|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
VaFec
gyémánt tag
|
Nézd meg a Creative Labs honlapját, és töltsd le a legújabb drivert. Bár én is XP-t használok, de nekem a windows driver-ével sem volt gondom. De biztos ami biztos alapon inkább letöltöttem a kártya legfrissebb driver-ét.
|
szomb. dec. 13, 2003 20:04 |
|
|
musicbox
vas-tag
|
Bizonyos körülmények között előfordul, hogy a Sound Blaster típusú hangkártya normális hangok helyett artikulátlan csipogást bocsát ki magából. Ennek oka...
...a Windows XP-be épített hibás SCSI/RAID vezérlő (Adaptec, HighPoint stb.) meghajtóprogram, ami természetesen csak ilyen eszköz használata esetén aktív. A probléma kiküszöböléséhez a következő műveletekre van szükség.
A SCSI/RAID vezérlőhöz telepítsünk fel másik, nem a Windows XP-be épített, hanem a gyártótól származó Windows 2000/XP-s meghajtóprogramot.
|
hétf. dec. 08, 2003 19:42 |
|
|
Gangsta
|
Helloka!
Van egy SB Live! a gépemben (WinXP + SP1, DX9, iP4 + MSI Neo alaplap, 512MB, Asus GeF FX) es nemely esetben recseg a hang! Ezeket probaltam: - hardveres gyorsitast lejjebb vettem - direkt IRQ-t rendeltem a kartyahoz - az erositovel es a hangfalakkal nincs semmi baj
Mi a turo baja lehet a kartyanak vagy a beallitasoknak?
Gangsta
|
hétf. dec. 08, 2003 13:33 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|