|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 10 hozzászólás ] |
|
Hol tárolja a Win a Logint és a jelszavakat?
Szerző |
Üzenet |
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11973 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
OFF: Az Anny Hall az egyik legjobb filmje, ha szereted a humorát nézd meg.
ON: Dehogynem lehet, csak az a helyzet, hogy ahogy látom a rengeteg (most pl. 1185 db.) Cookie-ból mindig kimazsolázik vagy 10-15 darabot, és felkínálja törlésre. Nyilván van benne valami, ami az adtbázisában is bent van, és problémásnak látja. Feltételezem, hogy a AdAware fejlesztői jól ismerik, és gyűjtik a káros Spyware-ek jellemzőit. Úgyhogy én inkább rábízom magam, hadd törölje. Így biztosabb.
Utólag írom:
Most látom, hogy közben becsúszott egy hozzászólás, az OFF-ot Dester-nek írtam.
A Cookie-k lelkivilága is egy külön téma lehetne. A másik ötletem: a Temporary Internet könyvtár is tele van mindenféle kódolt file-al. Pl. a Topic betü szinei is ott vannak tárolva .css kiterjesztésü file-ban. Legalább is régebben az Lx Fórumon ott volt.
|
kedd jan. 04, 2005 19:23 |
|
|
hcs
arany tag
|
Nem cookieban tárolja az biztos (hogy valójában hol, azt én sem tudom).
Én rendszeresen törlöm a cookiekat és a megjegyzett loginok megmaradnak.
Persze sok olyan weblap van, ami cookie alapján azonosít, azok valóban eltűnnek takarítás után. Viszont tapasztalatom szerint a spy eltávolítók ezeket nem darálják be...
üdv
|
kedd jan. 04, 2005 19:19 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
OFF: Azt a filmet épp nem láttam.
ON: lehet, hogy igazad lehet. Nem lehet beállítani az ad aware-nek, hogy a cookiekat ne bántsa?
|
kedd jan. 04, 2005 19:14 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11973 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Én inkább már tanítok, de félreértetted: nem az a gondom, hogy nem tudom megtanulni, mert akkor hamut szórnék a fejemre, hanem CSAK. Ezt mondta Woody Allen is, ha emlékszel az Anny Hall-ra.
Na félretéve a sok szöveget: ki fogom próbálni.
Amúgy a Topic kérdéssel kapcsolatban van egy ötletem: nem a Cookie-ban tárolja? Mert azt a AdAware bizony ki szokta gyomlálni. Azt is észrevettem, hogy a Kevencekbe rakott Linkeken ott van az ikonja is, amikor beteszem, aztán egyszer csak eltünik, és átmegy az általános IE ikonba.
|
kedd jan. 04, 2005 19:05 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Hidd el, boldogan segítenék az IE-vel kapcsolatos jelszavakban, ha tudnék. Ha tudnám a megoldást, nem papolnék az Opera mellett én sem. De mivel nem tudok - és mint említettem, különösebben nem is érdekelt a jelenség -, az Operát javasoltam, mert én annak idején két legyet ütöttem egy csapásra és nem bántam meg. Tudom, én még fiatal vagyok, és könnyen tanulok meg új dolgokat. De... hidd el, nem olyan bonyolult. Tudom, hogy nem ma kezdted a témát, de az anyósjelöltem is tudja szimultán használni alapszinten az IE-t és az Operát is... akkor csak nem lehet olyan ördöngős
|
kedd jan. 04, 2005 17:57 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Dester
Rólad már tudtam, hogy nem szereted az IE-t. Én már elég vaskalapos vagyok, nehezen térnék át, mert megszoktam már nagyon régen.
Így voltam a GetRight-tal, végül nem bántam meg a FlashGet-re áttérést.
De úgy látszik, nem egyszerűt kérdeztem. Sajnos néha minden átmenet nélkül eltünik egy-két Login, vagy jelszó. Na le van ejtve az egész.
|
kedd jan. 04, 2005 17:14 |
|
|
Dester
Moderátor
|
Ha jól sejtem, az Internet Explorerben lévő felhasználói nevek és jelszavak tűnnek el. Ezt a szeszélyes jelszókezelést én is észrevettem már, és rövid úton elegem lett belőle. Én nem pazaroltam időt a jelenség keresésére, úgyis elég sok rosszat hallottam az IE-ről, úgyhogy egy barátom tanácsára felraktam az Operát. (Ez nem mostanában volt. ) Azóta is azt használom, sokkal ésszerűbb a jelszókezelése, és mindenhol be tudod állítani, hogy mit jegyezzen meg (törölhető is egy-egy jelszó).
|
hétf. jan. 03, 2005 21:03 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Egyszerüen eltüntek. Lehet, hogy a Registry tisztító csinálta, de a lényeg az, hogy nem is kínálja az addig megjegyzett Login-t, meg a jelszót, ami valamelyik Site-hoz tartozott..
Volt már ilyen, csak nem tudok rájönni, hogy mivel függ össze.
Végső soron megcsinálhatnám, hogy vissza Ghostolom, majd lépésenként figyelem, mikor tünik el, de ennyi időm nincs. Dolgozni is kell, meg miegymás.
Van ötletetek? Mert nekem nincs.
|
hétf. jan. 03, 2005 16:53 |
|
|
Laali
arany tag
|
Próbáld meg előtte megnézni valamelyik programmal innen: http://www.nirsoft.net/utils/index.html
Szerintem lehetséges olyan is, hogy az adott oldalon változott valami, és nem kínálja fel a régi jelszót. (Lehet kicsit rosszul fogalmaztam)
|
hétf. jan. 03, 2005 10:33 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
|
Hol tárolja a Win a Logint és a jelszavakat?
Hol tárolja a Win a Logint és a hozzátartozó jelszavakat?
Azért kérdem, mert néha eltünik az összes, és írhatom be újra. Most egy oldalé úgy eltünt, hogy azóta sem tudok bejelentkezni.
Vissza tudnám hozni a partició mentésből, de hol van, milyen formátumban?
|
vas. jan. 02, 2005 17:59 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 10 hozzászólás ] |
|