Csak azért kérdeztem, mert gyanús volt ... viszont nem találtam semmit.
A múltkor volt valami spy, ami ilyesmi fura betű-szám kombinációjú file-okként volt a system32 mappában, és a spybot nem bírta leszedni. Ráadásul leállításnál mindig másik néven másolta le magát, amire átállította registry hivatkozást is, így hiába töröltem a file-t a win leállítása után (CD-ről bootolva DOS + NTFS kezelő), mindig másik néven megvolt (a system32 mappában a sok file között nem vettem észre mindig, mert abc rendben is mindig máshová került, meg a dátuma is változott)
Amíg futott, addig hiába töröltem a registry-ből, mert leállításkor visszaírta magát (egyébként valami notify logon alá tette be magát, gondolom ami ott van, az már bejelentkezéskor elindul), amikor CD-ről indítottam DOS-t, akkor meg nem tudtam kezelni a registry-t.
Aztán 3. vagy 4. próbálkozásra sikerült törölnöm az összes betű-szám kombinációjú file-t, utána már a win-t elindítva a registry-ből is szépen ki lehetett szedni, nem volt ami visszaírja.
De az nem szerviz volt. Ez az új valami meg az. Viszont máshol is megnéztem, másik gépen, és máshol nem volt ilyen bejegyzés a registry-ben.
Úgyhogy hétvégén lehet, hogy újratelepítés lesz
(Tudom, a ghost leegegyszerűsíti az életet ... majd most lesz az is, mer' eddig nem volt)