Az lenne a kérdésem hogy szerintetek jó képe van-e a Panasonic digitális felvevőnek az említet 3 típusból? Mert 800 000 pixeles felbontás az jó minőséget jelent? vagy van jobb? Nekem csak itthoni kamerázásra kell, tehát családi örökítés. )
a miniDV az is szalagra rogzit, de termeszetesen digitalisan (azert DV), tehat a ketto nem zarja ki egymast. te mire szeretnel rogziteni? leteznek mar olyan DV kamerak, melyek 8cm-es irhato DVD-re veszik fel az anyagot, de ott meg az a baj, hogy kicsi a kapacitas. nagy lemezre (DVD-re) iro is van, de az mar nem mini, azaz sokkal nagyobb a merete. es persze van olyan is, ami beepitett HDD-re rogzit.
Nagy dilemma közepén állok mert venni akarok egy digitális kamerát ésnem vagyok tisztában azzal hogy most ez a mini DV ez most mire rögzít? Mert én nem szalagos kazetás kamerát akarok hanem olyat ami digitálisan rögzít. Tudtok róla valamit hogy most van-e ilyen? És hol?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 12 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.