Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 10:29

Hozzászólás a témához  [ 4 hozzászólás ] 
Akai DVD lejátszó tapasztalatok 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Nos megvettem. Sajna a DVD+R-t nem olvassa :( (érdekes a DVD+RW-t viszont igen.). Eddig minden lemezemet simán megette. Hangok ahogy kell (DTS is :lol: ) + távirányítóról függetleníthető, ill. bekapcsolható a wma lejátszás is (sehol nem említik, de benne van és működik -- nem mintha sok szükség lenne rá). A hosszű Ő Ű megjelenítéssel bajban van, de az mp3 file-t lejátsza. Szóval nekem bejön. Az más kérdés, hogy valószínűleg firmwarefrissítés az nem lesz hozzá, de nem is jött ki idáig semmilyen idegesítő hibája.

kedd ápr. 20, 2004 8:50
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Ez igaz. De miért baj ha benne van? Bár ez az 1 milla elég nagy túlzás, maradjunk inkább a 150.000 Ft-nál. Mivel a yamadában már nem bízom annyira, muszáj ebben az árban más alternatívát találni. És ha viszi minimum a DVD-R/RW-t akkor szerintem megéri. (plusz szerintem jobban is néz ki, de ez már valóban szubjektív dolog)

pén. ápr. 16, 2004 5:25
Hozzászólás 
Áruld már el, hogy miért is annyira fontos Neked a DTS??? Elhiszem, hogy az jobb minőség, mint az ac3-om, de ahhoz, hogy ezt a minőségtöbbletet élvezhesd, szükséged lenne legalább egy millás audió cumóra a lejátszó mellé. Ha pedig meg van, akkor miért ilyen 'gagyi' kategóriás lejátszókkal szemezgetsz, mint az akai, vagy a yamada???

mrzed

pén. ápr. 16, 2004 0:15
ezüst tag

Hozzászólás Akai DVD lejátszó tapasztalatok
Ma láttam a MM-ban 22.900.- ért . 5.1-es kimenet, DTS!!! dekóder (nem DTS Ready), MP3, JPEG stb. Viszont az eladó nem tudta megmondani milyen DVD-ket olvas (Holnap viszek kipróbálásra egy csomót). Azt hiszem DVD-R volt írva a lapjára. Sajna nem jegyeztem meg a tipusát de az Akainál megnézve a DV-P3570DS lehetett. Szóval kipróbálta már valaki? Tapasztalatok?

csüt. ápr. 15, 2004 21:00
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4 hozzászólás ]