|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 7 hozzászólás ] |
|
SB Live Value vs. 2000, XP
Szerző |
Üzenet |
EFi
gyémánt tag
|
Re: SB Live Value vs. 2000, XP
vackor írta: EFi írta: Most arra gondolsz, hogy az AudioHQ EAXControl Panelben nincsenek ilyen effektek? Reverb és Ring Modulator, meg még vagy 10 nálam van és van hatásuk is. Nem, én azt szeretném tudni, hogy milyen Live! kártya az, amit még a gyárilag hozzá adott driver sem ismer fel, így aztán még telepíteni sem lehet. Úgy sem működik, ha berakom a gépbe a 0220-ast, telepítem cd-ről, aztán kicserélem a 0060-ra.
Én ezekkel használom és jó:
http://us.creative.com/support/downloads/download.asp?sOSName=Windows+XP®ion=1&Product_Name=Live%21&Product_ID=4857&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=0&Image4.x=13&Image4.y=16
|
kedd jún. 06, 2006 17:31 |
|
|
vackor
gyémánt tag
|
EFi írta: Most arra gondolsz, hogy az AudioHQ EAXControl Panelben nincsenek ilyen effektek? Reverb és Ring Modulator, meg még vagy 10 nálam van és van hatásuk is.
Nem, én azt szeretném tudni, hogy milyen Live! kártya az, amit még a gyárilag hozzá adott driver sem ismer fel, így aztán még telepíteni sem lehet. Úgy sem működik, ha berakom a gépbe a 0220-ast, telepítem cd-ről, aztán kicserélem a 0060-ra.
|
hétf. jún. 05, 2006 21:13 |
|
|
EFi
gyémánt tag
|
nuradir írta: Help!
Problémám a következő: Sb Live! Value kártyámmal még win 98-as driverrel tudtam használni a Recordert, meg a beépített realtime effekteket (Reverb, Delay, Ring Modulator stb.) Az XP-hez ill. win 2000-hez írt driverekkel ezek nem működnek! (Különösen az effektek kellenének!) Vagy nem a megfelelő drivert töltöttem le, vagy eleve nem használhatók ezek a funkciók? (mondjuk, ezt nem hiszem...) Valaki nem használ ugyanilyen kártyát Xp vagy 2000 alatt? Esetleg dobnátok egy linket ahonnan letölthetem a megfelelő drivert? Hálás kösz!
Én ezt használom XP alatt.
Most arra gondolsz, hogy az AudioHQ EAXControl Panelben nincsenek ilyen effektek? Reverb és Ring Modulator, meg még vagy 10 nálam van és van hatásuk is.
|
vas. jún. 04, 2006 10:29 |
|
|
PumaElBusta
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 237 Tartózkodási hely: Szekesfehervar
|
Hello! Ha nem feltetlenul ragaszkodsz az eredeti driverhez, akkor probald ki a kx projectet ( kxproject.lugosoft.com ). kicsit mas a keveroje, eleinte nehez rajta kiigazodni, de pl. a dsp-t sokkal jobban ki lehet hasznalni, van egy remek szerkesztoje. ha azzal se megy akkor nem tudom... ja es arra figyelj, hogy alapbeallitasban amikor felteszed, fel van cserelve az elso-hatso hangszoro, szoval ha csak sztereo hangszoroparral hasznalod akkor addig nem szolal meg amig a keveron vissza nem allitod.
|
vas. jún. 04, 2006 9:25 |
|
|
vackor
gyémánt tag
|
Sziasztok!
Van köztetek SoundBlaster guru?
A szüleim vettek a gépükhöz egy Live! kártyát (újan, nem használtan).
Beraktam a gépbe, de a gyári telepítő CD-ről nem lehetett telepíteni. Arra panaszkodott, hogy nincs a gépben Live! kártya. Érdekes. Az XP felismerte SB AudioPCI-nak, valamennyire működik is. Próbaképpen beraktam az én gépemből a kártyát (szintén Live!), azzal ment a telepítő. Visszaraktam az újat, megint csak AudioPCI.
A két kártyát összehasonlítva, az enyémnek SB0220 a modell száma, a másiknak SB0060. Mindkettőre az van írva, hogy "SoundBlaster Live! 5.1 Digital". Mindkettőn EMU10K1 chip van, hátul meg 5 csatlakozó.
A Creative honlapján a modellszám alapján beazonosítva letöltöttem a szoftver csomagot (driver, AudioHQ, SurroundMixer, stb), de nem települ, mert szerinte nincs Live! kártya.
Most akkor mi van? Live! vagy nem Live! ?????
|
vas. jún. 04, 2006 6:35 |
|
|
atifarkas
vas-tag
|
Szevasz en hasznatam tobb mint 2 évig. Fel lehet ra rakni SB live valamilyen mas valtzatának drverét. A soundblaster.com rol is le lehet szedni drivert. Kb 3-4 jo mukodo driver van de soundblaster.com rol letoltheto a legjobb szerintem. A sima Win98 driver effekteihez képest most 3-mal tobb effekt van. A parametrikus hangszinszabalyzo, normalizalas,es egy bugyuta...
|
szer. jún. 16, 2004 7:48 |
|
|
nuradir
ezüst tag
|
SB Live Value vs. 2000, XP
Help!
Problémám a következő:
Sb Live! Value kártyámmal még win 98-as driverrel
tudtam használni a Recordert, meg a beépített realtime
effekteket (Reverb, Delay, Ring Modulator stb.)
Az XP-hez ill. win 2000-hez írt driverekkel ezek nem működnek!
(Különösen az effektek kellenének!)
Vagy nem a megfelelő drivert töltöttem le, vagy eleve nem használhatók ezek a funkciók? (mondjuk, ezt nem hiszem...)
Valaki nem használ ugyanilyen kártyát Xp vagy 2000 alatt?
Esetleg dobnátok egy linket ahonnan letölthetem a megfelelő drivert?
Hálás kösz!
|
pén. márc. 26, 2004 12:53 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 7 hozzászólás ] |
|