|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|
AV-DV és DV-DV - Érdemes beruházni?
Szerző |
Üzenet |
qq67
ezüst tag
|
egy az egybe viszi az anyagot. 1 ora 23 giga.
De aztan vagy viszairod szerkesztve vagy konvertalod tomorited meg minden ami kulon szakma.olvasd EL! a vegas topicot mindent megtudsz belole.
|
szomb. okt. 25, 2003 16:04 |
|
|
-vadaszg-
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 348 Tartózkodási hely: Budapest
|
hát szerintem jobb minöségű ha veszel egy firewire kártya, sztem már olyan 6eFT körül lehet kapni, ha jol tom 24mbit/sec, bar lehet hogy rosszul tudom..
|
szomb. okt. 25, 2003 15:46 |
|
|
David1969
ezüst tag
|
SZiasztok! Állásfoglalásotokat kérem a az alábbi kérdéssel kapcsolatban:
Adott egy Panasonic DV kamera, mellyel tökéletes felvételeket készítek. A számítógépemben egy olyan GF4Ti4200 VIVO capture kártya van, mely S-VHS ki/bemenettel rendelkezik. Ezen keresztül viszem be a kamerával készített anyagot.
Az editálásnál minőségromlást tapasztalok, mely nyilván a DV-AV átalakításból adódik.
A kérdés: mekkora minőségjavulásra számíthatok, ha beruházok egy olyan Capture kártyára, ami képes átalakítás nélkül fogadni a DV jeleket. (Pl: Firewire)
Ehhez a kérdéshez kapcsolódik: melyik kártya javasolható.
(Csak akkor veszek ilyet, ha lényeges minőségjavulás érhető el.)
Előre is köszönöm.
|
szomb. okt. 25, 2003 14:44 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|