utini
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2462 Tartózkodási hely: gyökér könyvtár
|
Vadkendert sose, az gagyi ! Csakis indiai kendert, mer abban van a tuti...
|
utini
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2462 Tartózkodási hely: gyökér könyvtár
|
már rájöttem, mi a hiba, és mi csinálta ! Kösz ! Egy anti activate crack nem úgy működik, ahogy kellene...
|
utini
gyémánt tag
|
Már egyszer felvetettem ezt a problémát, de amilyen béna vagyok, a saját témámat nem találom. Ismét előjött egy régebbi problémám:
WinXP Home OEM, magyar, SP1, full update, napi rendszerességgel. VirusBuster antivírus napi frissítéssel. Kerio Personal Firewall 4.0.10, Micronet ADSL router, ICQ, Win. Messenger, stb.
A telepítés 3 hónapos, hiba egy szál se, tegnapig. Tegnaptól ahogy bekapcsolom/újraindítom a gépet, a boot során, pont az üdvözlőképernyő megjelenésének pillanatában megjelenik egy párbeszédpanel, ahol egy sárga háromszögben felkiáltójel, KÉRDÉS NINCS, csak igen/nem nyomógomb. Akármire nyomok, továbbenged, és betölt az XP.
A múltkori esetnél odáig játszott a dolog, hogy már piros behajtani tilos tábla volt, szintén kérdés nélküli panel, és sehova nem engedett tovább, akármelyik válaszra nyomtam.
Van GHOST mentésem, de mostmár kezd bosszantani a kérdés, hogy mi okozhatja ezt ? Szerintetek ?
A Power Toys TweakUI okozhatja-e ezt a jelenséget ?
|