|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 20 hozzászólás ] |
|
Sony Cybershot DSC-F828 vs. Canon EOS 300D
Szerző |
Üzenet |
Khiraly
ezüst tag
|
Esetleg konkret uzletet is tudtok mondani?
Mert mar hetek ota varok hogy hatha ,,kicsit' lejjebb menne, de ahol nezem (depo.hu) ott nem moccannak az araik.
Ezt a 2 uzletet tudom:
MEgapixel
Bp. XI.ker. Bartók Béla út 59.
Extreme digital online
Bp. XIII. ker. Visegradi ut 7/b
Mind a 2 uzletben egysegesen:
259.500 netto
Jo lenne 220-230 kornyeken talalni valahol ...
Nem tudtok valahol beszallitot/nagykereskedot?
Mert ahogy nezem nem ritka az 50 ezer forintos arkulonbseg sem az egyes uzletek kozott!!
Udv,
Khiraly
|
csüt. feb. 12, 2004 14:37 |
|
|
Bird_oph_A.L.L
|
>- a DSLR gepek 95%-anal nem megoldott a kepfelvevo chip portalanitasa jogos. kell hozza egy nogyogyaszati pipetta. ennyi. ja evente kb. 2x=20 szuksgesl tiszitatani, persze ha poros terepen cserel az ilelto sokszor,=20 akkor lehet tobbszor is. >- a DSLR gephez NEM JOK az SLR objektivek (a f=F3kusztav 1,5 - 1,7x) dehogynem jok! csak csokken a latoszog. Egyebkent 1-1,7x a szorzo, vagy=20 lehet 2x-es is, az E-1-esnel, es ugye az is DSLR. >(vagyis hiaba van egy 20 mm-es, 90 fokos nagylat=F3szogu, az kb. 35 mm-es= =20 >lesz! Egy uj, 14-16 mm-es Canon nagylatoszogu nem filleres tetel) Jajaj, tenyleg nem filleres. Tobb, mint 200e ujonnan. Igaz, L-es. Viszont a= =20 300D-hez kitben adnak egy 18-55-ost, ami az 1,6x-os szorzo utan 29-88=20 mm-nek felel meg. Ehhez vehetsz meg egy 28-105-ost es maris lefedted a 28-170 mm-es=20 tartomanyt ket optikaval. Ennek ara mindossze 60e itthon, brutto. Persze ha= =20 ennel tobb kell, akkor ez helyett 70e-ert vehetsz egy 75-300-ast, ami ugye= =20 a kivagas miatt 480-nak fog megfelelni. Es ne felejtsuk el, hogy itt mar inkabb az optikan fog mulni a minoseg,=20 amit akkor cserelsz, amikor akarsz. >Kulon csemege a beka/madarpersektiv=E1ban hasznalhato, dontheto gepvaz. Jaja. Sot, ha akarod, csukloerositonek is tokeletesen hasznalhato. Probald= =20 csak megtartani egy kezben )))) De a fordithato geptest tenyleg jo dolog. >Ketfele, atkapcsolahto memoriakartya, akar 2,5 GB tarolokapacitassal! Wow! Es? CompactFlashbol van mar 6 GB-os is, most ez miert is fontos? MS=20 draga, az nem elony. CF-bol meg max 2 GB-ig lehet haszanlni a FAT16 miatt. >Szoval, hogy "csapnivalo" lenne a Sony, azert egy kis tulzas... nem csapnivalo, csak ennyi penzert egy kicsit lehetne jobb is. A kepzaj az egyik legnagyobb gondja. Meg az optika sem ugy muzsikal, ahogy= =20 illene, nagyon nagy kromatikus aberracioja van, amit meg rekeszelessel se=20 nagoyn lehet megszuntetni. Hiaba a nagy fenyero, ha gyenge az elesseg.=20 Sajnos. Es ha egyszer rajossz, hogy megsem annyira jo ez a Carl Zeiss, mert= =20 nem 2,7 mikronos pixelekhez terveztek, akkor az egesz gepet cserelned kell. Canon Pro1-esenel nincs akora zaj, mint 828-nal. Optika szebben rajzol.=20 Mondjuk ugy, hogy majdnem teleig. Mert telenel meg rettento szferikus=20 torzitasa van a szeleken. Viszont ezeknek a gepeknek van egy vitathatatlan elonyuk a DSLR-ek=20 FullFrame Transfer erzekeloivel szemben: ez pedig a video mod. Ket dolog van itt, el kell donteni mi a fontosabb: - kivalo kepminoseg, alacsony kepzaj, verzatilitas, fenykepezogep erzes,=20 gyors reagalas - nagy felbontas, nagy atfogas egy optikaban, gyengebb kepminoseg, zajosabb= =20 kepek, lassabb reakcio, videorogzites Senkire nem szabad rabeszelni se egyiket, se masikat. Ez teljesen ket=20 kategoria. Nekem pl. nagyon fontos a videorigzites. (de ezt megoldom egy=20 Fuji S602-vel.)
|
szer. feb. 11, 2004 17:22 |
|
|
qwaz
|
kepeket en meg nem lattam:-) de ha mar a f828 meg a 300d ossze kerult akkor ez is nyugdtan:-)
|
hétf. feb. 09, 2004 20:24 |
|
|
Bird_oph_A.L.L
|
>a canon most jelentett be egy uj gepet( tobbek kozott) lehet, hogy erdemes >ra varni kb. hasonloan "kell" osszehasonlitani a Pro1-et a 300D-vel, mint 828-at a 300D-vel. En egyebkent lattam mar Pro1-gyel keszult kepeket, joparat. Egyelore nem valtok
|
hétf. feb. 09, 2004 18:47 |
|
|
qwaz
|
a canon most jelentett be egy uj gepet( tobbek kozott) lehet, hogy erdemes ra varni
|
hétf. feb. 09, 2004 17:39 |
|
|
F.T.Walker
|
Nos, néhány dolog a Sony védelmében:
- a DSLR gépek 95%-ánál nem megoldott a képfelvevö chip portalanitása
- a DSLR géphez NEM JÓK az SLR objektivek (a fókusztáv 1,5 - 1,7x)
(vagyis hiába van egy 20 mm-es, 90 fokos nagylátószögü, az kb. 35 mm-es lesz! Egy új, 14-16 mm-es Canon nagylátószögü nem filléres tétel)
Ha valakinek elég a 28-200 mm-es, 200-nál is 2.8 Zeiss T* objektiv annak remek darab a DSC-F828. Külön csemege a béka/madárpersektivában használható, dönthetö gépváz. Kétféle, átkapcsolahtó memóriakártya, akár 2,5 GB tárolókapacitással! Én meg vagyok vele elégedve.
Szóval, hogy "csapnivaló" lenne a Sony, azért egy kis tulzás...
F.T.W.
|
vas. feb. 08, 2004 17:57 |
|
|
Luppapa
arany tag
|
Azt hiszem, a 300D áráért jelenleg nem igen kapható jobb gép. Kaptam néhány képet Amerikából, amit 300D-vel készítettek. Ha gondolod, elküldöm őket. Egyszerűen kiváló, szemet gyönyörködtető. Zaj semmi. Fantasztikus gép. Ha lenne ennyi pénzem digit.camra, én biztos 300D-t vennék!
|
szomb. feb. 07, 2004 14:18 |
|
|
birdwap
|
> olcs=F3bb hozz=E1 a memoria, 1 gig=E1ig bovitheto, a sonynak nincs= nagy >memoriamodulja =E9s arany=E1rban m=E9rik a kicsiket is.
bocsanat, de a Sony 828 is ugyanugy kezeli a CF kartyakat, mint a 300D.=20 Nincs kulonbseg, ezt kar volt emliteni.
> A Canon m=E1r profi kategoria......
tulzas.
> A Canon a hagyom=E1nyos fot=F3z=E1sban m=E1r bizonyitott....
A Sony meg a digitalis fotozasban. Es? Nehol nem stimmelnek az erveid.
|
vas. feb. 01, 2004 17:38 |
|
|
birdwap
|
>A 300D nem 4-el fog t=F6bbe ker=FClni neked. Ahogy =EDrtam ezzel csak egy= =20 >rendszer alapj=E1n rakod le. A megv=E1s=E1rl=E1sa (m=E9g alapobjekt=EDvvel= is) tov=E1bbi=20 >kieg=E9sz=EDt=F5k v=E9tel=E9re fog =F6szt=F6n=F6zni, f=F5leg, ha sok= ter=FCleten akarod=20 >haszn=E1lni. Ez a nagy h=E1tr=E1nya, de egyben az el=F5nye is, mert= szabadon=20 >alak=EDthatod. Sz=E1molj m=E9g hozz=E1 p=E1r sz=E1zezret. Telejsen igaz. Viszont az a parszazezer kesobb is beszerezheto es (most jon= =20 a lenyeg) a kovetkezo vazzal is nagy valoszinuseggel hazsnalhato lesz. Nehany objektiv ajanlat. EF 50 mm /1,8 brutto 40e Ft itthon hivatalos forrasbol. Nagyon-nagyon=20 javaslom. Kivalo portreobjektiv, nagy fenyero, igen szep rajz (F2,2-tol mar= =20 igen szepen dolgozik, kellemes kis melysegelesseget adva a kepnek). EF 28-135 IS USM, brutto 250e itthon ami kicit huzos, de sogoreknal brutto= =20 130-bol megvan. Kepstabilizatorral ellatva, 50 mm-nel kezbol 1/8 mp-et=20 lovogettem bemozdulas nelkul, a 300D-n ez 45-215 mm-nek felel meg, sz=F3val= =20 ez egy kozepteleig hasznalhato zoom lesz. Persze ha valakinek nem kel laz=20 IS, akkor joval olcsobban megkaphatja, kb. fele ennyiert. Ezzel mar tulajdonkeppen le is fedtuk azt a tartomanyt, amit a kompaktok=20 altalaban kinalnak, persze mindezt ugy, hogyjobbminoseget kapunk. No a=20 hatrany is megvan: cserelni kell. S meg nehany javasolt jo objektiv: 70-200/4L USM: kivalo minosegu tele. jo dragan, mert L-es. 100-400/L IS USM: brutalis tolozoom, stabilizatorral, L-es, ugyhogy nem=20 olcso. Hasznaltan 400e persze van olcso tele is, a 75-300 haznaltan mar 50-60e-ert, ujonnan=20 70-80e-ert beszerezheto. Persze ennek rajza joval elmarad meg az=20 alapoptikatol is, de szerintem ilyen arert ez eleg kellemes valasztas=20 lehet, ha valaki csak hobbibol fotozgat. >A fenti k=E9pekn=E9l nem ugyanaz a vaku volt mindk=E9t g=E9pen, ha j=F3l= sejtem. A=20 >Metz k=FCls=F5 vaku, a 300D-n lehetett. De igen, mint irtam, mindegyik kepnel a Metz vakut hasznaltam, kozeppontos= =20 vakuerintkezovel, kezileg 1/8 teljesitmenyre bellitva.
|
pén. jan. 30, 2004 9:05 |
|
|
birdwap
|
>A SOny kepei olyan, mintha egy kis 1 megapixeles geppel csinalta volna az >ember csak eppen nagy felbontasban. A torta kepen a csillogasok elkenodott >foltok... Marmint a gyertyara gondolsz >Sonynak oriasi a zaja, es pocsek a feheregyensulya. Teljesen azt a >benyomast keltik a kepek, mintha egy alsokategorias egygombos gepekkel >keszultek volna. Ezt minf a kettot alairom. A zaj sajnos eleg nagy probleme, de ahogy a tesztben emlitettem, ezt nemigen lehet mashogy megoldani, csak akkor, ha az erzeklo nagyobb lenne (ami persze dragitja a gepet). Azert elgondolkoztato, hogy vajon erdemes-e a gyartoknak tovabbhajszolni a megapixelhaborut? A 828 azt mutatja, hogy nagyon nem. Most egy S7000-es van nalam, 6 Mpixeles, 1/1,7"-os CCD-vel, hat rettenet. Itt ugyan nincs zaj, mert a zajszuro jol szetkeni a kepen, de ennek kovetkezteben reszletek sincsenek. Ahogy neztem, 3 Mpixel kornyeken mar jo minoseget ad. Nade akkor mi az elorelepes az S602-hoz kepest?? :O Visszaterve a Sony feher-egyensulyahoz. Ugy latom, ezen van meg mit javitani. A legmegdobbentobb, hogy a programozott feher-egyensuly ertekek sem jok. Direkt vaku WB-re lett allitva a gep, hogy ne okozzon problemat, erre bekekult. Sot! A kezi-feheregyensul allitaskor is elofordult, hogy tobb kek volt a kepen, mint kellett volna. Kezi feher-egyensulynal!! Arrol nem is beszelve, hogy sokszor nem kepes beallitani a kezi-feheregyensulyt. Tulnyomo reszt keves fenynel. Tesztben azt irtasm, hogy 1/5 mp-nel kezdodnek a problemak. Egyik tesztfotonl viszont 1/20 m-nel sem tudott beallni jo ertekre. Szerencsere ezt csak egyszer produkalta, de akkor eleg idegesito volt (a pados kepnel, erdemes megnezni). >Tenyleg ugyanavval a vakuval lettek fotozva? Mivel csak egy kulso vakum van, nem volt mas lehetosegem... Mindegyik esetben a vakut a gep villantotta el, a vaku felett volt a deritolap, szinten ugyanaz. >Ekkora kulonbseg van a feheregyensulyban? Igen, ugy tunik. sot, a felhos WB eseten sem jok a szinek, tul barnasak lettek.
|
pén. jan. 30, 2004 8:58 |
|
|
Badmotorfinger
ezüst tag
|
Gratula a választáshoz !
Néhány megjegyzés azért.
A 300D gyorsaságán nem a sorozatfényképezés sebességét értettem, mert abban nem igazán gyorsabb, hanem pl. az élességállítás, zárkésleltetés idejét, amelyek még fontosabbak az előbbinél.
A 300D nem 4-el fog többe kerülni neked. Ahogy írtam ezzel csak egy rendszer alapján rakod le. A megvásárlása (még alapobjektívvel is) további kiegészítők vételére fog ösztönözni, főleg, ha sok területen akarod használni. Ez a nagy hátránya, de egyben az előnye is, mert szabadon alakíthatod. Számolj még hozzá pár százezret.
A Sony eleve úgy van kialakítva, hogy "lehetőleg" sok területen legyen használható, viszont a fejlesztése nehézkesebb, ha elégedetlen vagy az objektívjével, akkor ki kell cserélned a gépet is.
Ahogy Bird is írta, nem lesz olyan a 300D használata, mint a G5-é volt. Nem szeretem misztifikálni a dolgokat, mert nincs benne semmi ilyesmi, de talán úgy lehet megfogni ajobban ezt a dolgot, hogy a használatához tervezni gondolkodni kell, a végső képedet pedig alakítani, utómunkázni javasolt, míg egy "egygombos" gépnél ezt többnyire a gép magára vállalja. Sokan megveszik a 300D-t és pár nap után jönnek a fórumokra a kelletlen szájhúzogatások, hogy "szebb képet csinált a G2-őm.", stb.
A fenti képeknél nem ugyanaz a vaku volt mindkét gépen, ha jól sejtem. A Metz külső vaku, a 300D-n lehetett.
|
pén. jan. 30, 2004 8:36 |
|
|
Khiraly
ezüst tag
|
Elkepeszto, a torta rozsaszin-barack szin atmenetu, a Sony kepen meg halvanysarga ....8-()
|
csüt. jan. 29, 2004 22:54 |
|
|
Khiraly
ezüst tag
|
Bird_oph_A.L.L.:
Megneztem a fotkat, hat eg es fold a kulonbseg!
Koszonom szepen azt hiszem a fotok meggyoztek engem!
A SOny kepei olyan, mintha egy kis 1 megapixeles geppel csinalta volna az ember csak eppen nagy felbontasban. A torta kepen a csillogasok elkenodott foltok...
A matchbox szelvedoje jol latszik Sonyval fenykepezve olyan mintha olajfoltos lenne 8-OOO
A Canonnal fotozva meg szepen latszik, hogy az szelvedo ...
Sonynak oriasi a zaja, es pocsek a feheregyensulya. Teljesen azt a benyomast keltik a kepek, mintha egy alsokategorias egygombos gepekkel keszultek volna.
Tenyleg ugyanavval a vakuval lettek fotozva? Ekkora kulonbseg van a feheregyensulyban?
Koszonom meg egyszer, a kepek mindent eldontottek, nagyon meggyoztek.
Udv,
Khiraly
|
csüt. jan. 29, 2004 22:53 |
|
|
Khiraly
ezüst tag
|
Koszonom a valaszotokat!
Megprobalok mindenkinek valaszolni.
Barabás Zsolt: Irtad, hogy a Sony olcsobb. HAt szerintem ha mar negyedmilliot koltok egy gepre, akkor az a 4 ezer forint nem oszt nem szorozz.(Ezalatt nem azt ertem, hogy hajigalom ki az ablakon a penzem, de ha mar sporoltam ra, akkor a jobbikat veszem meg. Es az a kis arkulonbseg nem szamit(aranyaiban kis arkul.))
A memoriamodul. A sonyba es a Canonba is Compact Flash rakhato.(a Sonyba meg MemoryStick kartya is. Amibol nekem nincs itthon)
Badmotorfinger: Azt hiszem a gyorsasag is szamit, mert szeretnek sorozatkepet is csinalni(pl. ugrasrol)
Bird_oph_A.L.L.: A magas zajszint az nekem kizaro ok!
En a fotokat utana akarom meg alakitani(ertsd cg-t rarakni) Es ha tul zajos akkor ez eleg maceras.
Igazabol ugy korrekt hogyha leirom hogy mire is szeretnem hasznalni.
Eddig unokatesomektol kertem el mindig az o Canon PowerShot G2-es gepuket. Nekem nagyon megtetszett, meglepoen alacsony volt szamomra a zajszintje(a tobbi korabban latott gephez kepest).
Tehat rendszeresen tole kertem el, es fokent MAKETT fotozasahoz kell. Tehat makro mod nagyon kell. Abban meg szerintem pocsek. Magyaran sose sikerult vele szep kepet csinalnom. Vegigolvastam a manualjat is, mindent kiprobaltam, de nem jott olyan amilyent szerettem volna.
Gondolkodtam hogy megveszem annak a tipusnak a nagyobb felbontasu valtozatat(G5), de akkor ugyanott vagyok. Igy gondoltam valami komolyabb gep utan nezek.
Akkor jol dontottem es a Canont fogom valasztani azt hiszem.
Tehat valaszolva konkret tapasztalataim vannak a Canon PowerShot G2-vel. Ezt huzamosabb ideig hasznaltam. (Mas kisebb kategoriaju gepet is hasznaltam, de az mind ilyen egy gombos gep volt)
|
csüt. jan. 29, 2004 22:42 |
|
|
Bird_oph_A.L.L.
|
Ja és még valami:
Canonnal ahhoz, hogy jó fotót csinálj, tudni kell fényképezni is. Nagyon sokan ott buknak bele, hogy nem ismerik az alapfogalmakat és a gép működését, ezért azt hiszik, hogya gép rossz. Pedig sajnos csak tudni kell használni.
Ahogy Badmotorfinger irta, a 300D-hez ugyanilyen átfogás eléréséhez kell még egy 28-135-ös optika is, ami plusz költség. Viszont lényegesen jobb minőség érhető el (ha ez számít).
A fókuszálás sebessége pedig (szintén ha számít) szerintem a fázisdetektoros (300D) felé dönti a mérleget egyértelműen. Ja, makróban a 828 nem túl erős, 300D alapobival jobb.
Tesztet gondolom láttál mindkettőről.
Ha mégsem: http://digitalisfoto.lap.hu
a kékek a magyar nyelvűek.
|
csüt. jan. 29, 2004 20:36 |
|
|
Bird_oph_A.L.L.
|
Ugyan marhára nem egy kategória a kettő, így nem szabad összehasonlítani, de néhány dolgot nyugodtan el lehet mondani.
Sony 828 egy jó bridge gép. Csak a zajszintje borzalmas. A fókuszrendszere nagylátószögnél gyors, telében kevésbé. Az optika teljesítménye kevés a 8 Mpixelhez.
Canon 300D egy belépőszintű DSLR. Mivel cserélhető objektíves, a képminősége nem gyengébb, mint egy 10D-é (alapotikával nyilván gyengébb, mitn egy 10D a 17-40/4L-lel).
Mivel már korábban is volt, aki szeretett volna tesztképet azonos körülmények között a két géppel (amit meg is értek, mert nagyon közel vannak árban egymáshoz), ezért amikor nálam volt teszten a 828, csináltam a 828-cal és a 300D-vel is tesztképeket, azonos körülmények között.
Nos akkor a körülményekről:
Metz 44-es külső vaku, derítőlappal
vaku fehéregyensúly.
ISO100
F8 rekesz
1/200 mp zársebesség.
fókusztávolság kb. 85 mm eq.
Itt vannak a képek:
web.axelero.hu/birdie1/1_f828.jpg
web.axelero.hu/birdie1/1_300d.jpg
web.axelero.hu/birdie1/2_f828.jpg
web.axelero.hu/birdie1/2_300d.jpg
web.axelero.hu/birdie1/3_f828.jpg
web.axelero.hu/birdie1/3_300d.jpg
Azt vegyétek figyelembe, hogy a 300d-n egy jó objektív volt! (EF50/1,8 kb 40e brutto itthon, 25e kint)
|
csüt. jan. 29, 2004 20:33 |
|
|
Badmotorfinger
ezüst tag
|
A Canon gyorsabb is !
|
csüt. jan. 29, 2004 18:04 |
|
|
Badmotorfinger
ezüst tag
|
Nem kell túlragozni a dolgot. Ezer helyen ezren
elvitatkoztak már erről a témáról.
Az lényeg szerintem, hogy a Sony, valamivel alacsonyabb
áráért egy komplet, komoly, sok funkciós rendszert kapsz,
amit széleskörben használhatsz.
A Canon megvásárlásával pedig megteremted az alapot egy
késbb szabadon bővíthető rendszerhez. Ahhoz, hogy elérd
vele a Sony funkcióinak sokszínűségét, kemény tíz és
százezreket vagy kénytelen rákölteni. Csak akkor vágj bele,
ha ezt vállalod. Nem tudom, hogy milyen gépekkel fotóztál
előtte, de a DSLR gépekkel kezdetben kissé macerásabbnak
tűnhet a fotózás folyamata. A Sony jobban alakítható.
Összefoglalva, a Sonyval egy komplett, kényelmes, sokat
tudó, olcsóbb, minőségi gépet kapsz. A Canonnal pedig jobb
képminőséget és egy egyedi rendszer kialakításának
lehetőségét, több pénzért.
|
csüt. jan. 29, 2004 18:02 |
|
|
barabas.zsolt
|
Canon Sokkal jobb mert... szerintem jobb a cmos ami benne van mint a sony-é Cserélhető objektiv..... TUKORREFLEXES ahogy irtad olcsóbb is.. olcsóbb hozzá a memoria, 1 gigáig bovitheto, a sonynak nincs nagy memoriamodulja és aranyárban mérik a kicsiket is. A Canon már profi kategoria...... A Canon a hagyományos fotózásban már bizonyitott.... speciel én nem gondolkodnék most a canont választanám. zsolt -----Original Message----- From: Khiraly [mailto:khiraly@cia.hu] Sent: Thursday, January 29, 2004 2:26 PM To: list@digitcam.lx.huSubject: [digitcam] Sony Cybershot DSC-F828 vs. Canon EOS 300D ----------------------------------------------------------------- Elindult Magyarország Legnagyobb Álláskereső Szolgáltatása: http://www.jobinfo.hu----------------------------------------------------------------- Hi! Azt kerdeznem, hogy melyik a jobb gep? A Sony 8 megapixel, a Canon 6. A Canon viszont tukorreflexes, ami szerintem jobb minoseget is jelent. Van valakinek tapasztalata ezekkel? Jo lenne egy hozzaerto fotos is, ha megnyilvanulna. Esetleg peldakepek is a neten jol jonnenek. Jah az arak: Sony: 248 Canon: 252 ezer. A cserelheto objektiv se semmi. Tudom mire valok, tudom miert jobb, de a 8 megapixel, infralampa hozza mind, mind kicsit elbizonytalanit. Udv, Khiraly -- Üzenet a csoportnak: list@digitcam.lx.huFeliratkozás: subscribe@digitcam.lx.huLeiratkozás: unsubscribe@digitcam.lx.hu
|
csüt. jan. 29, 2004 15:23 |
|
|
Khiraly
ezüst tag
|
Hi!
Azt kerdeznem, hogy melyik a jobb gep?
A Sony 8 megapixel, a Canon 6. A Canon viszont tukorreflexes, ami szerintem jobb minoseget is jelent. Van valakinek tapasztalata ezekkel?
Jo lenne egy hozzaerto fotos is, ha megnyilvanulna. Esetleg peldakepek is a neten jol jonnenek.
Jah az arak:
Sony: 248 Canon: 252 ezer.
A cserelheto objektiv se semmi. Tudom mire valok, tudom miert jobb, de a 8 megapixel, infralampa hozza mind, mind kicsit elbizonytalanit.
Udv,
Khiraly
|
csüt. jan. 29, 2004 14:22 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 20 hozzászólás ] |
|