|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 13 hozzászólás ] |
|
Formázás Win Xp-s felületről
Szerző |
Üzenet |
Squito
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. dec. 01, 2004 16:04 Hozzászólások: 2259 Tartózkodási hely: A sivatagban szivárványszínű mókusokat etetek
|
Re: Formázás Win Xp-s felületről
Hannibal írta: Mióta (1 éve) ez van, nem vettem észre, h betörtek volna.
|
kedd júl. 05, 2005 14:37 |
|
|
Zsoca-M5
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. márc. 26, 2004 9:12 Hozzászólások: 2711 Tartózkodási hely: Budapest, Érd
|
Dester:
Neked bejött az Outpost? Sokan javasolták itt a fórumon annó, de nálam egy Azureus-os letöltés közben 60-70% -ra nyomja a procit (ha nem feljebb).
Szerintem ilyen szempontból nem túl jó az OutPost!
|
kedd júl. 05, 2005 8:07 |
|
|
Hannibal
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 6486 Tartózkodási hely: Bonyhád - BP
|
Dester írta: Baley írta: Router hol marad? Sosenem szerettem a szoftveres tűzfalakat önmagukban. Nincs routerem, és szerintem NEKEM nincs is rá szükségem. Ezért hagytam ki a felsorolásból. Egy jól beállított szoftveres tűzfal is tudhat annyit szerintem, mint egy router hardveres tűzfala. Ez pusztán félig-meddig laikus vélemény, de amióta ADSL-em van Outposttal, nem sikerült betörnie senkinek (vagy nem vettem észre ).
Én a pandával vagyok így.... (platinum internet security)
Mióta (1 éve) ez van, nem vettem észre, h betörtek volna.
|
hétf. júl. 04, 2005 19:44 |
|
|
MBR
platina tag
|
A Router is szoftverrel működik... sztem...
Amugy nekem 100%-osan elég XP-s tűzfal, amiota XP-t hasznalom (megjelent). Sose volt semmi gondom.
|
hétf. júl. 04, 2005 19:39 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Baley írta: Router hol marad? Sosenem szerettem a szoftveres tűzfalakat önmagukban.
Nincs routerem, és szerintem NEKEM nincs is rá szükségem. Ezért hagytam ki a felsorolásból. Egy jól beállított szoftveres tűzfal is tudhat annyit szerintem, mint egy router hardveres tűzfala. Ez pusztán félig-meddig laikus vélemény, de amióta ADSL-em van Outposttal, nem sikerült betörnie senkinek (vagy nem vettem észre ).
|
hétf. júl. 04, 2005 19:27 |
|
|
Supervisor
gyémánt tag
|
MBR!
Megnéztem az oldalt. Nekem nagyon tetszik. Nagyon szépen összeállítottad ezeket a dolgokat.
Üdv.: Supervisor
|
hétf. júl. 04, 2005 19:07 |
|
|
MBR
platina tag
|
6. Windows Update
Net után meg Windows Update!
Itt: http://windowsupdate.microsoft.com
Ha ezt megcsinalod, akkor 99%-kal nagyobb biztonságban vagy! (kijavítja a Windows ismert hibáit, amit a férge, vírusok stbk használja ki, többet ért mint 100 antvírus egyszerre (bizonyos szempontból))
Az oldalamon egybegyűjtöttem amúgy a frissítéseket 1 fileba! (RAR) !
http://kuss2000.uw.hu/
( konkrétabban: http://kuss2000.uw.hu/xpafterfix.html )
|
kedd jún. 28, 2005 17:46 |
|
|
Baley
arany tag
|
Archon írta: Hát nekem nem ez jött le, lehet, hogy figyelmetlen vagyok. Mindegy, ha új XP-t húz, akkor valóban az a megoldás, amit te mondtál. Ha egy külön vinyót akar formázni, akkor meg az is jó, amit én írtam. Gabóca! Tisztázzuk. Új XP-t akarsz rakni, vagy csak a formázás érdekelt? Na akkor figyelj. Gabóca írta: ...szeretném a gépemet leformatálmi. Azért akarom leformatálni, mert az amúgy tök új gép a sok vírus meg ilyesmi miatt teljesen belassult. Én meg nem nagyon akarok vírusírtókkal vacakolni, mert egyik sem túl hatásos. Szóval eddig 56k-s om volt amin nem használtam tűzfalat így beszedtem egy pár férget.
A krésem az, hogy vki légyszíves írja le érthetrően, hogy xp alól hogyan lehet formatálni, mert nekem ms-dos alól nem ment, úgyhogy azt hagyjuik. Nekem az jött le, hogy nem akar vírusirtókkal vacakolni és nem tudja, hogy hogyan formázza a rendszert. Xp van most, XP-t szeretne ezután. Tehát XP alól formáz. A világ user szemmel. Természetesen csak Gabóca fogja tudni megadni a választ. Amivel kapcsolatban csak egyetlen dolgot tudok. Nem 42 lesz. szerk. Dester írta: És azért ne legyél önmagad ellensége... 0. Telepítés + driverek, de net NEM! 1. XPAntiSpy 2. Agnitum Outpost Firewall Pro (2.7) --- reboot 3. NOD32 --- reboot 4. Microsoft Antispyware Beta 5. Mehetsz a netre. Többet nem kell szenvedni. Router hol marad?
Sosenem szerettem a szoftveres tűzfalakat önmagukban.
|
kedd jún. 28, 2005 15:15 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
És azért ne legyél önmagad ellensége...
0. Telepítés + driverek, de net NEM!
1. XPAntiSpy
2. Agnitum Outpost Firewall Pro (2.7) --- reboot
3. NOD32 --- reboot
4. Microsoft Antispyware Beta
5. Mehetsz a netre.
Többet nem kell szenvedni.
|
kedd jún. 28, 2005 14:47 |
|
|
Archon
gyémánt tag
|
Hát nekem nem ez jött le, lehet, hogy figyelmetlen vagyok. Mindegy, ha új XP-t húz, akkor valóban az a megoldás,
amit te mondtál. Ha egy külön vinyót akar formázni, akkor meg az is jó, amit én írtam. Gabóca! Tisztázzuk. Új XP-t
akarsz rakni, vagy csak a formázás érdekelt?
|
kedd jún. 28, 2005 12:29 |
|
|
Baley
arany tag
|
Szerintem inkább valami olyasmiről beszél, hogy újra akarja húzni a gépét. Ebben az esetben az adatok lementése után. Újraindítod a gépet, betolod az XP telepítőlemezt és szépen végigmész rajta addig az ablakig, ahol megkérdezi tőled, hogy hova települjön. Ott kijelölöd a régi particiót, utána pedig kiválasztod a formázás NTFS-re opciót. Ha még a legelső telepítés után nem írt semmit a logba, akkor nyugodtan nyomj neki quick formatot. Ha nem tudod, akkor normál NTFS format.
szerk.
Ha már ADSL akkor ne sajnáld a pénzt egy jó routerre és egy antivirusra. A kettő együtt 20kHUF-ból kijön, ellenben jó sok szívást úszhatsz meg vele. És újrahúzás után ne hagyd ki a Win update-et se.
|
kedd jún. 28, 2005 12:24 |
|
|
Archon
gyémánt tag
|
Szóval. Több módon is megteheted, az egyik:
Start menü Programok Felügyeleti eszközök Számítógép kezelés Tároló opció alatt : Lemezkezelés
Ott már tudsz formázni, partíciót törölni, stb.
Ha nem találod a Felügyeleti eszközöket, akkor a tálcán jobb klikk, Tulajdonságok Start menü fül Testreszabás,
és bepipálod, hogy a Felügyeleti eszközök jelenjenek meg a Start menüben.
|
kedd jún. 28, 2005 11:53 |
|
|
Gabóca
vas-tag
|
Formázás Win Xp-s felületről
Kérlek segítsetek!
A problémám a következő: most készülök adsl-t venni, de előtte szeretném a gépemet leformatálmi. Azért akarom leformatálni, mert az amúgy tök új gép a sok vírus meg ilyesmi miatt teljesen belassult. Én meg nem nagyon akarok vírusírtókkal vacakolni, mert egyik sem túl hatásos. Szóval eddig 56k-s om volt amin nem használtam tűzfalat így beszedtem egy pár férget.
A krésem az, hogy vki légyszíves írja le érthetrően, hogy xp alól hogyan lehet formatálni, mert nekem ms-dos alól nem ment, úgyhogy azt hagyjuik.
pls !!!!!
|
kedd jún. 28, 2005 10:38 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 13 hozzászólás ] |
|