|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|
Hol és mennyiért lehet venni fotós táskát ?
Szerző |
Üzenet |
Andreas
ezüst tag
|
A Tamrac-nak nagy választéka van fotóstáskákból. Árakat itt találsz.
|
kedd ápr. 26, 2005 7:47 |
|
|
ander
ezüst tag
|
Köszönöm a válaszokat.
|
kedd ápr. 26, 2005 6:13 |
|
|
_optikus_
arany tag
|
Nekem pont ilyen Nova 4AW van (setetkek).
Jo meretes, belefer sok minden, szerintem a gepvaz + 1 obi + 1 dvcamera konnyen belefer. Van benne egy rakat tepozaras elvalaszto amit konnyen tucc varialni.
Az emlitett esokabat sem hulyeseg, mikor egy kis halaszhajoval mentunk es elkezdet esni az eso meg porzott a viz akkor nagyon jo volt (de figyelni kell, hogy utana kiszaritsd mert belepeneszedik).
5AW-t is megneztem, de az mar akkora bazi nagy, hogy a hordozhatatlansag hataran van. Nekem a fotoscucc mellett (ami 2 kis gepvaz+6 obi+spotmero) befer meg par tartalek film, tartalek elem, igazolvanyok, kulcsok, stb. Szerintem nezd meg eloben, a Studiolineben is szokott lenni (en aprohirdetesbol de hasznalatlanul vettem anno 14e-ert).
|
hétf. ápr. 25, 2005 15:16 |
|
|
nord
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Az ország egyetlen, diadalíves városa
|
A 4 AW szvsz erre megfelelő. (Gondolom tudod, hogy az AW az all weather rövidítése. Az első zseb mögé van elrejtve a beépített esőkabát, amellyel egy az egyben teljesen be lehet fedni az egész táskát.)
Eddig a legolcsóbban a CCS Foto-nál láttam, a Westendben, ha jól emlékszem 14ezer Ft volt ( http://www.ccsfoto.hu).
Ha esetleg Buda közelebb lenne, akkor az Artwork Photo-nál is lehet kapni ( http://www.artworkphoto.hu).
|
hétf. ápr. 25, 2005 7:03 |
|
|
ander
ezüst tag
|
Hol és mennyiért lehet venni fotós táskát ?
Üdv,
Egy olyan fotós válltáskát keresek, amibe befér egy egy Canon Eos 300d alapobjektívvel egybe összerakva (tehát nem szeretném minden egyes elővételnél rácsavarni az objektívet, aztán meg levenni) + 1 objektív és egy mini DV rendszerü kamera. Maximum 25 ezer pénz lenne a keret. Egyenlőre csak a Digitcam oldalán láttam egy jó példányt (Lowepro Nova 4 AW).
Érdekelne minden, ami a témaval kapcsolatban tudható : milyen típusok kaphatók nálunk, hol érdemes vásárolni, vannak-e olyan listák, hogy adott táskába milyen típusú gépek férnek bele, és mennyire eső állók ezek a táskák.
|
hétf. ápr. 25, 2005 6:15 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|