Szerző |
Üzenet |
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Nézz át a DVD írás, másolás topicba. Ott írtunk már a Sony filmekről!
|
csüt. okt. 20, 2005 19:59 |
|
|
Zil
vas-tag
|
Hali!
Layer Cake címû filmet próbáltam DVDShrink-el meg a DVD Region+CSS free 5.9.5.2 -el leszedni, de 35%-nál mindig elakadt. Azt hiszem hogy a filmet a Sony Pictures adta ki. Ha valaki sikerrel járna, megoszthatná az infót hogy mivel csinálta!
|
csüt. okt. 20, 2005 19:28 |
|
|
Gilszkilabor
gyémánt tag
|
Jó napot kívánok Urak!
Előre elnézést kérek, ha már volt róla szó vagy mindenki vágja a megoldást, de ezen a fórumon nem vagyok járatos. A DVD Shrink programmal szerettem volna kicsit átgyúrni egy-két filmet, de valami (gondolom én korábbi kódolási-szerkesztési) hiba miatt a Shrink nem látja a "Main Movie" fájlt. Így aztán nincs is mit "áthúzni" a szerkesztéshez. A lemez egyébként lejátszható PC-s és asztali DVD lejátszón is, tehát megvan(nak) a kérdéses fájl(ok). Mit tegyek, hogy elérjem a "Main Movie"-t a DVD Shrinkkel?
Előre is köszönöm a segítséget!
Gilszkilabor
|
szer. szept. 21, 2005 14:20 |
|
|
audioman
arany tag
Csatlakozott: csüt. júl. 14, 2005 15:32 Hozzászólások: 311 Tartózkodási hely: Itten vagyok
|
Re: Dvd felmásolása
MrKase írta: Hali!
Miért lehet az hogy az asztali lejátszó gond nélkül viszi a filmet de felmásolni nem lehet mert hibát jelez? Írott dvdről lenne szó, karcolás és egyéb felületi hiba nincs rajta, próbáltam dvd-olvasóval is meg íróval is de egyik sem rakta fel. A válaszokat előre is köszönöm.
Ugyanígy jártam egy jópár darab rózsaszín Samsung lemezzel, 4x-esen írtam, sztem az kavarhatott be a lemeznek, hogy maxon írtam, amit bír a lemez (4x). És lejátszani se tudom mindegyiket asztalin, de azért nagy részét igen, viszont rippelni egyiket sem tudom
|
szomb. aug. 20, 2005 8:22 |
|
|
Anubis_9
arany tag
|
"Grabbelés során jobban előjönnek a hibák, mint egy sima lejátszásnál."
Én is sokszor belefutottam ebbe a problémába! Csak azt lehet javasolni, hogy ha tényleg fontos az anyag, próbáld még több meghajtóban átmásolni a cuccot!
Anubis
|
szomb. aug. 13, 2005 11:38 |
|
|
Tom-y
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 526 Tartózkodási hely: Itt-ott,amott
|
Odo írta: Mivel írott dvd-ről van szó, ezért kétlem hogy másolásvédelem lenne rajta. Viszont mégis hobás lehet a lemez. Grabbelés során jobban előjönnek a hibák, mint egy sima lejátszásnál.
Valóban.Most látom,hogy írott a lemez.
|
szomb. aug. 13, 2005 6:04 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Mivel írott dvd-ről van szó, ezért kétlem hogy másolásvédelem lenne rajta. Viszont mégis hobás lehet a lemez. Grabbelés során jobban előjönnek a hibák, mint egy sima lejátszásnál.
|
pén. aug. 12, 2005 22:50 |
|
|
Tom-y
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 526 Tartózkodási hely: Itt-ott,amott
|
Re: Dvd felmásolása
MrKase írta: Hali!
Miért lehet az hogy az asztali lejátszó gond nélkül viszi a filmet de felmásolni nem lehet mert hibát jelez? Írott dvdről lenne szó, karcolás és egyéb felületi hiba nincs rajta, próbáltam dvd-olvasóval is meg íróval is de egyik sem rakta fel. A válaszokat előre is köszönöm.
Helló!
Másolásvédelemmel vannak ellátva a DVD lemezek.Ajánlom az AnyDVD programot.Ezt elindítod a felmásolás előtt.Vannak olyan grabber progik is,ameyek alapból kiszedik a védelmet.Ilyenek:DVDShrink,DVDDecrypter
|
pén. aug. 12, 2005 22:33 |
|
|
MrKase
ezüst tag
|
Dvd felmásolása
Hali!
Miért lehet az hogy az asztali lejátszó gond nélkül viszi a filmet de felmásolni nem lehet mert hibát jelez?
Írott dvdről lenne szó, karcolás és egyéb felületi hiba nincs rajta, próbáltam dvd-olvasóval is meg íróval is de egyik sem rakta fel.
A válaszokat előre is köszönöm.
|
pén. aug. 12, 2005 21:29 |
|
|