Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 6:38

Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 
Samsung mini DV kérdés... 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha a kártyára 352*288-as felbontásban menti az MPEG4-et, akkor az a számítógépre másolva is akkora lesz! Gondolom, azért ekkora, mert a kamera az alap DV-PAL 704(720)*576 képből így csinál progresszív, a gép monitorján jól kinéző filmet.

szer. okt. 15, 2003 15:29
Profil Privát üzenet küldése Honlap

Hozzászólás 
Ilyesmin gondolkodok én is.
A két tipus amiről beszélsz valószinüleg a VP-d20, a memóriakártyás meg VP-D23i lenne. Érdekes lehet még a VP-D34i is, de ilyet még nem láttam sehol csak a neten. Áraban a neten hasonlóak, és tudásra is annak tünnek, csak másfelépités. De lehet hogy tévedek.
Ezenkívül a Panasonic NV-DS60Eg, meg a NV-DS65-öt nézegettem. Kérdés vajon a Pana mennyivel jobb, vagy rosszabb? Lehet egyeltalán különbséget tenni? Van valakinek tapasztalata róla? Esetelg más tipus ebben a 145-170 közötti kategóriában? Esnek az árak karácsonyig vagy inkább vegyem meg most? Szóval lenne pár kérdés amire jó lenne tudni a választ. Örülnék ha legalább egyre kettőre lenne.:)

szer. okt. 15, 2003 10:55
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólás 
Én is most akarok venni. A MM-ban láttam. Van egy 140ért és van egy 160ért. A különbség a kettő között, hogy a drágább a Memory Stick-es meg USB-s. Van benne egy ilyen beállítás, hogy MPEG4 felbontás. És ott a jobb az 352*288. Akkor ez nem azt jelenti hogy a memórikártyára veszi fel ilyen felbontásban? De ugye ezt ha átveszi az ember gépre akkor ott azért van egy minimum VGA felbontás, nem? Még kezdő vagyok - de gyorsan tanulok -, bocs a lámer kérdésért!

kedd okt. 14, 2003 13:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Az lenne a kérdésem, hogy a memory stick kártyás Samsung DV kamerák a memóriakártyára képesek-e mozgó képet felvenni, majd azt USB-n átjátszani PC-re, vagy csak fényképek rögzítése lehetséges a kártyára?
Most készülök DV kamerát vásárolni, és úgy tudom, hogy a Sony kamerák képesek a fenti dologra, a Samsung információs szolgálatnál pedig azt mondták, hogy a Samsung modellek pedig nem. Ez tényleg így van? A Samsungokban nem Sony szív dobog?
A válaszokat elõre is köszönöm!
Üdv,
Karakot

pén. szept. 19, 2003 14:27
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4 hozzászólás ]