Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 23:33

Hozzászólás a témához  [ 164 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4  Következő
Melyik a legjobb ennyiért?-Sürgős 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Nagyon kitárgyaltuk ezt a témát úgy látom, mert már nem nagyon érdeklődik senki. :gigalol:

szer. márc. 08, 2006 20:02
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Azt nem tuom hogy ennél a canonnál is van-e nyitóképernyő, meg menühng, ennél nem írták, bar szerintem van, mert úgytudom mindegyik (legalábbis a kompaktok közül) canonnál van ilyen. Nektek milyen gépetek van? És milyennel kezdtétek?

szer. márc. 08, 2006 19:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem azért fontosabb elöször a menühangot kikapcsolni, mert annyival kevesebb ideig idegesit a csipogás:) Egyébként én is szeretem ha hangot ad ki a gép, de ez legyen egy kellemes kis csattanás amikor a tükör felcsapodik:) AiAF szerü fokuszmod a hp-men kivül mindegyikban volt, csak más a neve és általában fullautmata modba kapcsolva ez jon be alapállapotnak. Máh az A1-ben is van ilyen pedig az már nem az a lövöldözös gép. Hálistennek 1 gombnyomással kikapcsolhato :)

kedd márc. 07, 2006 22:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Mintha a canon több beleszólást engedne az állításokba. Meg jobban is tetszik. Meg canon is. Maradok annál. Végül is "csak" azzal az 1 megapixellel tud többet.

kedd márc. 07, 2006 20:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
[quote="tzsolti87"]Most láttam a fotomarketben, lehet jobb mint a canon?
www.fotomarket.hu/product.php?pid=11079&tab=1[/quote]

Többet tud.

kedd márc. 07, 2006 20:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
[quote="tzsolti87"]Ez olcsóbb mint az 520-as, erre van pénzem:
www.fotomarket.hu/product.php?pid=12956&tab=1[/quote]

Hát vedd meg, ez legalább olcsóbb ha kevesebbet is tud mint az 520-as.

kedd márc. 07, 2006 20:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Most láttam a fotomarketben, lehet jobb mint a canon?
www.fotomarket.hu/product.php?pid=11079&tab=1

kedd márc. 07, 2006 20:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Hogyhogy nincs rajta kereső? akkor a gép hátuljának bal-felső sarkában az mi?

kedd márc. 07, 2006 20:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
[quote="tzsolti87"]Van neki keresője, "valós képet mutató optikai"[/quote]

Semmiféle valós képet nem mutat a 430-as keresője. Nem tudom hogy az adatlapokon miért vannak valótlan adatok, elég sok hibát találtam már.

Én példának mondtam a keresőt.

kedd márc. 07, 2006 20:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Ez olcsóbb mint az 520-as, erre van pénzem:
www.fotomarket.hu/product.php?pid=12956&tab=1

kedd márc. 07, 2006 20:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Van neki keresője, "valós képet mutató optikai"

kedd márc. 07, 2006 20:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
"Azt mondod hogy gyenge a gép"

A 430-asról írtam, a többi stimmel. Én csak az adott gépről írtam és nem az ára miatt, hanem mert olyan hiányosságai vannak amelyek a lehetőségeit nagyon csökkentik. Pld nekem a kereső nélküli fényképezőgép nem fényképezőgép, lehet az ára akár százezer forint.

http://www.edigital.hu/home.php?cat=258

Itt van egymás mellett a kettő, az 520-as lényegesen többet tud és még olcsóbbb is!

kedd márc. 07, 2006 20:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Babajaga:
az első oldalon láttam ezt írtad a canon a420-ról:

"Ha igaz ami a lapon van akkor enyhén szólva elég gyengécske a gép, se blende se záridő se élességállítás kézi nincs. Makrónál pl nem tudsz rekesszel mélységélességet növelni. Nem a tetszetős külsőt kell nézni. A többi műszaki adat többsége is nagyon gyenge. Pld a fényerőromlás a zoomnál 5,8!! nagyon gyenge ilyen kis zoomnál."

Azt mondod hogy gyenge a gép? Tudsz jobbat ennyiért?

kedd márc. 07, 2006 19:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
A fényképezőgép keresőjében van jelölve egy kisebb keret, az AF azon a területen állítja az élességet.

Ha a boltban azt mondják hogy oda tartozik a gép garanciálisan, akkor nem a szerelem számít, hanem akkor oda kell vinni. Félretéve a viccet a kamera kft-nél országos hírű szakemberek dolgoznak. Én láttam már olyant hogy valaki nagyon jól dolgozott és mégis volt aki elégedetlen volt a munkájával, bár maga sem tudta megmondani hogy tulajdonképpen mi volt a reklamáció oka.

kedd márc. 07, 2006 18:41
ezüst tag

Hozzászólás 
A fotomarket-nél azt mondták hogy a garival a Camera kft-hez kell vinni a gépet. Valahonnan úgy rémlik hogy ezt a céget nem azán szeretik a fotósok. Ti mit tudtok róla?

kedd márc. 07, 2006 17:52
ezüst tag

Hozzászólás 
"AF kerettel arra állok rá"
Mi az az AF keret?

kedd márc. 07, 2006 17:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
"ha ilyen rossz, akkor minek van"

Erre nem tudok válaszolni, de az talán valamit elmond hogy a Canonon kivül ilyen egyik gépben sincs.Kijelöl x mezőt és ebből egyre véletlenszerűen ráállítja az élességet.Ez miért jó? Azt csak én tudom hogy melyik a téma legfontosabb része és az AF kerettel arra állok rá.

kedd márc. 07, 2006 16:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Speciel nekem tetszik mikor van hangja a gépnek :D Az a bizonos "AiAF" az miért olan rossz? A canon honlpján csupa jót írnak róla(bár elég nehéz volna elképzelni hogy a honlapján szidják-tudom), ha ilyen rossz, akkor minek van?

kedd márc. 07, 2006 16:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
"Minden gépben szokot lenni csipogáa a gombnyomkodáskor, ennek a kikapcsolása az egyetlen ami megelözi az AiAF kiiktatásáat:)"

Nem értek egyet!!! Mert az AiAF nemhogy semmire nem jó hanem rossz mert elszúrhatja a képet, míg a tavaszi langyos fuvallatban még jól jöhet a madárcsicsergés. :D Bár állítólag életveszélyes mert egy vadasparkban az arra portyázó orrszarvú megtámadta az egyik látogató autóját, mert a fényképezőgépe olyan hangot adott ki amely felbőszítette a vastagbőrűt. Ebből is látszik hogy mi mindenre kell figyelni fotózásnál.

kedd márc. 07, 2006 14:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
[quote="tzsolti87"]Ja, és néhány kérdés: a sorozatfelvételnél megvan adva hogy pl:2,5kép/10 kép-ig -és a 10. kép után mi van? Ez azt jelenti hogy sorozatban 10 képet készít? A másik az az hogy a canon a420-nál is van pl nyitóképernyő, menühang mint pl az520-nál? A hisztogram mit jelent?[/quote]

Azt jelenti hogy nagyobb képfájlnál 2-3 képet készít a gomb egy lenyomására kicsinél tízet. A képet fel is kell dolgozni és elmenteni.

Ez nem általános, gépenként változó, az én panámnál zárókép van nyitó nincs de mi a fenének?

A kép expoziciós állapotának grafikonja. A kiegyensúlyozott jól exponált kép grafikonja úgy néz ki mint a Fuji hegy.

Én a menűhangokat kikapcsoltam, nekem egy fényképezőgép ne csicseregjen mint egy kanári.

kedd márc. 07, 2006 14:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
A pesti utat nem tudod szerviz esetén meguszni, a canon garijegyen csak 1 pesti szervizcim van. Olyan gép nincs ami nem romolhat el, de azért nem abbol indulj ki, hogy tuti szervizbe kell majd vinned. Nekünk eddig volt vagy 7 digitgépünk, csak a HP-t kellet szervizeltetni és az s gyárihibás volt, a boltban kiderült, hogy rossz. Sorozatnál 2 lehetöség van, géptöl függ, vagy addignyomja a sorozatot amig betelik a memoriája aztán megáll menteni, vagy nyomja a sorozatot amig megtelik a memoriája és akkor lasul a sorozat mert amikor felszabadult egy hely akkor késziti a következö képet és ezt csinálja amig van hely a karin. Minden gépben szokot lenni csipogáa a gombnyomkodáskor, ennek a kikapcsolása az egyetlen ami megelözi az AiAF kiiktatásáat:) A hisztogram a kép világosságátol-sötétségéröl ad grafikonos visszajelzést, automata gépnél nagy jelentösége szerintem nincs, ugyse tudsz beleszolni, hogy exponáljon a gép, max az elkészült képen látszik, hogy alexpos vagy beégett lett-e

kedd márc. 07, 2006 14:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Ja, és néhány kérdés: a sorozatfelvételnél megvan adva hogy pl:2,5kép/10 kép-ig -és a 10. kép után mi van? Ez azt jelenti hogy sorozatban 10 képet készít? A másik az az hogy a canon a420-nál is van pl nyitóképernyő, menühang mint pl az520-nál? A hisztogram mit jelent?

kedd márc. 07, 2006 13:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Lehet benne valami... Anyuéknak Canon PowerShot A300-as gépük van,már vagy 3 éve megvan, ennek a gépnek csak digitális zoomja van, én ez alapján mondtam hogy nem használnám a digizoom-ot. A fotomarketnek egyébként pesten van csak szervíze, majd meglátom hétvégén hogy anyuék mit mondanak rá. Lehet hogy nem rossz az onli rendelés, csak ne legyen baj a géppel! Mi a tapasztalat az ilyen kategóriájú gépekkel, mennyire tartósak?

kedd márc. 07, 2006 13:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
a digitzoom védelmében: Géptöl is függ, hogy van-e értelme használni. A minoltáimon pl hasznos, mert a képkivágást nem interpolálja fel eredeti méretre, hanem simán elmenti a kisebb filet, igy ha ugyis csak a kép közepét akarnám használni (ami egy távoli zoomos képnél könnyen elöfordulhat) akkor nem kell feleslegesen 5 megapixelnyi képet tárolnom, csak azt a pl 2 megapixelt amit kivágtam a digitzoomal. Olyan gépen viszont, ami a kivágást felnagyitja tehát csinálna nekem egy 5megapixeles képet a 2 megapixelböl, tényleg felesleges dolog.

hétf. márc. 06, 2006 23:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
Digitális zoom-ot eszembe sem jutna használni, ennyit azért én is értek hozzá! Nem vagyok tapasztalt, de olvastam már ezzel kapcsolatban ezt-azt. Szerintem nem vesz fel hangot sajna, csak azt nem értem hogy ha az A400-as felvette, akkor a 410-esből, és a 420-asból miért hagyták ki! Ja, ha valaki lát 420-asnak magyar nyelvű tesztjét, lécci linkelje ide. Köszi

hétf. márc. 06, 2006 21:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
," 4x optikai zoom (digitálissal kombinálva kb. 16x), "

Ezt az optikai zoom digitálissal kombinálva marhaságot felejtsd el. Ilyent kezdő fotós sem csinál, digitális zoommal nem fényképezünk mert értelmetlen, rossz. Az AiAF meg az az opció amit legelőször kell véglegesen kikapcsolni.

Ja azt elfelejtettem mit találtál?

hétf. márc. 06, 2006 20:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Lehet hogy nem vesz, ezt találtam:
A fényképezőgépek tulajdonságai:

* PowerShot A420 - 4.0 megapixeles CCD érzékelő, 3.2x optikai zoom (digitálissal kombinálva kb. 11x), 15 fényképezési mód, VGA videók, és 5-pontos AiAF autofókusz.
* PowerShot A430 - Négyféle színben kapható, 4.0 megapixeles CCD érzékelő, 4.0x optikai zoom (digitálissal kombinálva kb. 14x), 15 fényképezési mód, VGA videók hanggal, AV kimenet és rugalmas 9-pontos AiAF autofókusz.
* PowerShot A530 - Kiemelkedő teljesítmény: 5.0 megapixeles CCD érzékelő, 4x optikai zoom (digitálissal kombinálva kb. 16x), 17 fényképezési mód, VGA videók hanggal, 9-pontos AiAF és ISO 800 érzékenység a gyengén megvilágított környezetben való fényképezéshez.
A többi itt:
http://index.hu/tech/digicam?x:2006.02.20.&255184
Csak azt nem értem hogy a cnon.hu-n miért nincs semmi?

hétf. márc. 06, 2006 20:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
[quote="tzsolti87"]Azt nem tudja valaki hogy az A420 hanggal veszi-e a videót?
Ennyit találtam:
"videórögzítés: 640*480, 320*240 és 160*120 pixel méretben hangemlékeztetővel"
Ez most azt jelentené hogy hangot is vesz fel?[/quote

A hangemlékeztető azt jelenti hogy képhez vagy mozgófelvételhez korlátozott idejű kommentárt fűzhetsz 10, 20 v 30 mp-ben. Hol készült mit ábrázol stb. tehát hiába veszel fel akár 5 perc videót is a hangemlékeztető ideje korlátozott.

hétf. márc. 06, 2006 18:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
tzsolti87 írta:
A garancia leveleken feltüntetett címre kell vinni a fényképezőgépet."
Hát valahogy gondoltam hogy a grncilevélben szereplő helyre.......
De a garancialevélben MI ÁLL? De attól tartok hogy pest. Ha hivatalos canon forgalmazónál veszem akkor oda is kéne visszavinni, nem?

Miért, szerinted melyik cég szórta tele az országot garanciális javító-helyekkel? :P Egyébként, ha nem tűnt fel, a Fotomarket is teljesen hivatalos Canon forgalmazó...
Egyébként a helyedben örülnék, hogy pont az a legolcsóbb hely, ahol ráadásul még a garancia is hivatalos. Azon meg jelen esetben fölösleges aggódni, hogy "mi lesz ha..." Így biztos nem lesz géped. Gondolom Szolnok vagy Jászberény környékén nem sok fényképezőgép-forgalmazó tart fenn a központi szerviz tudásával, felszerelésével vetekedő javítóbázist. :wink:

hétf. márc. 06, 2006 18:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Azt nem tudja valaki hogy az A420 hanggal veszi-e a videót?
Ennyit találtam:
"videórögzítés: 640*480, 320*240 és 160*120 pixel méretben hangemlékeztetővel"
Ez most azt jelentené hogy hangot is vesz fel?

hétf. márc. 06, 2006 17:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Megnéztem wininvesztor honlapját, de sajna nincs canonjuk, csak egy ixus. Írtam a fotomarketnak egy mailt hogy hova vigyem szervizbe a gépet ha probléma van vele, erre azt írta hogy:
"Minden fényképezőgéphez adunk garancia levelet amelyet a hivatalos magyarországi forgalmazóktól kapunk.
A garancia leveleken feltüntetett címre kell vinni a fényképezőgépet."
Hát valahogy gondoltam hogy a grncilevélben szereplő helyre.......
De a garancialevélben MI ÁLL? De attól tartok hogy pest. Ha hivatalos canon forgalmazónál veszem akkor oda is kéne visszavinni, nem?

hétf. márc. 06, 2006 17:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Aksira nem szabad a pénzt sajnálni,megveheted a legjobb gépet, ha nem tudod használni mert lemerült az aksi akkor nem érsz vele semmit. pőrszáz Ft-os noname aksit csak viccböl szabad megvenni, én kalandvágybol vettem a "lengyelpiacon" ilyen 200Ftos csodaaksit, aztán jot röhögtem rajta. Szerintem belül üresek:)
Aksibol az etalon a Sanyo, amikkel még nem nagyon lehet befürödni azok az Energizer, Ansmann, Varta. Van itt aksis topic, olvass bele, sok okosságot lehet megtudni ezügyben.
A corában láttam a hétvégén 2300as vagy 2500ös energizer aksikat 3600körül (4dbos csomag) meg volt pár sufnitunning Sanyo töltö amihez eredetileg asszem 2000es aksik jártak de a cora ráragasztott egy 4es csomag 2300as Sanyo aksit és valami 4000Ft alatti áron volt kitéve. Hátránya, hogy a töltö amit adnak hozzá baromi lassu, csak akkor éri meg ilyet veni, ha nem zavar, hogy majd egy napig tart egy töltés. Viszont ebben a szettben szinte ingyen adják a töltöt az aksik mellé.
Amilyen szettel nekem személy szerint csak jo tapasztalatom van:
2300as Sanyo és Energizer aksik
Minwa 8168GS 2/4-es töltö procivezértel, tud kisütni (elég lassan), töltés végén átvált csepptöltésre és 2600ért vettem anno szolnokon a Chip electronicnál. Ha van náluk ilyen szerintem most se adják 3000nél többért. 5 ora alatt tölt fel 2 vagy 4 2300as aksit. Olcsobb lassutöltöt szerintem nem érdemes venni (max ha kvázi ingyen adják egy csomagban de akkor is érdemes egy jobbat vanni mellé, hamar megöszül az ember ha egy nappal elöbb el kell kezdenie töltögetni az aksijait mielött használni akarja)
Sanyo aksi szokott jo áron lenni a Win invesztornál is, amikor a cora-ban vettem a sanyokat anno, pont egy ezressel volt olcsobb a Win-nél ugyanaz. Picit bosszankodtam :)

hétf. márc. 06, 2006 11:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
[quote="tzsolti87"]Akkor lehet Kingston lesz, az olcsón van mindenhol. Másik kérdésem: milyen újratölthető elemet vegyek? Ami most van szerintem kevés, mivel csak 1500 mAh-ak, itthon Jászladányon viszont olyat vett anyu öcsémnek hogy 2600 mAh , 2db 400Ft ért. És feltűnően könnyűek! Ez miért van? Lehet hogy gagyi? Fontos a márkás elem?[/quote]

Akkumulátort vegyél 2400-2600 mAh-st Varta, Ansmann, vagy Sanyo-t. Sok hamisítvány van. 2600-as a legnagyobb akku és van olyan hamis hogy 3800 mAh! A két akkumulátoros géphez minél nagyobb kell.A 4 akku súlya 10 dkg felett van.

http://www.edigital.hu/home.php?cat=298

hétf. márc. 06, 2006 9:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Akkor lehet Kingston lesz, az olcsón van mindenhol. Másik kérdésem: milyen újratölthető elemet vegyek? Ami most van szerintem kevés, mivel csak 1500 mAh-ak, itthon Jászladányon viszont olyat vett anyu öcsémnek hogy 2600 mAh , 2db 400Ft ért. És feltűnően könnyűek! Ez miért van? Lehet hogy gagyi? Fontos a márkás elem?

hétf. márc. 06, 2006 8:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Memokari nekem van sokféle, márkástol a full nonémig, eddig 2 karit kellett cseréltetnem, egy kingston SD-t meg egy sandisk CF-et.Persze százalékosan biztos több gagyi romlik el mint márkás, nálam nem a papirforma jött be. PS.:bocs a triplázásért, waprol nem tudtam törölni.

vas. márc. 05, 2006 23:21
platina tag

Hozzászólás 
Nemrég vettem egy Samsung A50-et online az extreme digitalnál,43ezerért.Ingyen kihozták.Ugyanez a Médiában 52ezer :!:

vas. márc. 05, 2006 21:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
[quote="tzsolti87"]A memóriakártya esetén milyet válaszak? mindegy milyen márka? a márkáját is nézzem vagy csak a méretét/árát?[/quote]

Hát szupernagy sebességű kártyát ne végy mert drágább és a gép úgysem tudja kihasználni. Sokan abban a tévedésben vannak hogy ha gyors kártyát vesznek akkor a gép gyorsabban ír rá.

vas. márc. 05, 2006 21:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
kár szolnokon keresgélned, föleg a gari miatt. Én az euronics-nál (vagy mi a fene a neve a fehérházzal szemben levo boltnak) a 410et, caconhungáriás garit adtak és pestre kell vinni a canonhoz ha baja van. Ennél többet neten rendelve se kell utazni (ha Mo-on rendeled) Ha van jo áron pesten, akkor rendeld meg ott, olyan cégtöl amelyik ingyen házhoz szállit. Memokarit a Win Invesztornál szoktam venni, összevissza vannak az áraik, van amikor tök olcson van kártyájuk. Ja igen, a 420as 33ért jo és minden digitgép kontrasztérzékelös AF-el van megáldva/verve az AiAf szerintem az, amit elöször ki kell kapcsolni a gépben, én legalábbis utálom, ha a gép választ a mesterséges intelligenciája alapján fokuszt a képen, jobb szeretem én megmondani hova élesitsen:)

vas. márc. 05, 2006 21:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
kár szolnokon keresgélned, föleg a gari miatt. Én az euronics-nál (vagy mi a fene a neve a fehérházzal szemben levo boltnak) a 410et, caconhungáriás garit adtak és pestre kell vinni a canonhoz ha baja van. Ennél többet neten rendelve se kell utazni (ha Mo-on rendeled) Ha van jo áron pesten, akkor rendeld meg ott, olyan cégtöl amelyik ingyen házhoz szállit. Memokarit a Win Invesztornál szoktam venni, összevissza vannak az áraik, van amikor tök olcson van kártyájuk. Ja igen, a 420as 33ért jo és minden digitgép kontrasztérzékelös AF-el van megáldva/verve az AiAf szerintem az, amit elöször ki kell kapcsolni a gépben, én legalábbis utálom, ha a gép választ a mesterséges intelligenciája alapján fokuszt a képen, jobb szeretem én megmondani hova élesitsen:)

vas. márc. 05, 2006 21:02
gyémánt tag

Hozzászólás 

vas. márc. 05, 2006 21:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
"Amúg ha neten rendelek lehet olyan hogy a jászapátin lévő canon forgalmzóhoz vigyem vissza ha baj van vele"

Már leírtam hogy csak oda lehet vinni ahova az eladó garanciája szól. Csak olyan szervizbe viheted amelynek az adott forgalmazóval szerződése van. Az országba bekerülő Canon gépeket nem mindet a Canon Hungária kft hozta be. (ezért nem egyforma az áruk) Az én egy éve vett Fujimat sem a Fujifilm Magyarország kft hozta be. Ezért a Fuji szervízébe nem vihetem.

vas. márc. 05, 2006 20:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
tzsolti87 írta:
A memóriakártya esetén milyet válaszak? mindegy milyen márka? a márkáját is nézzem vagy csak a méretét/árát?

Érdemes ismertebb gyártó termékét megvenni, pl.:
Kingston
Sandisk
A-data

vas. márc. 05, 2006 20:57
ezüst tag

Hozzászólás 
A memóriakártya esetén milyet válaszak? mindegy milyen márka? a márkáját is nézzem vagy csak a méretét/árát?

vas. márc. 05, 2006 20:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Én még bízom benne hogy esetleg a Corában vagy valahol lesz. Az hogy lehet hogy az Euronicsban vett gépet Pestre kellett vinni? Mindenképp olyan kellene, hogy ne kelljen a világ másik végére szaladgálni vele, bár 100 km tudom nem nagy távolság, de ha lehet akkor szolnok, nem pest. Amúg ha neten rendelek lehet olyan hogy a jászapátin lévő canon forgalmzóhoz vigyem vissza ha baj van vele? A gari hogy működik? Az autót mindegy melyik szervizbe viszed, és a fényképezőknél mi a szitu?

vas. márc. 05, 2006 20:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
arnyekxxx írta:
Memokarit a Win Invesztornál szoktam venni, összevissza vannak az áraik, van amikor tök olcson van kártyájuk.

Én is ott szoktam venni, és raadásul női eladók vannak. :D

vas. márc. 05, 2006 20:18
gyémánt tag

Hozzászólás 

vas. márc. 05, 2006 20:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem tudtok jo helyet? Mindannyian onli rendeltetek? Ha onnan rendelek pestre vigyem vissza?

vas. márc. 05, 2006 20:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
tzsolti87 írta:
Senki sem tud jo helyet Szolnokon? Vagy esetleg Jászberényben?

Sajnos kénytelen leszel a főváros felé mozdulni, vagy online rendelni. :)

vas. márc. 05, 2006 20:01
ezüst tag

Hozzászólás 
Senki sem tud jo helyet Szolnokon? Vagy esetleg Jászberényben?

vas. márc. 05, 2006 19:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Az 512-es kártya már sok(árban), a 256 a max, feltéve ha olcsón meglenne a 420-aska. Szolnokon hol érdemes szétnézni?

vas. márc. 05, 2006 19:31
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 164 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4  Következő