Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. dec. 27, 2024 8:55

Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 
Minolta Z5 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Csak úgy lehetne megállapítani hogy megnézni egypár Z5-ös fényét, hogy azok is ilyenek-e. Nekem Z3 van és annak a fénye is jóval gyengébb mint pld egy Olympusé. Segédfény nincs ezekben, de annak nincs köze az LCD-hez mert az egy külön világító lámpácska, ami az AF működését segíti. Persze a Z3-ban kisebb LCD van mint az 5-ösben. De ha a TV által megvilágított szobarészletből nem látszik semmi az biztos nem hiba.

kedd nov. 15, 2005 9:13
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
hi. :)

Hat mondjuk egy TV fenye melett semmi se latszik az LCD-n. Azt is hallottam mar mashol hogy a CCD -je nem annyira erzekeny meg azt is irtak valahol hogy hianyzik a Z5-bol az AF segedfeny. :(

Szerinted?

kedd nov. 15, 2005 8:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
" Minolta Z5 fényképezőmön este kevés fénynél (szobában) az LCD-n nem látszik semmi "

Itt az a kérdés hogy mennyi az a kevés fény, mert egy 3x4-es szobában 60-as égőnél is elég sötét a monitor. Meg kell nézni hogy rátett sapkánál az ikonok rendesen világítanak e, nem vakítóan de jól láthatóan. Azt nem lehet várni ha én látok valamit a szobában akkor a monitoron is látsszon az. Mellesleg nem egyforma LCD van az 1-esben és az 5-ösben.

hétf. nov. 14, 2005 19:30
vas-tag

Hozzászólás Minolta Z5
Sziasztok,

Ha van valakinek tapasztalata és javaslat mitől lehet az, hogy a Minolta Z5 fényképezőmön este kevés fénynél (szobában) az LCD-n nem látszik semmi csak egy sötét képen még sötétebb kontúrok. A régi Minolta Z1-em ilyenkor habár pirossan és rossz minőségű felbontásban de akkor is produkált valamit az LCD-re. LCD brightness állitasi javaslat kilőve, mert nem segített. :(

Mi lehet a gond? Minolta szakszervizet felhivtam telefonon és azt mondták nem tudnak ilyen hibáról. Az extrem digitalt is felhivtam mert onnan vettem a fényképezőt, de ott azt mondták biztos H*lye vagyok a géphez.

Tud valaki valami hasznos info-t?[/b]

hétf. nov. 14, 2005 13:50
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4 hozzászólás ]