Szerző |
Üzenet |
Squito
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. dec. 01, 2004 16:04 Hozzászólások: 2259 Tartózkodási hely: A sivatagban szivárványszínű mókusokat etetek
|
gergo04 írta: Hello.
És azt nem tudjátok, hogy hol lehet olyan cracket találni, ami megoldja ezt a problémát? Találtam sokat, de nem voltak jók...
Köszi. Gergő
Keresgéjjitt:
http://www.crackspider.net
http://www.astalavista.com
|
szer. dec. 29, 2004 16:56 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Lauter írta: router írta: ...amugy a windózt félévente jó ha ujratelepíted... Ugye, ezt te sem gondolod komolyan? _Lauter_
Pls ezt ne itt folytassátok, mert flame lesz a topicból.
Cracket nem tudok, nekem kódmentes SP1-es XP-m van/volt, tehát nem kért kódot. Ebből csináltam bootolható SP2 integrated XP-t, feltelepítettem, ez se kért kódot és működik rendesen.
|
vas. dec. 26, 2004 18:06 |
|
|
gergo04
arany tag
|
Hello.
És azt nem tudjátok, hogy hol lehet olyan cracket találni, ami megoldja ezt a problémát? Találtam sokat, de nem voltak jók...
Köszi.
Gergő
|
szomb. dec. 25, 2004 23:00 |
|
|
Lauter
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 105 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
router írta: ...amugy a windózt félévente jó ha ujratelepíted...
Ugye, ezt te sem gondolod komolyan?
_Lauter_
|
vas. nov. 07, 2004 10:26 |
|
|
Placa
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 578 Tartózkodási hely: Budapest
|
Kb. két hete kellett egy XP-t és egy Office2003SB-t aktíváltatnom másodszorra is, két különböző gépen. Felhívtam az MS-t, elmondtam mi történt (egy vinyóbehalás és egy XP összeomlás) és nagyon kézségesen és udvariasan leregisztrálták egymás után mind a két gépet. Nem kekeckedtek, nem kértek semmit, és nem akadékoskodtak. Lehet, hogy csak nekem volt szerencsém, de probléma nélkül ment minden. Talán kezdik ők is belátni, hogy ilyen esetek elég gyakran előfordulnak.
Üdv: Placa
|
szomb. nov. 06, 2004 22:06 |
|
|
semseyp
ezüst tag
Csatlakozott: kedd szept. 07, 2004 14:01 Hozzászólások: 22 Tartózkodási hely: Szerencs
|
Azt kell mondani a kedves hölgynek, hogy elromlott az alaplap, és nem tudtak ugyan olyan típusút adni, ezért kellett újratelepíteni az XP-t.
|
hétf. okt. 25, 2004 14:55 |
|
|
Roxan
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 157 Tartózkodási hely: Budapest
|
NET-es aktiválással nincs gond, de nekem kb 2 éve, amikor újra kellett raknom a gépet valamiért, és a net még nem működött, telefonos ügyfélszolis csaj kicsit akadékoskodott, hogy ez a példány már aktiválva van. Aztán el kellett magyarázni, hogy ez ugyanaz az xp, csak behalt a rendszer, stb.
Üdv, Roxan
|
szer. okt. 13, 2004 10:49 |
|
|
Laposelemer
ezüst tag
|
Itt a terminálon olvastam hogy már lehet sms-ben is aktiválni. Én is így csináltam és OK.
Itt egy részlet a cikkbõl.
"Elküldeni a telepítési azonosítót SMS-ben a 06/20-96-AKTIV (06/20-96-25848)-as számra.
Az elküldött SMS-re néhány perc múlva megérkezik a válasz, az aktiváláshoz szükséges megerõsítõ azonosítóval."
|
csüt. okt. 07, 2004 22:24 |
|
|
Xman
arany tag
Csatlakozott: szer. júl. 14, 2004 9:26 Hozzászólások: 391 Tartózkodási hely: TiszaNewCity
|
Bármikor újraaktiválhatod !
Amikor feltelepíted,kreál egy kódot,felhívod az MS hun-t,és a kiscsaj a kód alapján mond egy másikat és OK.
Amikor újratelepíted generál egy új kódot,telefon,kiscsaj újragenerálja az új kód új kódját
Mivel minden szabályos,kiscsaj siet,senki nem kérdez semmit,tehát minden OK.
Ez Win XP-vel és Office xxx -el is igy volt és mindig működött.
Egyetlen probléma: k..va kiba..ott leterhelt vonaluk van,alig lehet elérni őket
|
kedd okt. 05, 2004 20:45 |
|
|
router
ezüst tag
|
Nem lesz semmi gond...ilyet nem néznek microsoftéknál...amugy a windózt félévente jó ha ujratelepíted...
|
kedd okt. 05, 2004 18:19 |
|
|
bruncsek
arany tag
|
XP aktiváció
Hi
Feltelepítem az XP-t, aktiválom az Interneten keresztül (vagy bárhogy máshogy) használom, és ha egy idő múlva (fél év vagy 2 év múlva) újra akarom telepítem a PC-t és újra aktiválni akarom, el fogja fogadni az aktivációt, vagy azt fogja mondani, hogy ezt már 1x aktiválták, és már nem lehet aktiválni!
Ez most lehet hogy primitív kérdés, de én már jártam így Office XP-vel!
Ez is így működik? És ekkor mit kell tenni! Mert akkor az volt a megoldás, hogy el kellett faxolnom a számlát meg mindent, hogy megvettem és csak akkor aktiválhattam újra!
Előre is köszi az infót
Bruncsek
|
kedd okt. 05, 2004 10:41 |
|
|