|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|
Save as - bal panel kiegészítése
Szerző |
Üzenet |
atejka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 183 Tartózkodási hely: Budapest
|
http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm
118. sor jobb oldalt : Add Folders to the "Save As" Dialog - Undo
Letöltöd, futtatod a placesbarfolders.vsb-t, az előbukkanó ablakban megadhatod pl. a C vagy D meghajtót (5 különböző helyet). Az "Undo" -val visszaállíthatod az eredeti állapotot.
|
hétf. jan. 30, 2006 20:48 |
|
|
lzsolti
arany tag
Csatlakozott: csüt. jún. 03, 2004 9:50 Hozzászólások: 121 Tartózkodási hely: Budapest
|
Szia!
Találtam valamit XP-hez. Indítsd el a következőt: GPEDIT.MSC. Itt válaszd ki a User Configuration | Administrative Templates | Windows Components | Windows Explorer | Common Open File Dialog pontot, magyar XP esetén Felhasználó konfigurációja / Felügyeleti sablonok / Windows-összetevők / Windows Intéző / Régi típusú file megnyitása párbeszédpanel, majd a jobb oldalon dupla kattintás A Helyek sávon megjelenített elemek-re. Ezt kell engedélyezni, a Magyarázat fülön le van írva, hogy mit írhatsz bele.
Zsolti
|
kedd jan. 24, 2006 10:02 |
|
|
nbela
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. aug. 06, 2004 22:20 Hozzászólások: 3587 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Én a "Dokumentumok" nyomógombot irányítottam a D meghajtóra:
---dok.reg---
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\User Shell Folders]
"Personal"=hex(2):44,00,3a,00,5c,00,00,00
---dok.reg---
Üdv,NBela
|
hétf. jan. 23, 2006 21:42 |
|
|
bossz
vas-tag
|
Save as - bal panel kiegészítése
Sziasztok,
nem tudja valaki hogy hogyan lehet a jol ismert save as bal paneljét kiegészíteni? Például C esetleg D mehgajtóra való vonatkozás hozzáadásával.
Koszi
BossZ
|
hétf. jan. 23, 2006 20:37 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|