|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
hala
vas-tag
Csatlakozott: hétf. feb. 21, 2005 10:53 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok.
Infót szeretnék kérni, hogy vajon Pesten hol lehetne A/V kábelt venni a géphez, illetve hol érdemes keresnem.
Köszi
|
szer. feb. 23, 2005 10:40 |
|
|
Birdie [digicam]
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 20:13 Hozzászólások: 1220 Tartózkodási hely: digitcam topik csakis... mi más? ;)
|
30e-ért relatív jó vétel volt (hivatalos ára 33e Ft), bízzunk benne, hogy garis gond nem lesz.
Kis egyszerű automata gépről van szó, sokat nem kell tőle várni, de azért szerintem családi fényképezőgépnek nagyon jól használható.
|
hétf. feb. 21, 2005 21:33 |
|
|
hala
vas-tag
Csatlakozott: hétf. feb. 21, 2005 10:53 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Budapest
|
Kodak CX7330
Üdv
A napokban az egyik árúház lánc eléggé elfogadható áron (30 e) kínálta a Kodak cx 7330-as gépet, így vettem egyet én is belőle.
Azért nyitottam ezt a topicot, mert nem találtam sehol olyan infós oldalt ami a Kodak CX 7330-as géppel tapasztaltakról, észrevételekről szólna "amatőr" szinten.
Pár értékelhető képet már készítettem vele, zoom nélkül zoommal, és max digit zoommal, így ,ha valakit érdekelne akkor egy megadott mailcímre szívesen elküldöm azokat.
Sajnos nehezen forgatható a módválasztó tárcsa, de ezt talán vehetem előnynek is mivel így feltételezhetően, az idő múlásával sem válik olyan könnyűvé, hogy magától bekapcsolódjon.
Sajnos a csomag nem tartalmazott A/V kábelt így ezt utólag kell beszerezni, aminek az árával még nem vagyok tisztában.
Tehát most tesztelgetem a gépet és remélem, hogy jól választottam.
|
hétf. feb. 21, 2005 11:11 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|