lzsolti
arany tag
Csatlakozott: csüt. jún. 03, 2004 9:50 Hozzászólások: 121 Tartózkodási hely: Budapest
|
Szia!
Egyszer nekem is eltűnt az össze hálózati ikon a Hálózati kapcsoaltok közül, de a hálózat rendesen működött. Az volta baj, hogy a Felügyeleti eszközök/Szolgáltatások alatt a Hélózati kapcsolatok szolgáltatás le volt állítva. Elindítottam, és az összes ikon megjelent.
Zsolti
|
Hannibal
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 6486 Tartózkodási hely: Bonyhád - BP
|
Közbe újratelepítettem minden hálózati kapcsolatot, most megjöttek ikonkáim, meg minden, tehát talán minden működik rendeltetésszerűen.
DE azért érdekelne, hogy mi okozhat ilyet....
|
Hannibal
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 6486 Tartózkodási hely: Bonyhád - BP
|
Hálózati kapcs. volt, nincs, illetve van
Helló mindenki!
Kicsit bonyolult a cím, úgy mint a problémám is (illetve lehet hogy egyszerű a megoldás, de foggalmam nincs).
Szóval:
Tegnap este/éjjel látom, hogy a pandám tűzfala meghalt (szokott ilyet, nem baj). Jólvan fenének sincs kedve újratelepíteni, inkább feldobunk valami gyors egyszerű tűzfalat. Amit hirtelen találtam az a Kerio server firewall 1.1.1. Feltelepítem, de nem igazán sikerült bekonfigolni, net nem akart menni, nézegetem.... Valahogy betévedtem a hálózati kapcsolatokba. Ekkor ért a meglepetés: minden hálózati kapcsolat eltűnt. Mondom mi van???? na mind1, windows buta, rr után jó lesz. Már nagyon álmos voltam, keriot kikapcsoltam, netlimiter tűzfala be, alvás. Másnap reggel rr, panda újrafelrakva, működik minden, de hálózati kapcsolta még mindig nincs. Tálcán nincs a kis hálózatos ikon. DE! Netezni ugyanúgy tudok mint eddig, parancssorból ipconfig /all-val látom mindegyik kapcsolatot. Eszközkezelőbe hálókarit, kávelmodemet látom.
Igazából fingom sincs, hogy mit kéne tegyek.
Ha valakinek van valami ötlete, ne tartsa magába!
Kösz szépen.
|