Szerző |
Üzenet |
atejka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 183 Tartózkodási hely: Budapest
|
Scandisk! Help me!!
http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm
Alul-baloldalt 82-es pontnál van 2 reg fájl, amelyiket akarod.
82. Disable or Enable Check Disk Upon Boot
|
hétf. aug. 23, 2004 22:12 |
|
|
Silverfox
arany tag
|
Hmm... Ez a fránya Chkdsk (vagy Scandisk) nekem is szokott érdekes dolgokat csinálni.
Elindítom, semmit sem csinál, csak bezáródik! Na mindegy...
DarkChild: Start > Futtatás > msconfig > Automat. indítás fül. Ott sincs Chkdsk?
|
hétf. aug. 23, 2004 21:46 |
|
|
DarkChild
vas-tag
|
Üdv!
Én az XP alatt szembesültem ScanDisk hibával. Ugye működés közben nem lehet futtatni, csak ütemezés után fut le, gép újraindításkor.
Ellenben nekem reboot után ezt írja ki: "A kötet nem nyitható meg közvetlen hozzáféréshez. A Windows befejezte a hibaellenőrzést." Akárhányszor próbáltam, ezt írta ki. Mi lehet a gond?
Az a legjobb, hogy azóta ki se lehet kapcsolni a ScanDisk-et, mindig úgy indul az XP, hogy megpróbálja futtatni, majd közli a már alább beírt üzenetet (Hogy nem tud hozzáférni a kötethez)... Most installáljam újra, vagy van valami kevésbé drasztikus megoldás? Üdv!
|
pén. aug. 20, 2004 23:50 |
|
|
Windoki
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 223 Tartózkodási hely: Várpalota
|
Hi!
Addig tudja egy progi visszahozni az adatokat, amig felül nem iródik a winyó azon része ahol azok tárolódtak. Utána már Xakta.
Üdv:Windoki
GDB Rulez
|
pén. máj. 21, 2004 9:21 |
|
|
Lallermájszter /benzol/
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 99 Tartózkodási hely: Békéscsaba
|
HI!
Tényleg jó az a GDB csak nekem a *.rar-és a *.doc kiterjesztésű fájlok közül alig talált egy kettőt...
pedig ezzel volt tele két könyvtár kb 1 GB
egyébként a képeim javarészét, progik egy részét és az összes filmet visszatudnám vele hozni ha lenne elég helyem ahova kimásoljam de nincs!!!!!
viszont a doc kiterjesztésű fájlokat elő tudom varázsolni az easydatarecovery-vel, de a rarokat sehogysem....(úgy sem tudnám hova másolni )
úgy hogy tényleg jó kis progi a GDB, csak úgy látszik én azért egy kicsit mégis tultettem rajta (mostmár tényleg nem tudom mit csinálhattam vele, ill a linux telepítő )
na byez
|
pén. máj. 21, 2004 7:19 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4154 Tartózkodási hely: Baranya
|
Nahh, most végeztem. Fürdés, meg kaja, meg XP Ghostolás, meg ilyenek.
Izgalmas menet volt.
De a GetDataBack ismét bizonyított!!
Hiánytalanul visszaszedtem mindent, és a vinyóm is rendben van.
"Nekem bizonyíték kell, nem ígéret! GetDataBack!"
|
csüt. máj. 20, 2004 23:16 |
|
|
Lossfer
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3127 Tartózkodási hely: A véka segge alatt.
|
Talan nem lesz beloluk X-akta.
|
csüt. máj. 20, 2004 19:11 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4154 Tartózkodási hely: Baranya
|
Most futtatom a GetDataBack-et. Még 10 perc van vissza.
Láttam olyan avi-kat, amik eltűntek, talán visszahozza őket.
|
csüt. máj. 20, 2004 19:06 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
|
Scandisk! Help me!!
Nagy problémában szeretném a segítségeteket kérni. Kicsit meggajdult a winfosom, és le kellett futtatnom egy teljes scandisket.
A művelet végén elborzadva vettem tudomásul, hogy a gyökérkönyvtárban lett Dir000-100 - ig, és 32642 db *.chk file!!!
Ez pontosan 30 giga, ennyi tűnt el a vinyómról filmekben, játékokban, zenékben!
Mit tehetek ezekkel a *.chk file-okkal?
Vagy felejtsem el a cuccaim?
Esetleg próbáljam meg a GetDataBack-et??
Minden hozzászólást szívesen veszek!
|
csüt. máj. 20, 2004 18:36 |
|
|