdő lap.Egy óra után meguntam,lementettem a cuccokat és format..........Ezért osztom a vinyót,hogy az op külön meghajtón legyen és nemigen rakok mást oda.
Hát ennyi
|
hétf. máj. 03, 2004 9:18 |
|
|
Stickman
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Utcai fülke.
|
Köszi a segítséget, de nekem nem a telepített sidesearch program a gond, mert olyan nincs, hanem az egész akkor kezdõdött mikor megnézett anyu véletlen egy oldalt, és azóta mikor böngészek, magától átmegy erre a lycos search dologra, alul elõtte meg errorpage.com ra navigál, és utána ugrik be a lycos.
amúgy az msvsres.dll mit csinál? mi van, ha mondjuk kiveszem?:)))
|
hétf. máj. 03, 2004 6:59 |
|
|
alaszka
arany tag
|
Stickman írta: na hi, problemám a következő: internet explorerben ha eddig hibás linket írtam, vagy valami nem megjeleníthető alapértelmezett 404-es, vagy mittomén milyen nem található oldal jött be. most meg egy undorító lycos search mittomén mi...és kerestem mindent, hogy eltávolítsam egy progit is találtam searchengineoptuninstall.exe de semmit sem javít... sőt, le se fut végig, mert azt írja : please close out of internet explorer to complete the uninstallation of search engine optimizer, holott semmi sem fut... zavaró, mert még e-mail olvasásnál is hirtelen be szokott ugrani, és nagyon idegesít....ötlet?
Hali
Próbáld meg még a The Cleaner-rel, én is most szenvedtem ilyesmivel nekem Trojant talált,de azért ne várj tőle csodát,mert egyre rafináltabbak a trojan alkotóik.
Ha nem sikerülne,akkor amennyi időt eltöltenél még a keresgéléssel"registryben stb.",annyi idő alatt feltelepül ujra az Op.renszer is.Én ezt választottam.
Üdv
alaszka
|
vas. máj. 02, 2004 22:12 |
|
|
johnnyrotten
gyémánt tag
|
Stickman írta: sajna már próbáltam spybot-tól kezdve hijack-this ig mindent de semmi, mindig ott van Az alant beillesztett izéről kifejezetten azt állítják, hogy írtja a "Hijacker.Lycos Sidesearch"-öt:
http://www.filehog.com/bpssr.exe
(De ez csak free trial, és hogy ők ezen mit értenek, azt nem tudom.)
De találtam egy manuális irtási leírást is:
http://www.pestpatrol.com/PestInfo/l/ly ... search.asp
|
vas. máj. 02, 2004 21:59 |
|
|
Stickman
ezüst tag
|
sajna már próbáltam spybot-tól kezdve hijack-this ig mindent de semmi, mindig ott van
|
vas. máj. 02, 2004 21:09 |
|
|
Tom-y
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 526 Tartózkodási hely: Itt-ott,amott
|
Hali!Próbád meg ezzel:CWShredder
http://www.majorgeeks.com/download4086.html
Üdv:Tom
|
vas. máj. 02, 2004 9:38 |
|
|
Stickman
ezüst tag
|
Internet explorer vs lycos search suck...help me
na hi, problemám a következõ:
internet explorerben ha eddig hibás linket írtam, vagy valami nem megjeleníthetõ alapértelmezett 404-es, vagy mittomén milyen nem található oldal jött be. most meg egy undorító lycos search mittomén mi...és kerestem mindent, hogy eltávolítsam egy progit is találtam
searchengineoptuninstall.exe
de semmit sem javít... sõt, le se fut végig, mert azt írja :
please close out of internet explorer to complete the uninstallation of search engine optimizer, holott semmi sem fut...
zavaró, mert még e-mail olvasásnál is hirtelen be szokott ugrani, és nagyon idegesít....ötlet?
|
szomb. máj. 01, 2004 14:14 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 12 hozzászólás ] |
|