|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 2 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
vackor
gyémánt tag
|
Ilyen kamerát vettem én is. Nem a kamera a rossz, hanem a hozzá adott PIXELA egy rakás agyoncsicsázott sz*r. Nálam pl. a felvétel végén teljesen lefagy, ráadásul akármit csinálok mpeg1 formátumban ment.
Százszor egyszerűbb, ha fogsz egy egyszerű DV capture progit (DVIO, DVapp, DVcap, esetleg MS Movie Maker), azzal áttöltöd AVI fájlba, aztán lehet szerkesztgetni, konvertálgatni. Hátránya, hogy tömörítetlen DV formában ment (ahogy a kameráról átjön a kép), ezért egy órai anyag kb. 12 GB!
Ha gondolod, elküldöm ímélben azt a programot ami nálam már bevált.
|
kedd márc. 30, 2004 13:29 |
|
|
Padree
|
Szia mindenkinek .
Szombaton vettem egy ilyen kamerát, és a következö a problémám vele.
Azt elöre bocsájtom még nem nagyon értek hozzá ugyhogy lehet hülyeségeket fogok kérdezni,de ez van.
Kezdem az elején haza vittem nagy örömmel 1000 indult a kamerázás mikor rácsatlakoztattam " USB 2.0 "a számitogépre egyböl megilyedtem a látványtol, valami hányás volt a kép.
Elmentem vettem egy FireWire kábelt na ezzel már valamivel jobb volt a kép, de ez is kaka.
A mozgó emberek körül vibrál a levegö !
Kéne nekem valami nagyon jo progi vagy tipp hogy a fenébe lehet jo minöségü filmet átvinni a számitogépre ugyanis ebböl akarok MPEG 2-es formátumot és ehhez jo minöségü film kell. DVD lemezre akarom kiirni.
Valami PIXEL progit adtak hozzá ,de nagyon vacakul szedi le a filmet
vagy pedig puding vagyok a progihoz.
A kamerával is vannak gondjaim ,de azt majd késöbb.
|
hétf. márc. 08, 2004 16:22 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 2 hozzászólás ] |
|