|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
vackor
gyémánt tag
|
Re: Registry hozzáférés
|
vas. márc. 24, 2013 22:12 |
|
|
nbela
gyémánt tag
Csatlakozott: pén. aug. 06, 2004 22:20 Hozzászólások: 3583 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Re: Registry hozzáférés
A világért sem akarlak megbántani, de abból amit leírtál - és ahogyan leírtad - sokkal jobb lesz annak a gépnek ha nem nyúlsz bele a registrybe. A progit pedig azért nem tudod törölni mert fut, vagy azért mert a rendszergazda nem adott rá neked jogot. Lehet nem is törölni kellene, hanem uninstallálni.
|
csüt. márc. 21, 2013 16:18 |
|
|
nistvan10
vas-tag
|
Registry hozzáférés
Szevasztok szeretném kérdezni mi a teendő olyankor ha mint én a programokhoz való hozzáférés miatt szeretnék betekinteni a registry-be de valamiért ha a a start,futtatás menübe beírom a Registry nevet a widows kiírja ilyen nem létezik ez hogy lehet hiszen ki kellene adnia az összes programot gyanítom valami le van titkosítva a gépen de nem tudom hogy mi ez azért gond mert egy programot szeretnék törölni de mivel írásvédett és se a védelmet sem pedig a totál kommander-ben nem tudom törölni a programot és szerintem a registry-ben menne ezért kérek segítséget hátha valaki tudja mi a gubanc kösz üdv.István.
|
csüt. márc. 21, 2013 15:46 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|