Szerző |
Üzenet |
Rozzi
ezüst tag
|
usb-paralell átalakító
Sziasztok!
Végső tanácstalanságomban írok....
Szépen megvettem az átalakítót, de hol azt írja, h nincs összeköttetés a nyomtatóval, hol pedig simán nem nyomtat...
Mikor feltelepítettem a nyomtatót, az XP oprendszerem nem ismerte fel magától...aztán a portok kiválasztásánál hezitáltam, igazából mit kell kiválasztani?
Megjegyzés: totál béna vagyok a szgépekhez....
Előre is köszi a választ!
Sajna ha nem jó a kábel (pedig zsírújan vettem, vissza kell vinnem 3 napon belül, sazl eelég sürgős a dolog...)
|
szomb. jan. 19, 2008 17:23 |
|
|
Hannibal
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 6486 Tartózkodási hely: Bonyhád - BP
|
Ezeket a jelszavakat a böngésző tárolja, nem maga a weboldal.
Amikor először bejelentkeztél az oldalra, akkor elvileg megkérdezte, hogy szeretnéd-e, hogy eltárolja a jelszót. Valószínűleg itt azt nyomtad, hogy nem, ilyenkor nem tárolja el, és többet nem kérdezi meg.
Hogy újra megkérdezze, arra eddig csak úgy sikerült rávennem, hogy töröltem az eddig eltárolt jelszavakat és így újra megkérdezte mindenhol. Gyanítom van ennek egyszerűbb módja, de még nem ástam bele annyira magam. Egyébként az összeset törölni itt tudod (IE7 alatt): Eszközök-->Internetbeállítások-->Törlés-->Jelszavak törlése.
|
csüt. jan. 17, 2008 22:44 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11974 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
palnagy4 írta: Lac -L. Megjegyeztem, amit mondtál. Még egy kérdés: ha más kattint a bejelentkezésre, pl. te, nem jelenik meg előtted is a nevem, jelszavam?
Ez csak azon a gépen működik, ahol elmentetted az adatokat. Szerintem.
Ki kellene próbálni.
A többi fórumtag mit szól hozzá?
|
csüt. jan. 17, 2008 21:47 |
|
|
palnagy4
ezüst tag
|
Lac -L. Megjegyeztem, amit mondtál. Még egy kérdés: ha más kattint a bejelentkezésre, pl. te, nem jelenik meg előtted is a nevem, jelszavam?
|
csüt. jan. 17, 2008 21:27 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11974 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
palnagy4 írta: ... Apropó, megtudnád mondani, hogy lehet bejutni ebbe a fórumba egyetlen betű beírásával? Ez az állandó kitöltés nekem nem praktikus, de azt sem akarom, hogy nevem minden bejelentkezésnél már eleve ott várjon.
Berakod a pipát a bejelentező ablak alatt, és megjegyzi az adataidat. A böngésződ is rákérdez, ott is engedd meg a tárolást.
Ettől függetlenűl néha kidob, de csak rá kell kattintani, és az újabb adat megadás nélkül beléptet.
Különben a fórumtagokat általában a pimasz, követelőző stílus akasztja ki. Itt nem tizenévesek vannak (általában).
És hát illik helyesen írni. Ami nem jelenti azt, hogy gond ha elgépel valamit az ember.
|
csüt. jan. 17, 2008 20:59 |
|
|
palnagy4
ezüst tag
|
Nem hiszem. A kettő nagyon hasonló. De talán másnak van valamilyen jobb ötlete. Apropó, megtudnád mondani, hogy lehet bejutni ebbe a fórumba egyetlen betű beírásával? Ez az állandó kitöltés nekem nem praktikus, de azt sem akarom, hogy nevem minden bejelentkezésnél már eleve ott várjon.
|
csüt. jan. 17, 2008 19:47 |
|
|
Orlando
platina tag
|
Talán a pcforum pont hu, bár ott is vannak kötekedő alakok, de ha értelmesen/udvariasan kérdez az ember, akkor segítenek. Mint ahogy itt is
|
csüt. jan. 17, 2008 19:38 |
|
|
palnagy4
ezüst tag
|
Kezdők
Részben az embertől, de az biztos, hogy egy inform.-ban jártasabb személy nem szereti a kezdőket, nincs is hozzájuk türelmük. Szóval van ilyen kezdőknek szóló fórum?
|
csüt. jan. 17, 2008 19:24 |
|
|
Orlando
platina tag
|
Megszégyenítik?
Ez nem fórumfüggő szerintem, az embereken múlik....
|
csüt. jan. 17, 2008 19:16 |
|
|
palnagy4
ezüst tag
|
Kezdők
Nekem egy kicsit erős ez a Terminal. Nem tudna valaki olyan fórumot ajánlani, ahova kezdők, sőt abszolút kezdők is írhatnak, anélkül, hogy a tudatlansága miatt megszégyenítenék a kérdezőket?
|
csüt. jan. 17, 2008 18:25 |
|
|