|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 2 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
pg
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 828 Tartózkodási hely: Szeged
|
hát az XP-ről a 98-ra nem is fog menni. (hacsak nincs Service/server hozzá feltéve. Van egy pár a neten, keress rá.)
Az XP telnet service-ét meg nem ismerem, tud-e egyáltalán épkézláb (linux) parancsokat. Merthát Linuxban telnet parancssorból szinte mindent meg tudsz csinálni távolról. (windowsban pont az a gond, hogy alapban grafikus, így nem sokat tudsz csinálni egy parancssorral.)
Nekem van egy telnet daemonom Win3.x alá, ott fut, annyit tud, hogy a fájlrendszerhez férek hozzá, törölni, átnevezni, jogokat kiadni (csoportok nincsenek, de a rahs - readonly/archive/hidden/system - attribeket használja jogkiadáshoz. Érdekes).
Miért pont telnet?
Miért nem távoli admin?
vnc, realvnc, tightvnc.
Freeware mind, és jók.
|
csüt. márc. 04, 2004 11:19 |
|
|
Ludo
vas-tag
|
Hello!!
Van egy kis gondom a telnettel:
Otthon van 2 gép az egyik-en win98 a másikon XP és sehogyan sem tudok telnet-elni egyik gépröl a másikra. A windows alap telnetje azt mondja nem tudja megnyitni, a putty-ban fatal error-t rak, és volt még egy telnet progim, most nem jut eszembe a neve, azzal sikerült ugyan belépnem a remote gépbe, de a quit parancson kívül semmit nem fogad el.
Lehet, hogy valamit rosszul állítottam be??? Nem tudom elég láma vagyok a téren. Jó lenne ha valaki tudna tanácsot adni. A telepítsek linuxot-tól tekintsünk el.
Elöre is kösz!
Atis
|
csüt. márc. 04, 2004 1:30 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 2 hozzászólás ] |
|