Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 23:29

Hozzászólás a témához  [ 1 hozzászólás ] 
SONY DCR-TRV355 firewire port 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás SONY DCR-TRV355 firewire port
Sziasztok!

Elég ritkán írok ide és nem is vagyok egy nagy guru a témában. Van egy fent említett videófelvevőm 3 éves, de nagyon keveset használt. Összesen kb 20 alkalommal szedtem le róla videót a firewire porton keresztül a számítógépemre.
Tegnap előtt sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy bedugtam a szokásos módon a kábelt és nem történik semmi. Van egy fél órás anyag amit most nem tok leszedni, mert lehalt a kommunikáció. A kábel tuti jó mert próáltam másik kamerával és a számítógép is jó, mert azt szintén kipróbáltam egy másik kamerával.
Gyakorlatilag az maradt, hogy megdöglött az én kamerámon a firewire port. Kérdés csak hogy miért?? Mennyibe fog ez nekem fájni ha meg akarom javíttatni. Mit tudok esetleg tenni, hátha van valami trükk amitől életre kelne ha nem elektronikus hibája van.
Amikor rádugom a gépre az LCD kijelzőjén kiírja, hogy DV IN tehát valamit észlel, hogy rácsatlakoztam, de a Winfos olyankor automatice új hardverként be szokta dobni és már tudok is ügyködni vele most viszont ezt nem teszi.

mitévő legyek vagy lehetek?

köszi mindenkinek

csüt. jún. 29, 2006 23:10
Profil Privát üzenet küldése
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1 hozzászólás ]