Szerző |
Üzenet |
Supervisor
gyémánt tag
|
Re: Windows 8-as kicsi, pici probléma
A megszokás, hogy nincs vetett árnyék. Megoldásként - ha más nem lesz - az Iconoid jöhet szöba. Az egérkurzor nálam is mindig ki van kapcsolva.
Csak Linuxot ne... A Win 3.1 óta már nem tanulok új dolgokat... Amikor megjelent a Linux felraktam de nem tudtunk megbarátkozni, meg a programok nagy része windowsra íródott. Akkor marad a retrogép azon még a régi jó programok vannak, futnak de már a gyorsaságot ne nézzük...
|
csüt. jan. 28, 2016 15:13 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
nacorvus írta: De,ha mazochista vagy akkor szenvedj-azért mert jogtiszta telepítőd van méga hőskorból Szívemből szóltál a fagy birodalmából. Hiába ágálok, hogy a telepítőnek magának semmi köze a jogtisztasághoz. Csak a licensz számít. Az vagy van, vagy warez.
|
szer. jan. 27, 2016 19:56 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. szept. 12, 2004 18:08 Hozzászólások: 6037 Tartózkodási hely: Usa
|
Jóó meeszirül beletrolkodhatok?..gyerekek olyan hideg van,hogy a "markecerből" kihozott sör (2dl) az utcán felbontva befagy a palackba a majdnem a seggéig ...(annyi,az alkohol) Supervisor: ha már ennyire,kötöd az ebet karóhoz és ilyen extra igényik vannak a felhasználóknak..tudom cyber-cafe orvosi-dianosztika stb, Mi a lófüttynek nem teszel fel egy linux-szervert egy wine-vel? Az futtatja az összes alkalmazásodat árnyék mentesen a képernyőn egészen a win 7-ig akár 64bitesen is,igazán a vírusirtással sem kell foglalkoznod,az adatforgalmakat másodpercre lekérdezheted=úgy fizetnek a használatért.(etc..itd) De,ha mazochista vagy akkor szenvedj-azért mert jogtiszta telepítőd van méga hőskorból
|
szer. jan. 27, 2016 18:49 |
|
|
TargeT
a fórum lelke
|
Hát engem még sosem zavart. Sőt az egérkurzor árnyékolását is direkt be- vagy visszakapcsolom. De nem vagyunk egyformák. Még jó!
|
szer. jan. 27, 2016 16:37 |
|
|
Supervisor
gyémánt tag
|
Hogyan lehet Win 8.1 alatt az asztali ikonok zaró árnyékolását kikapcsolni? Speciális rendszerbeállítások-Speciális-Beállítások A képernyőn megjelenő betűtipusok simítás-pipa? Vetett árnyék az asztal cimkéin -üres? Itt mindegy milyen variáció a zavaró árnyék nem tűnik el. Mit kellene itt ki/be jelölni, hogy a zavaró árnyék eltűnjön? Esetleg az Iconoid nevű program? De ez nem tudom, hogy kompatibilis-e XP-től feljebb. Utánanézek.
|
szer. jan. 27, 2016 11:17 |
|
|
VadGyermek
arany tag
Csatlakozott: pén. ápr. 18, 2008 21:47 Hozzászólások: 274 Tartózkodási hely: Padlásszoba kicsi számítógépasztala
|
Nos igen...nekem már csak win7 fut, amint tudtam ledúrtam a gépről a win8-t. Ha lehet hinni, akkor nem csak tapicskolós képernyőkre lesz írva, hanem a billentyűzetet és egeret használókra is fognak gondolni. Így sajna már nem emlékszem, hogyan játszottam le a filmeket, és hallgattam rajta zenét a win8-on. Habár ajánlom a Nero-t, vagy PowerDVD-t, ezek mindent esznek, és ha jól emlékszem, kifogástalanul mentek a win8-on. Különben valahol, ha jobb gombbal ráklikkelsz a start menü pontra, talán akkor jelenik meg jobb oldalt egy sor lehetőség, talán ott lesz a "számítógép" elrejtve. De abban biztos vagyok, hogy volt egyfajta "számítógép" programocska, olyan mint az Xp-ben a "sajátgép". Sok szerencsét!
|
hétf. máj. 14, 2012 15:29 |
|
|
horex
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 710 Tartózkodási hely: Bp
|
VadGyermek írta: Amúgy, ha lehet hinni a megszellőztetésnek, akkor az év második felében már boltokban a Win8. Amúgy elég stabilnak néz ki, és mindenevő. A win7-es illesztő progik is jól futnak rajta. A win Xp-s játékok eddig még kifogástalanul mennek rajta. Remélem a kinézete jobb lesz mint a próbaverziónak, mert az szörnyű. Az ESET vírusírtó is fut rajta hibátlanul, de pl. a Panda már panaszkodik és fel sem települ. CD/DVD-t hogy játsza le?
|
hétf. máj. 14, 2012 9:42 |
|
|
VadGyermek
arany tag
Csatlakozott: pén. ápr. 18, 2008 21:47 Hozzászólások: 274 Tartózkodási hely: Padlásszoba kicsi számítógépasztala
|
Amúgy, ha lehet hinni a megszellőztetésnek, akkor az év második felében már boltokban a Win8. Amúgy elég stabilnak néz ki, és mindenevő. A win7-es illesztő progik is jól futnak rajta. A win Xp-s játékok eddig még kifogástalanul mennek rajta. Remélem a kinézete jobb lesz mint a próbaverziónak, mert az szörnyű. Az ESET vírusírtó is fut rajta hibátlanul, de pl. a Panda már panaszkodik és fel sem települ.
|
szomb. jan. 21, 2012 8:32 |
|
|
VadGyermek
arany tag
|
Köszi! Hogyan tudom átteni win 7-es kinézetre?
|
szomb. jan. 21, 2012 8:15 |
|
|
nacorvus
a fórum lelke
Csatlakozott: vas. szept. 12, 2004 18:08 Hozzászólások: 6037 Tartózkodási hely: Usa
|
Írtam már volt én is és Target is alapvetően 'tapira' találták ki a rendszert,(nincs Starmenü!!-van home a képernyőn,de a bill-en nincs)aminél 100x jobb egy droid!-azon működik ezen nem-hiszen ez félkész sincs.Át tudod tenni majdnem hagyományos módba ott lesz ott olyan mint a 7,de annál lényegesen ostobább=pedálos elektromosbicikli..és el is késtek vele nem is kicsit
|
szer. jan. 18, 2012 21:21 |
|
|
VadGyermek
arany tag
|
Windows 8-as kicsi, pici probléma
Üdv! Feltelepítettem próbaként a Win 8-at. Sok apró kis buta játék és alkalmazás van a start menüben. Ezek teljes ablakméretben futnak. Hogyan tudok kilépni belőlük, mivel nincs semmi erre utaló kapcsoló, vagy menü a programoknál. (Ha a win gombot a billentyűzeten megnyomom, akkor újra a start menüpontban találom magam, de a program még ettől a hátérben továbbra is fut. Én egyenlőre a legdurvább módszert tudom csak alkalmazni: Ctrl+alt+Del, és a Taskban kinyomni a programot.) Köszi!
|
szer. jan. 18, 2012 17:43 |
|
|