Az energiagazdálkodás/speciális fül alatt csak az nincs kipipálva hogy jelenjen e meg a tálcán az ikonja.
Mellesleg már kipróbáltam kipipálva is de semmin nem változtat.
Emlékeim szerint a Win 98-ban volt egy olyan hogy ki kellett pipálni a "fejlett energiagazdálkodás engedélyezése" sort és csak ezután kapcsolta ki a tápot a Windows.
Viszont az XP-nél nincs ilyen.
A probléma kb fél évvel ezelött kezdődött de csak most szántam rá magam hogy alaposabban átnézzem a gépet.
A gond az hogyha le akarom állítani a gépet akkor az nem áll le hanem újraindul mindha a kikapcsolásnál az újraindítás gombra kattintanák.
Ez azért bosszant mert kikapcsolásnál állandóan a tápegység áramtalanító kapcsolóján kell legyen a kezem hogy az XP leállása és a gép újra bootolása közötti 1-2 másodpercben végleg ki tudjam kapcsolni.
Először hardver hibára (alaplap, tápegység) gyanakodtam de mielött nekiálltam volna ezeket cserélgetni gondoltam kizárok minden egyéb hibalehetőséget.Próbáltam csökkentett módban, ugyan az a hiba.
Újra telepítettem a biost, semmi változás.
Végül feltelepítettem a Windowst egy másik vinyóra és láss csodát a gép kikapcsolt.
Nem igazán szeretném ezért újra felrakni az egész rendszert ezért fordulok nálam a okosabbakhoz hátha tud valaki segíteni.
Ja az oprendszer windows XP SP2
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 17 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.