Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. dec. 27, 2024 8:52

Hozzászólás a témához  [ 6 hozzászólás ] 
Dátumtörlés 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás Re: Dátumtörlés
sajtisajt írta:
Szia EFi!

A fényképezőgépben állítottam be, hogy rástemplizze a dátumot. A képeket átmásoltam számítógépre és ott szeretném leszerkeszteni róla. Serif PhotoPlus 6.0 programom van. Azzal el lehet valahogy tüntetni a dátumot, ami sárgán virít?

Üdv: Sajtisajt

Hát mi az elképzelésed, mi lenne a helyén? Egyetlen remény, ha a fényképező le is tudja szedni (meg kell nézni a manuáljában, hátha, milyen típus amúgy?), akkor vissza kell neki másolni.
A jövőre nézve mindenesetre azt javaslom: csináld dátum nélkül, majd használd a Gena PhotoStamper progit. Ez egyszerű, csak erre koncentrál, ráteheted vele bárhova, bármilyen színnel, bármekkora méretben, átlátszóban is, átlátszó címkét is tehetsz alája, egész mappát megcsinál egy paranccsal és utólag is nyom nélkül le tudja szedni az egészet!

hétf. szept. 05, 2005 16:30
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Ilyen balfaxsagot, eletemben nem jutna eszembe ilyen, hogy a kepbe belekurjam a datumot...
Egyebkent meg fogalmam nincs mi az Serif PhotoPlus de szerintem abban is van stampli vagy clone stamp vagy epp minek hivjak. Ha nincs akkor hasznalja valami rendes progit, photoshop, psp, stb.
A clonozoval a kornyezo pixelekbol tudsz odamasolni feluletdarabkakat. Viszonylag jol eltuntetheto de egy biztos a semmibol nem lesz kep, szoval lehet szepen csinalni de akkor is maceras es az eredmeny is kerdeses. Ha ezt tobb keprol is le kell szedni akkor az kellemes szemfolyatos melo, de legalabb megtanulod hogy ilyen okorsegeket nem szabad hasznalni :evil:

(Egyebkent ha digitkepekrol van szo akkor ott van minden kepben az exif info amiben a datumtol kezde a rekszerteken at a zaridoig mindenfele hasznos dolog benne van, nem kell azt a kep kozepebe kiirni...)

hétf. szept. 05, 2005 9:24
vas-tag

Hozzászólás Dátumtörlés
Szia EFi!

A fényképezőgépben állítottam be, hogy rástemplizze a dátumot. A képeket átmásoltam számítógépre és ott szeretném leszerkeszteni róla. Serif PhotoPlus 6.0 programom van. Azzal el lehet valahogy tüntetni a dátumot, ami sárgán virít?

Üdv: Sajtisajt

hétf. szept. 05, 2005 9:12
gyémánt tag

Hozzászólás Re: Dátumtörlés
sajtisajt írta:
Üdv Mindenkinek!

A fotóimra automatikusan ráraktam a dátumot, és most szeretném eltüntetni a képekről. Hogyan lehet?

Ha ki van nyomtatva nyilván olló, vagy színes filc. Ha nincs, mondjuk azzal a programmal, amivel rátetted?
Kicsit bővebben kifejthetnéd, hogy mivel tetted rá és most akkor milyen formátumról van szó.

pén. szept. 02, 2005 19:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
photoshop.
www.tutorial.hu

pén. szept. 02, 2005 11:32
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
vas-tag

Hozzászólás Dátumtörlés
Üdv Mindenkinek!

A fotóimra automatikusan ráraktam a dátumot, és most szeretném eltüntetni a képekről. Hogyan lehet?

pén. szept. 02, 2005 11:31
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 6 hozzászólás ]