Aki szereti a veteránautókat, és ért a flashez az pls help
A gondom a következő:
van egy 1930-as évjáratu veterán autónk, és a felujíttási munkálatok lassan befejezednek, már csak a festés van vissza(amihez nem értünk, különben mindent mi csináltunk a kocsin). De ennek a kocsinak szeretnék valami pofás kis weblapot, és ezt már nehézkes lenne megoldani HTML-ben, és mivel nem értek a flashez ezért, szeretnék megkérni 1 jómunkásembert, hogy ha van neki 1-2 óra szabadideje, akkor segíttene nekem megcsinálni. Az 5let már megvan, hogy hogy kéne, csak nincs aki megcsinálja, mert majdnem mindenhez értek csak ehhez nem, de most nincs idpm kitapasztalgatni sajnos, hogy mi hogy müxik, hanem 1-2 héten bellül meg kell lennie ennek sajnos
(azt azért szeretném hozzátenni, hogy én hónapokkal ezelött gondoskodtam erről elméletben, egyik ismerősőmet megkértem rá hogy ugyan csinálja már meg, de ugy 3 hónapja még csak semmit se csinált meg....így nem bízok benne hogy most 2 hát alatt kész lesz vele)
A mi kocsink ugyanilyen, csak a kocsiteste piros lesz
http://www.ritzsite.net/Loo1999/Praga_P ... 2_1931.JPG
A kocsiból 1 db van egész mo-n a veteránlap szerint
Szóval ha lenne itt olyan jómunkásember, akkor azt nagyon megköszönném, és vegye fel velem a kapcsolatatot, vagy itt vagy MSN-en. Őrökhála.