Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 20:27

Hozzászólás a témához  [ 2 hozzászólás ] 
hibas winyo kepekkel 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Szia! Én is hasonlóan jártam, igaz nem laptoppal, hanem asztali PC-vel, winXp, Fat32. Nekem összeomlott a Fat tablam, nem ismerte fel a C partícióm a gép, így be sem bútolt. Másik gépbe berakván a winyót, látta a C-t, de azt írta ki, hogy 10 Gigából 10 Giga szabad. Egy Easy Recover nevû progi segítségével sikerült visszaállítani az adatokat, de nekem is megsérültek a képek. Ugyan ez volt, hogy elölnézetben látta, a képet, de nem bírta megjeleníteni. Ja, meg egy pár exe fájl is elszállt. Sajna nem tudott nekem segíteni senki, a szoftver részben is feltettem a kérdést, de csak azt mondták, hogy valamilyen komolyabb képkonvertáló program segítségével esetleg vissza lehet állítani. Én nem találtam ilyet, úgyhogy letöröltem a sérült képeket.

hétf. okt. 27, 2003 9:44
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Valami tortent egy laptop winyoval.Eloszor csak egy kicsit nem ment a windows aztan jobban aztan latom hogy nem csak exe serulnek meg dll-ek hanem minden. Szepen kezdett osszeomlani.Virust nem talaltam tehat arra jukadtam ki hogy megserult fizikailag.
Volt valakinek hasonlo?
A nagyobbik problemam hogy volt rajta par ezer kepem. kepek fele jo a masik fele nem olvashato de ha kicsibe nezem (nyilvan valami elokep a jpegben nem tudom van e ilyen) akkor jo de megnyitni nem tudom vagy ha meg is nyilik akkor rozsaszin vagy zold savok vannak a kepben neha csak kozepso harmada vagy a negyedetol lefele nem latszik semmi.
Valamitol a konyvtarstruktura vagy mittom en mi elallitodott. Van valakinek otlete vagy latott mar hasonlot es a megoldast is?
Mindent koszi!

szomb. okt. 25, 2003 16:05
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2 hozzászólás ]