Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 08, 2025 21:34

Hozzászólás a témához  [ 2309 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 47  Következő
DVD írás, másolás 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás Re: Nincs hang a DVD-n
Kandalf írta:
:? :? :? Sziasztok!

de ez sem segített! Most már legalább ezt is tudom, hogy miért! Tudjátok, hogy mi lehet a probléma?

Semmi kedvem találgatni.Inkább áruld el. :lol:

csüt. márc. 17, 2005 11:18
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás Nincs hang a DVD-n
:? :? :? Sziasztok!

Lenne egy óriási problémám! A DVD írást meg sem kérdezem mert még csak néznisem nagyon tudunk! Kezdem a legelején!
Vettünk egy NEC CD/DVD +-R/RW-t! Beraktam a gépbe! Windows felismeri, szuper! Már csak ki kell próbálni! Betettünk egy írott DVD-t Nem volt rajta hang! Gondoltam az a baj, hogy egy kábelt nem dugtam át a CD-ROMból a DVD olvasóba, ezért az analóg audio kábelt átdugtam a DVDbe. de ez sem segített! Most már legalább ezt is tudom, hogy miért! Tudjátok, hogy mi lehet a probléma? Próbáljak ki egy eredeti bolti DVD-t?
Köszi :? :? :?

szer. márc. 16, 2005 23:05
platina tag

Hozzászólás 
andsm írta:
hi all!

Szintén amatőr, és 1 napja rendelkezik DVD-íróval. Nagyából olvasgattam a fórumot. DE . az én kérdézem az hogy csak DVD-DL lemezeket akarok írni és hogy akkor melyik progival szedjem le (az eredeti DVD-ket; pl régebbi dvdmagazinok mellélete) és írjam ki??? PLZ kérem válaszoljon valaki aki tud. THX előre is. (kizárólag magánhasznátra) :!: :?:

Hát ha jól el vagy eresztve, akkor DL lemezt írj! Bár egy 4.7-es lemez 100 Ft környékén van!
Érdemes egy kicsit elszöszölni a tömörítéssel, menü vagy extrák elhagyásával!
De a fenn említett DVD Decrypter kiváló megoldás!

szer. márc. 16, 2005 14:38
arany tag

Hozzászólás 
A DVD Decrypter (3.5.2.0 a legfrissebb kiadása), ezzel be tudod vinni a tartalmat merevlemezre és onnét ua. a programmal vissza is írathatod. Egyszerű, gyors és ingyenes!

http://www.dvddecrypter.com/index.php?act=download

szer. márc. 16, 2005 14:24
vas-tag

Hozzászólás 
hi all!

Szintén amatőr, és 1 napja rendelkezik DVD-íróval. Nagyából olvasgattam a fórumot. DE . az én kérdézem az hogy csak DVD-DL lemezeket akarok írni és hogy akkor melyik progival szedjem le (az eredeti DVD-ket; pl régebbi dvdmagazinok mellélete) és írjam ki??? PLZ kérem válaszoljon valaki aki tud. THX előre is. (kizárólag magánhasznátra) :!: :?:

szer. márc. 16, 2005 12:44
arany tag

Hozzászólás 
Ennél bővebben!

Azt már tudjuk hogy milyen íród van, de...

1. Régiókód be van-e állítva?
2. DVD média milyen amire írtál?
3. Milyen programmal csináltad?
4. Mekkora sebességel írtad meg?
... folytathatnám. Az íróba visszatéve olvasható a lemez ill. lejátszható a film?

kedd márc. 15, 2005 19:16
vas-tag

Hozzászólás DVD írás
Helló mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem. Van egy Samsung TS-H 542 típ. DVD íróm
és még nem sikerült olyan lemezt írni vele amit az asztali lejátszómmal is le tudtam volna játszani./ Panasonic S-27/
Mondjatok valami okosat mi lehet a probléma!

kedd márc. 15, 2005 18:20
Hozzászólás 
macisajt111:

Köszönöm a segítséget!
Délután kipróbálom, amit mondtál. Egyenlőre csak összedobtam újra menü nélkül.

vas. márc. 06, 2005 9:44
arany tag

Hozzászólás 
MotoHacker írta:
A clone DVD2-t én is letöltöttem magamtól,de az nem képes elolvasni az eredeti lemezt.(kiírja,hogy ilyen védett lemezek másolására nem való,és ejnyebejnye,vagy valami hasonló szöveg)
!

Ha az AnyDvd-t installálod, nem fog ilyet kiírni!!!!!Rá is megy egy lemezre .

pén. márc. 04, 2005 11:33
platina tag

Hozzászólás 
MotoHacker írta:
zsazsa:Köszi a hasznos tippet,valóban nem olvastam elég alaposan,elsiklottam a válaszod felett,bocsi!!! :oops:
A clone DVD2-t én is letöltöttem magamtól,de az nem képes elolvasni az eredeti lemezt.(kiírja,hogy ilyen védett lemezek másolására nem való,és ejnyebejnye,vagy valami hasonló szöveg)
A DVD decrypter a leszedést megoldotta,mostmár csak a mérettel birkózok.Az nem megy,hogy egy 2rétegű lemezre kiírom ahogy van?Elvileg az asztali lejátszók többsége is tudja a kétréteget,az írók meg mind.Lemezt meg most szerzik,mert alig lehet kapni,meg persze nem bolti áron... :)

toddzsa:Most töltöm a DVDShrink-et..kiváncsi leszek mi lesz belőle.Köszi az 5letet!!!

Minden asztali lejátszó lejátszik DL lemezt, viszont nem minden író ír! ...én azért inkább rászánnék egy kis időt a film átalakítására, mivel egy DL lemez cca. 1400-1600 Ft, míg egy 4.7-es 100 Ft környéke! Szerintem nem mindegy! :)

pén. márc. 04, 2005 9:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
zsazsa:Köszi a hasznos tippet,valóban nem olvastam elég alaposan,elsiklottam a válaszod felett,bocsi!!! :oops:
A DVD decrypter a leszedést megoldotta,mostmár csak a mérettel birkózok.Az nem megy,hogy egy 2rétegű lemezre kiírom ahogy van?Elvileg az asztali lejátszók többsége is tudja a kétréteget,az írók meg mind.Lemezt meg most szerzik,mert alig lehet kapni,meg persze nem bolti áron... :)

toddzsa:Most töltöm a DVDShrink-et..kiváncsi leszek mi lesz belőle.Köszi az 5letet!!!

csüt. márc. 03, 2005 22:14
arany tag

Hozzászólás 
MrZed írta:
Köszi, de azt elfelejtettem leírni, hogy nem akarom szétszedni.
Valamikor, régebben a maestroval raktam össze, 5 title van rajta, mindegyikben 10-14 chapter, az egészet egy házilag készített menüvel indítja. Majdnem minden jó, csak elnézhettem a rajzot és rosszul állítottam be egy-két dolgot. Minden title első chapterja után ugrik a következő title-re. Na, ezt kéne átírni valahogy, hogy folyamatos legyen a lejátszás. Az ifoedittel megtaláltam a kérdéses pontot, de sajna ott nem enged módosítást eszközölni. Ja, és persze a nyers cucc már nincs meg, hogy újra ráküldjem a maestro-t.

Amit írsz az alapján a Pre-, Post-, netán Cell commandokkal van a zűr. Ezt engedi módosítani az IFOedit. Legnagyobb valószínűséggel Cell commanddal operál a cuccosod - ekkor vélhetőleg elég ha ezeket lecseréled NOP-ra.
Használhatsz még esetleg DVDRemake-et is, de azzal sokkal tovább tart a buli, de mondjuk le tudod irtani csont nélkül a cell comandokat, ami azért lehet előnyös, mert ha vannak akkor nem lesz folyamatos a lejátszás - ha nincsenek akkor persze az lehet.

Ja, most látom: IFOeditben ráállsz a kérdéses PGC-(k)-re, mész lefelé amíg a Cell leírásokat el nem éred és ott látsz olyan sort hogy Cell command Nr. (0= No command)

csüt. márc. 03, 2005 17:58
platina tag

Hozzászólás 
MotoHacker írta:
Sziasztok!!

Irtam már ide egy kölcsönzős DVD másolási problemával,kaptam hasznos tippeket,hogy ne a Néróval másoljam,stb.Meg is fogadtam,úgyhogy most ott tartok,hogy leszedte a DVDdecrypter a cuccost,csakhogy majdenm 6G ami leszedett.Na,az image-t el sem hittem,mivel rögtön szólt,hogy ezt nem lehet visszaírni ám.Leszedtem file-okba.Ugyanennyi :( Tud valami gyógyírt erre,vagy egyszerűen felejtsem el?
Nem értem,hogy hogyan tudják az asztali olvasók gond nélkül olvasni,amikor képtelen vagyok ennyire "túlírni" bármilyen írható lemezt.Próbáltam,hogy kihagyok belőle eztazt,de eszméletlen bonyolult,mindenféle játék meg egyebek is vannak rajta.IFOedittel próbálkoztam megvagdalni,de sosem lett belőle működő lemez,már legalább 6lemezt eltoltam erre,és sehol semmi megoldás.
Az nekem is eszembe jutott,hogy sok órányi gépidővel átkonvertálom natúr mpeg2-be,aztán vissza ami kell.Már ha sikerül..
Minden jó 5letet előre is köszönök!!

Töltsd le a DVDShrink progit. (ingyenes)
A lerippelt image fájlt nyisd meg Daemon Tools-ban!
Nyisd meg a Shrinket -> Open DVD gomb -> miután betöltötte a filmet kattints a Reauthor gombra-> kiválasztod a nyelvet, feliratot (amelyikre szükséged van) -> majd Backup!

A felugró ablakban kijelölöd, hogy hova mentse az új image fájlt (ami 4.7 Gb lesz), aztán encode.
A kész új terméket már kiírhatod! :)

csüt. márc. 03, 2005 14:45
arany tag

Hozzászólás 
Miért nem olvasod el amit fentébb irtam?Használd azt a két programot!Ráfog férni .Müködik tökéletesen,nem tudom milyen gyorsan irsz de 4x-es iróval max 30perc alatt komplett kész(irva olvasva) marha egyszerü használni és tud magyarul.

csüt. márc. 03, 2005 7:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sziasztok!!

Irtam már ide egy kölcsönzős DVD másolási problemával,kaptam hasznos tippeket,hogy ne a Néróval másoljam,stb.Meg is fogadtam,úgyhogy most ott tartok,hogy leszedte a DVDdecrypter a cuccost,csakhogy majdenm 6G ami leszedett.Na,az image-t el sem hittem,mivel rögtön szólt,hogy ezt nem lehet visszaírni ám.Leszedtem file-okba.Ugyanennyi :( Tud valami gyógyírt erre,vagy egyszerűen felejtsem el?
Nem értem,hogy hogyan tudják az asztali olvasók gond nélkül olvasni,amikor képtelen vagyok ennyire "túlírni" bármilyen írható lemezt.Próbáltam,hogy kihagyok belőle eztazt,de eszméletlen bonyolult,mindenféle játék meg egyebek is vannak rajta.IFOedittel próbálkoztam megvagdalni,de sosem lett belőle működő lemez,már legalább 6lemezt eltoltam erre,és sehol semmi megoldás.
Az nekem is eszembe jutott,hogy sok órányi gépidővel átkonvertálom natúr mpeg2-be,aztán vissza ami kell.Már ha sikerül..
Minden jó 5letet előre is köszönök!!

csüt. márc. 03, 2005 1:19
arany tag

Hozzászólás 
pite82 írta:
Szeva.

Van valakinek a DVD Lab Pro - hoz serial kódja???? :?:
Kéne, mert tényleg jó lenne használni.

Meg magyar nyelvű leírás is kéne: :!:

Ha én is találok akkor majd szólok.

Addig is ALOOHAAAA!

astalavista"baby"

szer. márc. 02, 2005 19:14
Hozzászólás 
Köszi, de azt elfelejtettem leírni, hogy nem akarom szétszedni.
Valamikor, régebben a maestroval raktam össze, 5 title van rajta, mindegyikben 10-14 chapter, az egészet egy házilag készített menüvel indítja. Majdnem minden jó, csak elnézhettem a rajzot és rosszul állítottam be egy-két dolgot. Minden title első chapterja után ugrik a következő title-re. Na, ezt kéne átírni valahogy, hogy folyamatos legyen a lejátszás. Az ifoedittel megtaláltam a kérdéses pontot, de sajna ott nem enged módosítást eszközölni. Ja, és persze a nyers cucc már nincs meg, hogy újra ráküldjem a maestro-t.

macisajt111 írta:
MrZed írta:
Egy kérdés, hátha valaki vágja a témát:

Milyen programmal lehet szerkeszteni egy film dvd connections részét? Egy kicsit érthetőbben: itt lennének definiálva, hogy hogyan játsza le a filmet, hogy melyik title illetve chapter után mi következik, mit csináljon a játékos egy-egy művelet után.

A segítséget előre is köszönöm:

Scenarist, DVDMaestro, DVDLabPro.....

szer. márc. 02, 2005 17:59
vas-tag

Hozzászólás 
Szeva.

Van valakinek a DVD Lab Pro - hoz serial kódja???? :?:
Kéne, mert tényleg jó lenne használni.

Meg magyar nyelvű leírás is kéne: :!:

Ha én is találok akkor majd szólok.

Addig is ALOOHAAAA!

szer. márc. 02, 2005 14:22
arany tag

Hozzászólás 
MrZed írta:

Milyen programmal lehet szerkeszteni egy film dvd connections részét? Egy kicsit érthetőbben: itt lennének definiálva, hogy hogyan játsza le a filmet, hogy melyik title illetve chapter után mi következik, mit csináljon a játékos egy-egy művelet után.

Scenarist, DVDMaestro, DVDLabPro.....

szer. márc. 02, 2005 7:19
Hozzászólás 

kedd márc. 01, 2005 18:31
arany tag

Hozzászólás 
Mumicsek írta:
Sziasztok!

Úgy olvasom ki a sorok közül, hogy a Pio 108D író az amit érdemes beszerezni.
Milyen vasra van szükség,
Más...
Vegyek DVD írót is a vasba??
:?:

Szerintem az sem ártana ha normálisan leírnád,hogy mit akarsz!

vas. feb. 27, 2005 9:01
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Úgy olvasom ki a sorok közül, hogy a Pio 108D író az amit érdemes beszerezni.

Milyen vasra van szükség, ha én szeretnék DVD lemezekről másolatot készíteni a winyóra?
(van egy PIII 800 ; 512RAM - os gépem amit mindennep tudnék használni vagy maradok a céges erőműnél heti 1-szer)

Más...

Van asztali DVD íróm, amit nem lehet védett lemezek másolására használni.
Mi a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás, hogy mégiscsak tudjam használni.Gondolok itt arra, hogy a PC vel valahogy összedugom vagy ilyesmi.
Vegyek DVD írót is a vasba??

help!
:?:

szomb. feb. 26, 2005 20:09
vas-tag

Hozzászólás 
Hello

Megoldódott a problémám. :D

Szereztem egy-két jó progit. :wink:
Már nem vagy csak nagyon elenyésző hibák vannak a filmekben amiket csak nagyítóval lehetne megtalálni.

japan190-nek üzenem hogy nekem van az AnyDVD-hez crackem, de van feltört progim is.
A CloneDVD-t nem használom.

Ha valakinek kell infó segítek mert tuti jó minőségben gyártom a filmeket, természetesen csak saját használatra. 8)

Addig is ALOHA.

szomb. feb. 26, 2005 14:25
platina tag

Hozzászólás 
japan190 írta:
Sziasztok!

nem tudjátok van-e a clonedvd, és az anydvd-nek crack-je?
vagy valami kód kell? sajnos nem értek hozzá, de lejárt a 21 nap és most nem müxik. tud valaki valamit? előre is köszi.

Természetesen biztosan van, bár én nem használom egyik programot sem! Keress rá a neten, biztosan találsz!

pén. feb. 25, 2005 9:20
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

nem tudjátok van-e a clonedvd, és az anydvd-nek crack-je?
vagy valami kód kell? sajnos nem értek hozzá, de lejárt a 21 nap és most nem müxik. tud valaki valamit? előre is köszi.

csüt. feb. 24, 2005 14:40
arany tag

Hozzászólás 
KISS!

csüt. feb. 24, 2005 11:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
niggermg írta:
Hilo!

Segítsen nekem valaki: keresnék én olyan asztali felvevő készüléket, ami csak hdd-re rögzít (nincs benne DVD író).
Ha tud valaki ilyen készüléket írj már meg., mert én nem találok.

Előre is köszi!

Thomson.

csüt. feb. 24, 2005 10:37
vas-tag

Hozzászólás 
Hilo!

Segítsen nekem valaki: keresnék én olyan asztali felvevő készüléket, ami csak hdd-re rögzít (nincs benne DVD író).
Ha tud valaki ilyen készüléket írj már meg., mert én nem találok.

Előre is köszi!

csüt. feb. 24, 2005 10:33
ezüst tag

Hozzászólás 
pite82 írta:
Csákó

Én még új vagyok. Épp most regisztráltam.
Az a k***a nagy bajom hogy ha felmásolok egy gyári lemezt a gépemre (történetesen egy filmet) akkor a gyári lemezről nézett film tökéletes de ami a gépen van az a következő nézéskor már hibás.
Néha bekockázik a kép.
Ez a jelenség az utobbi egy hónapban jelentkezik nálam.

Nagyon fel tudom idegesíteni magam. :x :(

Ha valaki tud valamit erről a problémárol akkor legyen kedves segíteni. :cry:

Különben tökéletes filmeket csinálok asztali lejátszóra.

probáld megnézni nem e terheli valami háttér program a procid , egyébbként tömörítés előtt vagy utána kockásodik? Esetleg defrag mikor volt? :?: :twisted:

szer. feb. 23, 2005 21:12
arany tag

Hozzászólás 
AnyDVD/CloneDVD2
Ha ez a kettö meg van nem kellenek külömbözö attrakciók.
AnyDVD indul a géppel ha installáltad ezzel tovább nem is kell foglalkoznod."Ez gondoskodik az originál dvd-k röl"

Néroval valószinü más problémád is lenne még ha menne is ugyanis a gyári filmek többsége hosszabb mint 4,7Gb.

Elinditod a CloneDVD-t és"simán" átmásolod vele.Ebben ki tudod választani,hogy a komplett DVD-t vagy csak a" filmet" akarod másolni erre kattintasz a nyelvet is kiválaszthatod ha nem akarod mindet és igy ráfér egy 4,7Gb Dvd-re.
Ha a film még mindig hosszabb lenne azok után hogy csak a filmet és csak a magyar nyelvet kiválasztottad mint 4,7Gb akkor automatikusan rá pászítja a 4,7Gb DVD-re ez a minöség romlását eredményezi de70-80% még nem feltétlen rossz ha ráfér a minösége1:1 Vagy ha akarod ráveheted vele 2x4,7Gb dvd-re 100% minöségben is.
http://files.elby.ch/download/SetupCloneDVD2.exe
http://www.slysoft.com/download/SetupAnyDVD.exe

kedd feb. 22, 2005 22:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
toddzsa:Köszi a tippet,felkutatom a progit,és kipróbálom.Fejleményekről beszámolok!

kedd feb. 22, 2005 21:55
vas-tag

Hozzászólás 
Csákó

Én még új vagyok. Épp most regisztráltam.
Az a k***a nagy bajom hogy ha felmásolok egy gyári lemezt a gépemre (történetesen egy filmet) akkor a gyári lemezről nézett film tökéletes de ami a gépen van az a következő nézéskor már hibás.
Néha bekockázik a kép.
Ez a jelenség az utobbi egy hónapban jelentkezik nálam.

Nagyon fel tudom idegesíteni magam. :x :(

Ha valaki tud valamit erről a problémárol akkor legyen kedves segíteni. :cry:

Különben tökéletes filmeket csinálok asztali lejátszóra.

kedd feb. 22, 2005 16:13
platina tag

Hozzászólás 
MotoHacker írta:
Sziasztok!!!
Van egy spéci problémám,gondoltam megkérdem,hátha tudja valaki a megoldást itt.Bocs,ha volt róla szó régen,nem olvastam végig mindent,csak az utolsó pár oldalt.
Következő a gond:Vannak olyan gyárilag hologrammal ellátott lemezek(DVD filmek) amiket a 6os nero az összes frissítés és egyéb ellenére sem hajlandó lemásolni.Közli,hogy a lemez jogvédett(ezt máskor is szokta)majd kiírja,hogy ezért a másolás sikertelen,és kész.El sem kezdi,meg sem próbálja leolvasni,semmilyen olvasóval sem.Próbáltam a régió kódokat állítgatni,hátha..de semmi.Próbáltam csak a track-et lementeni,róla de azt sem.Először mikor ezt mondták,el sem hittem,mondván,hogy ilyen védelem,miszerint valamit nem lehet másolni évtizedek óta nincs,mert nincs értelme..a gyári szoftverek,filmek,stb is simán másolhatóak.De ezekszerint mégis vagy ilyen..vagy én nem tudok valamit?Külföldi megvásárolt lemezekről van szó,nem anyagi haszonszerzés vagy kalózkodás a célom,csak a problémát szeretném tisztázni.Látott már valaki hasonlót?

Ne a Nero-t használd másolásra!

a DVD Decrypterrel szedd le az anyagot a lemezről, aztán már kiírni írhatod, amelyikkel akarod, de szerintem írásra is a Decrypter a legjobb!

kedd feb. 22, 2005 9:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sziasztok!!!
Van egy spéci problémám,gondoltam megkérdem,hátha tudja valaki a megoldást itt.Bocs,ha volt róla szó régen,nem olvastam végig mindent,csak az utolsó pár oldalt.
Következő a gond:Vannak olyan gyárilag hologrammal ellátott lemezek(DVD filmek) amiket a 6os nero az összes frissítés és egyéb ellenére sem hajlandó lemásolni.Közli,hogy a lemez jogvédett(ezt máskor is szokta)majd kiírja,hogy ezért a másolás sikertelen,és kész.El sem kezdi,meg sem próbálja leolvasni,semmilyen olvasóval sem.Próbáltam a régió kódokat állítgatni,hátha..de semmi.Próbáltam csak a track-et lementeni,róla de azt sem.Először mikor ezt mondták,el sem hittem,mondván,hogy ilyen védelem,miszerint valamit nem lehet másolni évtizedek óta nincs,mert nincs értelme..a gyári szoftverek,filmek,stb is simán másolhatóak.De ezekszerint mégis vagy ilyen..vagy én nem tudok valamit?Külföldi megvásárolt lemezekről van szó,nem anyagi haszonszerzés vagy kalózkodás a célom,csak a problémát szeretném tisztázni.Látott már valaki hasonlót?

hétf. feb. 21, 2005 19:36
ezüst tag

Hozzászólás 
gondolom az író szoftvered miatt.

szomb. feb. 19, 2005 10:04
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Miért van az, hogy nem tudok DVD-RW -t írni? (NEC DVD irom van). Azt írja, nem kompatibilis.

szomb. feb. 19, 2005 9:47
vas-tag

Hozzászólás Dvd
Csumesz!

Kérdésem lenne kedves Fórum bujok!

Van nékem egy Pioner DVR-109 írom,eddig tulságosan nem használtam ki dvd-iró lehetöségét,de most meg nem tudom eme hiba üzenet miatt:

Illegális lemezre akar irni....

Én minőségi lemez használok( Verbatim,Sony...),legálisan beszerzettet.
A szoftveres is kizárva többel kiprobáltam( Nero,clone)

Ha valaki találkozott ezzel kérem adjon tanácsot vagy a fórumon vagy Emailben!

Hálás köszönet, Alá Szo'gája!

szer. feb. 16, 2005 9:10
arany tag

Hozzászólás 
Jaj, bocs, mekkora hülye vagyok, toddzsa nem is nekem válaszolt!

Anubis

kedd feb. 15, 2005 9:19
arany tag

Hozzászólás 
Igen, írott lemezt másolnék, mint sokszor annak előtte. Nem értem, mi lehet a gond. A CloneDVD mindig arra hivatkozott kb 90% elkészültségkor, hogy valószínűleg rossz a lemez. Ennek ellenére a céges Pioneer 109-es ugyanezeket a lemezeket simán megírta!!!

kedd feb. 15, 2005 9:17
platina tag

Hozzászólás 
Partició írta:
Sziasztok. Egy olyan problémám van,hogy a nero dvd irásánál mielött elkezdené az irást,ezt irja ki?

Dvd fileok kiosztása sikertelen.

Ezt mi okozhatja?

Valószínű a lemez fájl szerkezete nem megfelelő!
Írott lemezt akarsz másolni?

kedd feb. 15, 2005 9:13
arany tag

Hozzászólás 
Luppapa!

Ne a DVDOne-t használd. Van nála sokkal jobb (CloneDVD, DVDShrink). Ezekkel próbálkozz!

Anubis

kedd feb. 15, 2005 8:36
arany tag

Hozzászólás DVD2one
Sziasztok,

SOS segítséget szeretnék kérni:

DVD-Decrypterrel leszedtem a filmet, a DVD2One-al szeretném 4,7 alá tömöríteni, de akárhogy állítom be a compressiont, 4,9-et csinál belőle amit nem tudok kiírni. Csak a film és magyar szinkron van benne természetesen, semmi más.
Hogyan tudom fixen 4,7 (vagy kisebb) méretre tömöríteni a filmeket?

Köszi,
L.

hétf. feb. 14, 2005 15:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok. Egy olyan problémám van,hogy a nero dvd irásánál mielött elkezdené az irást,ezt irja ki?

Dvd fileok kiosztása sikertelen.

Ezt mi okozhatja?

csüt. jan. 27, 2005 20:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszönöm,az IFOEDIT tÉnyleg bejött! :) 7n megkaptam 5.1ben :)

csüt. jan. 27, 2005 20:24
vas-tag

Hozzászólás DVD-író
sziasztok!

egy régi ASUS TUSL2-C alaplapom van 800-as procival. azt szeretném megtudni, hogy szerintetek lehet-e ilyen cuccal (+320MB RAM) DVD-t írni, melyik az az író amelyik normálisan dolgozik nekem ilyen technikai háttérrel. Amennyiben nem lehetséges akkor tud-e valaki infót arról, hogy milyen processzorbővítést tudok csinálni ezzel az alaplappal, hogy ne kelljen abból is újat vennem.
köszi szépen

csüt. jan. 27, 2005 9:17
ezüst tag

Hozzászólás Help
:shock:
Sziasztok :idea:
Sok itt a guru s most kellene egy kis segítség :!:
Szereztem egy progit a neve DVD-lab PRO ehez kellene magyarnyelvü leirás mert a 100 oldalas angolt nincs kedvem leszótárazni egyébbként ajánlom mindenkinek ijen profi cuccot még nem láttam jó lenne teljesen kihasználni a képességeit egyébbként a http://www.mediachance.com/
cimen lehet megtalálni
:oops:
előre is köszi a segítséget

vas. jan. 23, 2005 19:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Hogyan tudom megoldani, hogy ha elkészítek egy több Track-ből (és Track-enként csak egyetlen Chapterből) álló DVD-t (pl. egy sorozat több epizódjából), akkor lejátszás közben a PREV és NEXT gombok hatására az előző illetve következő Track-re ugorjon a film.
Valaki profi le tudná írni a dolog menetét pl. IfoEdit-ben vagy PGCEditben, mert nekem nem akar összejönni a dolog...

Előre is köszi!

pén. jan. 21, 2005 19:08
vas-tag

Hozzászólás 
tizedes írta:
hi! nekem olyan gondom van, hogy kaptam egy filmet, de azért nem játssza le egyik lejátszo sem, mert a sqac csak a vob fileokat irta ki adat modban a video_ts -be. se ifo se semmi legalabb 4 file hianyzik....Alien vs. Predatorrol lenne szo. ha másik filmek ifo es bup filejait bemásolom aVIDEO_TS könyvtárba, akkor a powerdvd lejatssza,de feliratot nem tesz ki. a film 5.1 angol 2.0 magyar és angol,magyar feliratos. decrypter és nero egyaránt jelzi, hogy nem lesz jo a film és persze ugy is lett :D lennék,ha kapnék tanácsot. Én szivem szerint megvárom a tékás verziot.... kötyönöm tyépen!

Már a másik topicban is leírtam: IfoEdit, majd Create new Ifo's.

kedd jan. 18, 2005 9:39
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
hi! nekem olyan gondom van, hogy kaptam egy filmet, de azért nem játssza le egyik lejátszo sem, mert a sqac csak a vob fileokat irta ki adat modban a video_ts -be. se ifo se semmi legalabb 4 file hianyzik....Alien vs. Predatorrol lenne szo. ha másik filmek ifo es bup filejait bemásolom aVIDEO_TS könyvtárba, akkor a powerdvd lejatssza,de feliratot nem tesz ki. a film 5.1 angol 2.0 magyar és angol,magyar feliratos. decrypter és nero egyaránt jelzi, hogy nem lesz jo a film és persze ugy is lett :D lennék,ha kapnék tanácsot. Én szivem szerint megvárom a tékás verziot.... kötyönöm tyépen!

csüt. jan. 13, 2005 9:23
ezüst tag

Hozzászólás felirat
Sziasztok!! Tudom hogy miutan elolvastatok a kerdesz donyogni fogtok magatokban hogy miertisnem olvastam el a elozo 34 oldalt de sajna eleg kesovan es kicsit aludni is szeretnek...
Szoval van egy kerdesem, van egy dvd es arol szertnek divx et csinalni a film feliratos szerten ha a felirat ne a filmbe legyen belekodolva hanem melete legyen kicsi szovegfilesben, hogycsinaljam? otletek?
koszi a segitseget megegyszer elnezedt ha mar volt kerdes-.- tudom kereso-.-

csüt. jan. 13, 2005 0:34
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2309 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 47  Következő