|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
subra
ezüst tag
|
Jó ötlet, köszi!
|
pén. márc. 31, 2006 14:36 |
|
|
nord
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Az ország egyetlen, diadalíves városa
|
A foto.lap.hu -n rengeteg link van, ahol a fotósok általában az árakat is megadják. Szerintem érdemes megnézni viszonyítási alapként.
|
kedd márc. 28, 2006 20:01 |
|
|
subra
ezüst tag
|
Fotozás, de mennyiért???
Sziasztok!
Nem éppen műszaki kérdésem lenne, ha nem fér be emiatt a fórumba akkor sorry és kérem törölni a témát.
A kérdés az lenne, hogy ti mennyiért vállalnátok el fotozást? Nem kell nagy kaliberű dologra gondolni, portré jellegű képeket kellene csinálni szabadban. Az összes tényleges költségen (benzinköltség, előhívás, stb..) felül mennyit számolnátok? A munkával töltött órák, vagy pedig az elkészült képek száma alapján mondanátok árat? Eddig mindig szívességből fotóztam, most pedig itt egy lehetőség és kissé tanácstalan vagyok. Tud valaki segíteni, hogy nagyságrendileg tudjam hová tenni a dolgot és ne nagyon mondjak hülyeséget?
Előre is köszi!
|
kedd márc. 28, 2006 19:34 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 3 hozzászólás ] |
|