Szerző |
Üzenet |
Gyuszko18
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hali mki!
Aki tud az segítsen a következőben: van egy Windows Server 2003 Standard Edition-öm 180 napos teljes verzió. Hogyan lehetne kiiktatni a 180 napos korlátozást? Ha vki tudja, hogy hogyan kell, az írjon!
Előre is köszi mkinek!
|
szomb. máj. 17, 2003 14:53 |
|
|
Gyuszko18
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hali mki!
Aki tud az segítsen a következőben: van egy Windows Server 2003 Standard Edition-öm 180-os teljes verzió. Hogyan lehetne kiiktatni a 180-os korlátozást? Ha vki tudja, hogy hogyan kell, az írjon!
Előre is köszi mkinek!
|
szomb. máj. 17, 2003 14:52 |
|
|
Don_R.
vas-tag
|
Sziasztok!
Valaki megtudja mondani, hogy meg lehet e oldani azt, hogy induláskor ne kérjen jelszot??
Válaszokat elöre is köszönöm!
|
hétf. máj. 12, 2003 19:47 |
|
|
MBR
platina tag
|
egyéni gondod, mert nekem megy a daemon, floppy és filmekkel sincs gond.
|
vas. máj. 11, 2003 22:15 |
|
|
macus
|
Sziasztok!
Én egy ideje használom az advanced server verziót és nálam a következő hibák jelentkeztek:
Floppy-ról nem tudok olvasni, egy ideig kerregteti, majd hibaüzenettel leáll, ugyanezen a gépen XP alatt minden OK
Ha összefűzöm a filmeket .m3u formátumba és így játszom le, minden második film-nél (.avi) fejreállítja a filmet
DaemonTools nevü progi nem akar működni, az Alcohol 120% működik helyette, bár néha az is elszáll
Ilyen vagy hasonló hibák jelentkeztek nálatok is, vagy ez valami egyéni dolog?
|
vas. máj. 11, 2003 8:12 |
|
|
Les_Nemulash
|
jah tobbire mar rajottem koszi
|
szomb. máj. 03, 2003 20:43 |
|
|
Signal
|
Amint említettem, jelenleg telepítve sincs nálam IRC (mIRC), de ha már azt ismered, egyszerű a dolog:
http://www.packetnews.com/ (IRC fájlkereső)
Rákeresel, aztán próbálkozni kell itt-ott. Nem akarok okoskodónak tűnni, de nem nyilvánvaló mindenki számára, ezért megemlíteném, hogy az ilyen szervereken botok (robotok) kínálgatják az anyagot, nem pedig "élő" beszélgetőpartnerek.
Kiírják a letöltéshez szükséges parancsot, végére kell írni a kívánt csomag számát: #XX.
A letöltési sebesség változó, de töltöttem már a Chello max. sebességével is.
|
szomb. máj. 03, 2003 19:43 |
|
|
Les_Nemulash
|
ja en is foleg csak chatelesre.elf es signal ircen megtalalhatoak vagytok.meselhetnetek tobbet ezekrol )
|
szomb. máj. 03, 2003 19:05 |
|
|
MBR
platina tag
|
igen? nos, csak azért volt számomra fura az irc, mert DC++ és Kazaa lite-ot használok, de az IRC-et csak chatelésre... Majd akkor egyszer kipróbálom az IRC-et is;-)
|
szomb. máj. 03, 2003 18:04 |
|
|
TheElf
arany tag
|
kuss wrote:
>irc-en... IRC-en mad átküldik dcc-n.. LOL > > Nem akarlak elkeseríteni, de ugyan egy csati ahova járok elso"sorban scannelt könyvekkel foglalkozik (70-100 mega darabja, és ugye sajnos sorozatot alkotnak, így ahhoz, hogy értelme legyen le kell szedni egy CDnyi anyagot a legtöbbször), de pontosan tudom, hogy hány DCCs fileserveren volt fenn itt is a Windows Server 2003.
|
szomb. máj. 03, 2003 11:05 |
|
|
Signal
|
Nekem csak .NET 3714 van, ami kissé lassúnak tűnik az XP-hez képest. Demo programként elmegy.
A Longhornhoz pedig így jutottam hozzá tavaly:
"A letöltéshez fel kell csatlakoznunk az irc.Elite-IRC.Net irc szerverre, ahol a #betas csatornába kell belépnünk. Ennek a szobának a topic-jában találhatjuk meg a letöltőcsatorna nevét, ami a #Betas-Xdcc . Figyelem, a #betas-on is bent kell maradni, különben kitiltanak a letöltőcsatornáról!"
Ezt a szöveget nem én írtam egyébként, így ajánlották akkoriban. Nem tudom most ellenőrizni, nincs telepítve Mirc ezen a gépen. Egyéb lehetőség:
http://www.packetnews.com
http://www.packetnews.com/search.php?ne ... =xdcc&io=1
|
szomb. máj. 03, 2003 0:27 |
|
|
Les_Nemulash
|
oo signal szoktam irczni.en is szedtem mar le komplett filmeket dcc-n.szoval orulnek ha elmondanad ezt a csatit vagy te kuldened at? "tehát magára hagyom a gépet, ha egy napig tölti, akkor egy napig tölti, kit érdekel..."
|
pén. máj. 02, 2003 23:28 |
|
|
Signal
|
Mi is olyan vicces ezen? Annak idején a Longhorn bétát is onnan töltöttem le:
LH_3683_Betas.iso
De ugyanott kínálták a .NET Server akkori verzióját meg egyéb ISO-kat, azt is letölthettem volna. Nehogy benézzek megint arra a csatornára...
Komolyan nem értem a károgást. Igaz, én Chello-ban gondolkodom, tehát magára hagyom a gépet, ha egy napig tölti, akkor egy napig tölti, kit érdekel...
Jegyezd meg jól, hogy én soha nem beszélek a levegőbe. Azért írtam, hogy "gondolom", mert saját szememmel láttam, hogy ott minden megtalálható, ami szem-szájnak ingere...
|
pén. máj. 02, 2003 20:58 |
|
|
MBR
platina tag
|
irc-en... IRC-en mad átküldik dcc-n.. LOL
|
pén. máj. 02, 2003 19:27 |
|
|
Signal
|
Én nem sajnálnám, de linket nem tudok.
IRC-n -- gondolom -- megtalálható.
|
pén. máj. 02, 2003 17:52 |
|
|
Les_Nemulash
|
ok ok
latom elvagytok....de nekem mikor mondja el valaki itt vagy emailben vag barhoy hogy honnan szerezhetnem meg kiprobalni.
pl egy link vagy vmi.
kosz a segitseget elore is
|
pén. máj. 02, 2003 15:14 |
|
|
Signal
|
>Meg Signal 40 éves,
>ha az anyja lehetnél
>hány éves tyúk vagy?:DDD
Szerintem Qkac nem igazán szeretne anyám korabeli lenni... ))
|
csüt. máj. 01, 2003 13:40 |
|
|
MBR
platina tag
|
lol ,persze... netről leszed egyet és azt mondja.. nem hisszük, sem ig scannelve, a terminálos nickkel hitelesítve okmánybélyeggel stb...
|
szer. ápr. 30, 2003 22:08 |
|
|
MBR
platina tag
|
lol ,persze... netről leszed egyet és azt mondja.. nem hisszük, sem ig scannelve, a terminálos nickkel hitelesítve okmánybélyeggel stb...
|
szer. ápr. 30, 2003 22:08 |
|
|
utini
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2462 Tartózkodási hely: gyökér könyvtár
|
Teljes aktfotót kérünk bizonyítékba ! Akkor elhisszük !
|
szer. ápr. 30, 2003 21:24 |
|
|
MBR
platina tag
|
ebben most igaza van signalnak, LOL vagy netQkac! de abban nincs igaza, amit nekem mondott (természetesen...), sőt már nem is válaszol...
Én se nagyon hiszem hogy nőstény vagy, nem hogy még hölgy. ( Én is láttam már 1-2 hozzászólásod)
Meg Signal 40 éves, ha az anyja lehetnél hány éves tyúk vagy?:DDD
Ugye signal?
|
szer. ápr. 30, 2003 21:20 |
|
|
Signal
|
NetQkac
---------------------------------
Vezetéknév és keresztnév: YX YX
Email cím: lammernet@fxxxxxxx.xx
Születési idő: 0000-00-00
Neme:
ICQ szám:
Mobiltelefon:
-----------------------------
Te egy hölgy vagy? Ki hitte volna... Miből is lehetne kitalálni? Gondolkozz már... Különben sem az a lényeg, sőt a hozzászólásaidra rákeresve, azokat elolvasva mást gyanítok én. Minden rendben van nálad úgy agyilag? Nemi identitászavar esetleg? Esetleg más nick alatt is jelen vagy? Skizofrénia?
Az Interneten {b} a nagybetűkkel való írás kiabálásnak számít, tuskó szokás. {/b} Ehhez nincs mit hozzáfűzni. Ha nem vagy tisztában az illemszabályokkal, az a Te bajod.
Ha ritkán Internetezel, akkor is érezned kellene, mert egy művelt ember, megfelelő vizuális kézséggel ezt mindenképpen érzi. Ha könyvekhez van szokva, nem pedig a képernyőhöz, akkor is. Kivéve, ha tuskó.
"Szerintem válogasd meg a szavaid és ne irkálj már annyira magas lóról..."
Ha a topikot végigolvasod, és nem veszed észre, hogy én egyszerűen csak válaszoltam (normálisan) és belém kötöttek, akkor csak azt tudom mondani: tanulj meg olvasni és értelmezni mondatokat.
Ezt a pofátlan és értelmetlen inzultust annyira furcsának találom, hogy a fórum hanyagolására gondolok azóta is, hiszen felesleges az időt buta akadékoskodók elviselésére pazarolni. Bár volt azóta 1-2 hozzászólásom, de csak azért mert egyelőre nem bírtam megállni.
Vagy talán nincs is itt olyan sok akadékoskodó? Valaki több nicken támad? Akkor annak a valakinek igencsak agyára ment ez a gyors felhasználóváltási baromság. Vagy hirtelen mindenki Win2003 szervert akar használni, de csakis gyors felhasználóváltással? Fura... Pedig úgy még a gép is jobban terhelődik. A legtöbb embernek baromira nem fontos. De itt most hirtelen borzasztó fontos lett, több nick számára is.
Lassan már fórum látogatóinak jelentős százaléka számára létfonosságú a kérdés. Furcsa...
Most már hölgyek is síkraszállnak az ügy érdekében. A hölgynek szerver kell. Windows 2003. A hölgynek gyors felhasználóváltás kell.
"2. Gyerek meg te vagy, valszeg az anyád lehetnék bőven!"
Azért mérget ne vegyél rá... szerintem el vagy Te tévedve. Azt sem hiszem, hogy nő vagy.
|
szer. ápr. 30, 2003 20:21 |
|
|
NetQkac
|
Kedves dárga Signal!
Engem bunkóztál le az imént és gyerekeztél le?
1. Hölgyeket nem illik lebunkózni.
2. Gyerek meg te vagy, valszeg az anyád lehetnék bőven!
3. Én elismerem a te angol tudásod, de szörnyen nagyképű vagy rá...
Szerintem válogasd meg a szavaid és ne irkálj már annyira magas lóról...
Most nagyon csúnyákat tudtam volna ide írni de nem teszem nem szeretném ha kimoderálnák. (Meg aztán nem szeretnék olyan kultúrálatlan hülyének tűnni mint amilyen te is vagy!!!)
(ezt a fórumot kiskorúak is olvassák és én nem szeretnélek megrontani...
|
szer. ápr. 30, 2003 19:00 |
|
|
TheElf
arany tag
|
Sig wrote:
>A gyors felhasználóváltásnak munkaállomásnál van jogosultsága és értelme. Bár én nem szoktam szervert használni, de az a gyanúm, ott viszont nem sok (semmi) értelme. > Elméletben a serveren a rendszergazda is futtathat olyan feladatokatr amik nem serviceként indulnak, több napig futnak, és ugye közben nem mindig o" az ügyeletes rendszergazda, és nem célszeru", ha a kijelentkezésnél (ezt nem célszeru" bejelentkezve otthagyni) ezek leállnak amikor nem lenne ez célszeru". Igaz egy server távolról is használható, ilyen programokat ritkán indítanak consoleról, de sor kerülhet rá. A gond nem itt van, a gond ott van, hogy a domain tagsággal és számos más hasonló fuinkcióval a FUS jelenlegi megvalósítása nem fér össze (vajon miért.). Ha belegondolsz, akkor az MS elindult a biztonságosabb rendszerek világa felé, és egy ilyen leheto"ség komoly biztonsági réseket rejthetne magában. Ennyi.
|
hétf. ápr. 28, 2003 18:55 |
|
|
Game_Internet
|
de nem érted azt, hogy: ÉN tudom, hogy ez SZERVER, és MIRE VALÓ, de ez kihívás, mert valószínű nem lehetlenség megoldani.
És még mindig nem értem, miért jó, hogy azt írja ki neked, hogy XP... Kérdeztem, talán ettől működik a FUS?
|
vas. ápr. 27, 2003 22:30 |
|
|
Game_Internet
|
visszakaptam? nem tom mi volt beképzeltség, amit írtam...
|
vas. ápr. 27, 2003 22:26 |
|
|
Game_Internet
|
a **** kifogásom csak az volt, hogy úgy írtad, mintha azt is én írtam volna, a nagybetűset..
|
vas. ápr. 27, 2003 22:23 |
|
|
Game_Internet
|
de láttam XP, jaj de jó... Win LH is XP-t ír, akkor most még jobb... nem tudom mi ebben olyan nagyszám
|
vas. ápr. 27, 2003 22:22 |
|
|
Signal
|
Aki itt beképzelten beszólt, az nem én voltam. Csak azt kaptad vissza, amit adtál. Annyit nem vagy képes észrevenni, hogy nem skint kell figyelni a képen, hanem ezt:
{b}XP{/b} 2003
vagy
{b}Server{/b} 2003
http://tar.hu/signal/net.png
|
vas. ápr. 27, 2003 21:53 |
|
|
Signal
|
"és minek szólsz hozzá a témához, vagyis éppen egy témán belül feltett kérdésre, ha fingod sincs a válaszról."
Ez volt a (nagybetűs bunkó) kérdés:
"TUDJA MÁR VKI HOGY HOGY LEHET BEKAPCSOLNI AZT A NYAVAJÁS GYORS FELHASZNÁLÓVÁLTÁST?"
Válasz I.
"A gyors felhasználóváltásnak munkaállomásnál van jogosultsága és értelme. Bár én nem szoktam szervert használni, de az a gyanúm, ott viszont nem sok (semmi) értelme."
Válasz II. gyengébbek kedvéért:
"...én csak arra akartam célozni: szerintem ne erőlködj, ne keresd azt a funkciót, mert nincs beépítve. Azért nincs beépítve, mert ez egy szerver."
Gamer, mi a **** kifogásod van az ellen hogy válaszoltam a (nagybetűvel kiabáló) bunkógyerek kérdésére?
|
vas. ápr. 27, 2003 21:52 |
|
|
Game_Internet
|
egyszerúen nem tudom felfogni miért jó, hogy XP-t csináltál 2003-ból.. talán így működik a FUS??? ááhh.
**** **** **** ****** gyerek... *********** ** * *** * * ***...
és minek szólsz hozzá a témához, vagyis éppen egy témán belül feltett kérdésre, ha fingod sincs a válaszról.
|
vas. ápr. 27, 2003 21:31 |
|
|
Game_Internet
|
és több OS estében egyszerűbb a külön-külön nick használata, ha nem tudnád pont te... de biztos tudod, te mindent tudsz
http://www.tar.hu/kuss2000/w23/aa.png
|
vas. ápr. 27, 2003 21:28 |
|
|
MBR
platina tag
|
2003
|
vas. ápr. 27, 2003 21:04 |
|
|
MBR
platina tag
|
jah a lényeg!:
Tutdom, hogy nem támogatja, de attól még meg lehet(ne) oldani, a Win20003 is csak egy program.
|
vas. ápr. 27, 2003 20:54 |
|
|
MBR
platina tag
|
signal nem tudom mire vered annyira...
hogy jön ide, hogy XP-t csináltál 2003-ból.. nem tudom, de az visszafejlődés az is biztos...
k***a nagy szám a XP skint bekapcsolni win2003-ban, az is csak egy service.
Nekem is volt elképzelés FUS-ra (XP-s bizonyos.exe paraméterekkel és reg. beállításokkal), sok mindent megoldok magamtól is, csak felteszem a kédést a fórumban, hátha vki előbb mond rá megoldást mielőtt ÉN rájövök, de ez nem jellemző.
Amúgy érthetőbben nem tudsz írni? "mea culpázni" ezt nem egészen értem, de lehet ez vmi speciális kifejezés, amit az orvosod mondott...
Meg azt hiszed, hogy te tudsz csak angolul, akkor lol vagy mert én németűl is tudok....
Meg hiába másolod be n-szer a help-et, ez nem a win2003-ra megoldás, ha nem jöttél volna még rá...
A nickváltásról csak annyit, hogy meguntam a régit.
Jah! és nem írtam egyszer sem NAGYBETŰKKEL! és a nyavajás szó nem az én használt szavaim közé tartozik.
Azt sem értem miért vagy ilyen beképzelt.
|
vas. ápr. 27, 2003 20:51 |
|
|
Signal
|
Most látom, ez valami agybaj nálad, a másik fórumon is rátámadtál valakire, mert félreértettél valamit, aztán kénytelen voltál mea culpázni.
Ha nem árulom el, talán soha nem fogod megérteni, hogy én csak arra akartam célozni: szerintem ne erőlködj, ne keresd azt a funkciót, mert nincs beépítve. Azért nincs beépítve, mert ez egy szerver. Vagyis nem munkaállomás. Érted?
Ennyi ésszel meg ne pattogj annyit...
|
vas. ápr. 27, 2003 17:38 |
|
|
Signal
|
Ez akart lenni a második kép:
http://tar.hu/signal/3714b.png
|
vas. ápr. 27, 2003 14:59 |
|
|
Signal
|
Egyébként azóta kipróbáltam a .NET3714-est, ami már egy ideje itt van nálam. Fogadjuk, az életbe nem jössz rá, hogyan csináltam belőle XP-t...
Nehogy belerakjam még a gyors felhasználóváltást is (nekem legalább van elképzelésem, hogyan kezdjek bele). De ne reménykedj, úgyse lenne publikus, ilyen bunkó beszólás után. Bármelyik nickeden is kérnéd...
http://tar.hu/signal/3714.png
http://tar.hu/signal/3714.png
|
vas. ápr. 27, 2003 14:55 |
|
|
Signal
|
MBR, ezért kár volt új nicket regisztrálnod. A másik kettő valamelyikével is beszólhattál volna... Azért másoltam ide magyarul, mert angolul úgysem érted. Én csak jót akartam neked, ostoba... De úgylátszik, egyeseknek magyarul is hiába beszél az ember.
http://www.microsoft.com/technet/prodte ... tching.asp
{b}windowsserver2003{/b} Help, részlet:
Fast User Switching
When multiple users share a computer, logging off and logging on to the computer in order to switch users can become tiresome.
Fast User Switching, a feature of {b}Windows XP Home Edition and Windows XP Professional{/b} when it is not joined to a domain, users can share a computer and use it simultaneously, switching back and forth without closing the programs they are running.
For example, suppose you are working on the household budget and you have to leave the computer for a short time. Your child expresses a desire to play a game while you are away. With Fast User Switching, you can leave your financial program running and let your child log on to play the game. When you log back on, you return to the budget without losing your place.
To switch to another user, click Start, click Log Off, click Switch User, and then click the user account you would like to switch to. For more information about switching between users without logging off, click Related Topics."
================================
"TUDJA MÁR VKI HOGY HOGY LEHET BEKAPCSOLNI AZT A NYAVAJÁS GYORS FELHASZNÁLÓVÁLTÁST?"
A nagybetű kiabálásnak számít, bunkó szokás, ha nem tudnád... Én már ezen a ponton el akartalak hajtani a jó büdös francba, de inkább tűrtőztettem magam...
Eszed nem sok van:
http://www.google.co.hu/search?q=Window ... art=0&sa=N
Az URL az LX fórum bugja miatt csak a Terminál fórum Windows szekciójában fog megjelenni normálisan.
|
vas. ápr. 27, 2003 14:47 |
|
|
Les_Nemulash
|
ja de meg mindig nem tudom honnan tudnam leszedni (
|
vas. ápr. 27, 2003 10:28 |
|
|
MBR
platina tag
|
signal, ezért kár volt megszólalnod...
Tudjuk mi fast user-switching, tudjuk hol lehet bekapcsolni (XP-nél), de Windows 2003-ra szólt a kérdés.
A lényeg: Win2003-nál kell ez a megoldás nem az XP-nél, és hogy miért? Nem mindegy az??? MERT KELL, mert le is írtad a példákat.. Akkor mit értetlenkedsz?
szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy semmivel sem lettünk okosabbak...
|
vas. ápr. 27, 2003 9:52 |
|
|
Signal
|
A gyors felhasználóváltásnak munkaállomásnál van jogosultsága és értelme. Bár én nem szoktam szervert használni, de az a gyanúm, ott viszont nem sok (semmi) értelme.
idézet:
---------------------------------------------------------------------
Gyors felhasználóváltás
Ha több felhasználó dolgozik egy számítógépen, a felhasználók közötti váltás során a ki- és bejelentkezések sok időt vesznek el.
A gyors felhasználóváltás, a tartományhoz nem csatlakozó Windows XP Home Edition és Windows XP Professional rendszerek szolgáltatása lehetővé teszi, hogy a számítógépről való kijelentkezés nélkül váltson a felhasználók között. Egy számítógépet több felhasználó oszthat meg és használhat párhuzamosan, és a váltásokhoz nem kell bezárni futtatott programjaikat.
Például a háztartási költségvetés készítése közben kis időre ott kell hagynia a számítógépet. Eközben a gyermeke szeretne a gépen játszani. A gyors felhasználóváltás lehetővé teszi, hogy a pénzügyi program is fusson, és a gyermeke is bejelentkezhessen egy játékra. Amikor újra bejelentkezik, ott folytathatja a költségvetés készítését, ahol abbahagyta.
Másik felhasználóra való váltáshoz kattintson a Start menüben a Kijelentkezés gombra, majd a Felhasználóváltás gombra, és kattintson arra a felhasználói fiókra, amelyikre váltani szeretne. A felhasználók közötti, kijelentkezés nélküli váltással kapcsolatos további tudnivalókért kattintson a Kapcsolódó témakörök hivatkozásra.
idézet:
A gyors felhasználóváltás be- és kikapcsolása
A Gyors felhasználóváltás használata szolgáltatás be- és kikapcsolásához egy munkacsoportba tartozó vagy önálló számítógépen rendszergazdai fiókkal kell rendelkeznie. Hálózati tartomány tagjaként működő számítógépeken a gyors felhasználóváltás nem használható.
- A Vezérlőpulton nyissa meg a Felhasználói fiókok ablakot.
- Kattintson A felhasználók be- és kijelentkezési módjának megváltoztatása hivatkozásra.
|
szomb. ápr. 26, 2003 20:56 |
|
|
Les_Nemulash
|
ha valaki tudna segiteni honnan vagy hogy tudom megszerezni kiprobalasra megkoszonnem. ha esetleg vki tud egy cimet es emailben elkuldene vagy ha vkitol isot leszedhetnem.
koszi
|
szomb. ápr. 26, 2003 19:34 |
|
|
NetQkac
|
TUDJA MÁR VKI HOGY HOGY LEHET BEKAPCSOLNI AZT A NYAVAJÁS GYORS FELHASZNÁLÓVÁLTÁST?
|
pén. ápr. 25, 2003 14:57 |
|
|
TheElf
arany tag
|
Keul wrote:
>Van valami =FAj ebben a WS2K3-ban? > Van, =E9s nem csak egy levelet t=F6ltene meg.
>XP style vagy ink=E1bb Win2K. > A k=FClso" megegyezik az XP "hagyom=E1nyos" n=E9zet=E9vel (nem a lunaval,= hanem=20 a r=E9gi windowsokra hasonl=EDt=F3val) term=E9szetesen az =FAj t=EDpus=FA= start men=FCvel.
>Nem tudna valaki felrakni egy k=E9pet a desktopr=F3l? > Hmmm. Szerintem t=F6bben is tudn=E1nak, csak =E9ppen ebben nem lenne semm= i=20 =E9rdekes.
>Esetleg p=E1r ablakr=F3l? > L=E1sd fenn.
>Vagy ha van =E9ppen az =FAjdons=E1gokr=F3l? > Ha v=E9giggondolod, akkor minden =E9rdemi =FAjj=EDt=E1s n=E9lk=FCl is ado= ttak az=20 =FAjdons=E1gok.
A Windows 2000 Server, Advanced Server =E9s Datacenter Server sz=E1mos=20 t=F6bbletszolg=E1lltat=E1ssal rendelkezett az XPvel szemben, amiben viszo= nt=20 szint=E9n voltak =FAj szolg=E1lltat=E1sok, =E9s van az=F3ta egy .NET fram= ework, egy=20 csom=F3 rendszerkomponens friss=FClt, t=F6bb dolgot =E9rdemes be=E9p=EDte= ni a=20 rendszerbe. Emellett sz=E1mos szolg=E1lltat=E1s is friss=FClt /pl. active= =20 directory/ a lista hossz=FA, de nem l=E1tv=E1nyos. Nem hiszem, hogy amiko= r az=20 Active Direcrory =FAjdons=E1gai megt=F6ltenek egy k=F6nyvet, akkor a meze= i XP=20 user egy screenshotb=F3l meg=E9rti mi v=E1ltozott, ez mikor =E9s mire j=F3= . Sok=20 ilyen van. Ember legyen a talp=E1n aki =E1tl=E1tja.
|
csüt. ápr. 24, 2003 23:06 |
|
|
NetQkac
|
A desktop ua. mint az XP-jé ha engedélyezed. A telepítés után default au. mint a Win 2000 felülete! Csak a startmenu Xp-s! (Egy kicsi változás azért van)
De nyugodtam mondhatni, hogy stabilabb mint az XP és ami nagyon jó hogy progi telepítés után nem kell újraindítani. (Legalábbis azokkal amivel én próbáltam)
De jó baromira gyors és nincs rajta annyi biszb*sz mint az XP-n! És merem ajánlani otthonra is!
Ha valaki rájött már a gyors felhasználóváltásra, kérem írja meg!
|
szer. ápr. 23, 2003 14:32 |
|
|
Zsoca_M5
|
Van valami új ebben a WS2K3-ban?
XP style vagy inkább Win2K.
Nem tudna valaki felrakni egy képet a desktopról?
Esetleg pár ablakról?
Vagy ha van éppen az újdonságokról?
Üdv,
Zsoca-M5
|
szer. ápr. 23, 2003 12:16 |
|
|
Temahoz
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 7 Tartózkodási hely: Budapest
|
SAV 8.0 corporate edition nálam jó.
|
hétf. ápr. 21, 2003 16:42 |
|
|
Gyulakova
|
Hi!
Milyen vírusírtót tudnék rárakni a Win Server 2003 Standard Editionra?
A NAV 2003 nem megy fel mert azt írja nem serverre való!
Mit tegyek? Van már hozzá vírusírtó?
|
szomb. ápr. 19, 2003 10:46 |
|
|
Game_Internet
|
nekem fut, CS, fifa, minden, ami XP-n ment
Ugyanis:
windows 2000 az nt 5.0
windows xp az nt 5.1
windows server 2003 az nt 5.2