|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|
DVD lejátszó hangkimenet csatlakoztatása ?
Szerző |
Üzenet |
inhouse
gyémánt tag
|
És mi lesz a RIAA korrektor frekvenciakorrekciójával? Túltengő basszus és tompa magasak...
Az elektron már írtam, hogy meg kell keres(tet)ni az erősítőben a RIAA korrektort és kiiktatni, lesz egy vonalbemeneted és minden jó lesz.
Üdv
Inhouse
|
szer. dec. 22, 2004 8:25 |
|
|
kopco
vas-tag
|
Hali Kaninjo!
Érdekelne a dolog.
Részleteket is tudnál küldeni?
Kopco
|
szer. dec. 22, 2004 1:39 |
|
|
Kaninjo
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 848 Tartózkodási hely: Fejér megye
|
Hali!
Gondolom nem kívánsz komolyabban belenyúlni az erőlködőbe, így egy osztót javasolnék a bemenetre...
Ehhez szükséged lenne egy sztereo potméterre, valamint esetleg 2 db ellenállásra. Ezzel beéllíthatod a bemeneti jelszintet a megfelelő értékűre.
Üdv.:Kaninjo
|
szer. dec. 22, 2004 1:28 |
|
|
kopco
vas-tag
|
DVD lejátszó hangkimenet csatlakoztatása ?
Sziasztok!
Vásároltam egy DVD lejátszót, amin hátul sztereo Line Out RCA audio kimenet van. Csatlakoztatnám az /egy kissé régi/ erősítőmbe, azon viszont csak egy sztereo PHONO bemenet van, ha abba dugom, akkor jócskán túlvezérli a bemenetet és irtó erős torz hang jön ki a hangszórókból. A DVD lejátszón már bekapcsoltam a kimeneti jelszint csillapítás funkciót, ám sajnos ez sem segített. Hogyan lehetne ezt a két készüléket összekötni?
Segítségeteket előre is köszönöm
Kopco
|
szer. dec. 22, 2004 0:38 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|