Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 16:21

Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 
Hol és mennyiért lehet venni fotós táskát ? 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
A Tamrac-nak nagy választéka van fotóstáskákból. Árakat itt találsz.

kedd ápr. 26, 2005 7:47
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszönöm a válaszokat.

kedd ápr. 26, 2005 6:13
arany tag

Hozzászólás 
Nekem pont ilyen Nova 4AW van (setetkek).
Jo meretes, belefer sok minden, szerintem a gepvaz + 1 obi + 1 dvcamera konnyen belefer. Van benne egy rakat tepozaras elvalaszto amit konnyen tucc varialni.
Az emlitett esokabat sem hulyeseg, mikor egy kis halaszhajoval mentunk es elkezdet esni az eso meg porzott a viz akkor nagyon jo volt (de figyelni kell, hogy utana kiszaritsd mert belepeneszedik).
5AW-t is megneztem, de az mar akkora bazi nagy, hogy a hordozhatatlansag hataran van. Nekem a fotoscucc mellett (ami 2 kis gepvaz+6 obi+spotmero) befer meg par tartalek film, tartalek elem, igazolvanyok, kulcsok, stb. Szerintem nezd meg eloben, a Studiolineben is szokott lenni (en aprohirdetesbol de hasznalatlanul vettem anno 14e-ert).

hétf. ápr. 25, 2005 15:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
A 4 AW szvsz erre megfelelő. (Gondolom tudod, hogy az AW az all weather rövidítése. Az első zseb mögé van elrejtve a beépített esőkabát, amellyel egy az egyben teljesen be lehet fedni az egész táskát.)

Eddig a legolcsóbban a CCS Foto-nál láttam, a Westendben, ha jól emlékszem 14ezer Ft volt (http://www.ccsfoto.hu).
Ha esetleg Buda közelebb lenne, akkor az Artwork Photo-nál is lehet kapni (http://www.artworkphoto.hu).

hétf. ápr. 25, 2005 7:03
ezüst tag

Hozzászólás Hol és mennyiért lehet venni fotós táskát ?
Üdv,

Egy olyan fotós válltáskát keresek, amibe befér egy egy Canon Eos 300d alapobjektívvel egybe összerakva (tehát nem szeretném minden egyes elővételnél rácsavarni az objektívet, aztán meg levenni) + 1 objektív és egy mini DV rendszerü kamera. Maximum 25 ezer pénz lenne a keret. Egyenlőre csak a Digitcam oldalán láttam egy jó példányt (Lowepro Nova 4 AW).

Érdekelne minden, ami a témaval kapcsolatban tudható : milyen típusok kaphatók nálunk, hol érdemes vásárolni, vannak-e olyan listák, hogy adott táskába milyen típusú gépek férnek bele, és mennyire eső állók ezek a táskák.

hétf. ápr. 25, 2005 6:15
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 5 hozzászólás ]