|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|
Háttér cser egyszerűen,de hogyan???
Szerző |
Üzenet |
Akossss
arany tag
Csatlakozott: pén. máj. 28, 2004 9:52 Hozzászólások: 194 Tartózkodási hely: Győr
|
Erre a módszerre gondoltam én is, de itt tényleg érthetőbben van, mint aogy én mondtam...
|
szer. júl. 28, 2004 12:04 |
|
|
Akossss
arany tag
Csatlakozott: pén. máj. 28, 2004 9:52 Hozzászólások: 194 Tartózkodási hely: Győr
|
ffishy írta: ha stúdióban pl. kék háttérben fotóztunk le egy személyt, akkor egyszerű a dolog. a blending options-ben a kék szűrőt kell levenni 0-ra. a kérdés egyébként egy kicsit homály. lehet, hogy azért, mert már évek óta használom, de nem tudom mi is az valójában.
Ha csak simán leveszed a kék szűrőt, akkor az alakról is leszedi a kék színeket, ami nem valósághű színeket eredményezne a csajon...
|
szer. júl. 28, 2004 12:03 |
|
|
tutorial.hu
arany tag
|
1 mozdulattal biztos nem lehet megcsinálni. Itt van 2 módszer rá, aztán van még a maszkolás is ami szintén jó megoldás
Képkivágás az extract segítségével
http://www.tutorial.hu/index.php?option ... &Itemid=25
Alakok kivágása
http://www.tutorial.hu/index.php?option ... &Itemid=25
|
kedd júl. 27, 2004 20:52 |
|
|
ffishy
ezüst tag
|
ha stúdióban pl. kék háttérben fotóztunk le egy személyt, akkor egyszerű a dolog. a blending options-ben a kék szűrőt kell levenni 0-ra. a kérdés egyébként egy kicsit homály. lehet, hogy azért, mert már évek óta használom, de nem tudom mi is az valójában.
|
kedd júl. 27, 2004 20:32 |
|
|
Akossss
arany tag
|
Ha van, akkor használd is!
Szűrők -> kiragadás, vagy vmi ilyesmi (angolul Filter -> Extract...)
|
pén. máj. 28, 2004 14:26 |
|
|
andras66
|
Sziasztok!
Segítenétek? Milyen programmal lehet egy mozdulattal ki emelni valamit és a hátteret egyszínűvé tenni???(Tudom, hogy van ilyen, mert láttam jópár ilyen képet,de nem tudom, hogy kell csinálni) Van photoshop 7.0-ám.
Ksz:
András
|
pén. jan. 30, 2004 8:23 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 6 hozzászólás ] |
|