Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 2:03

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 8 hozzászólás ] 
DVD másolás régiókód nélkül? 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem nem kell ennyire túlbonyolítani: DVDFab, regiókódmentesítést kipipálva másolás lemezről lemezre, aztán hali.
Mondjuk serial ehhez is kell...

vas. dec. 25, 2005 11:46
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szerinem "vanannak Warez oldalak" is eme fórumon kívül is,és aki "keres" az nem bizonyos,hogy Emilnek hívják :wink:
Különössen rávilágítva az:
Idézet:
Regsiztrálod, akkor például disabledre teheted...
KépKép

pén. dec. 23, 2005 21:51
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Shrink használata mellett felesleges a Region Free progi.

pén. dec. 23, 2005 21:35
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
DVD Region-Free 3.5 programot telepítsd fel. Az internetről letölthető. Igaz, regisztrációs kódot kér a full működéshez, de még enélkül; így is régókód függetlenné teszi az általad kiírt DVD filmeket.
Pl.: DVD Shrink programmal felmásolod a vob fájlokat a winchesterre, kiválaszthatod a jelölő négyzetekben, hogy milyen régiókódúvá kívánod tenni az anyagot. Én az összeset engedélyezem (választom ki). A DVD Region Free menet közben ott fog **** a system tray részen (rákkantintol, behívhatod a menüit). Regsiztrálod, akkor például disabledre teheted a PC Frindley-t! Engedélyezi Neked a DMA-t Windows XP operációs rendszeren is!
"Copy CSS encrypted DVDs from any region"
n.i.CJB

pén. dec. 23, 2005 18:53
platina tag

Hozzászólás 
gyuszi40 írta:
A DVD Decrypter progival írtam fel a HDD-re (.mdf) fájl, majd ugyanezzel a programmal a DVD lemezre. Mit kellett volna csinálnom közben, hogy mentesítse a régiókódot

Hi!

Ne .mdf fájlba mentsd le hanem jelőld ki az összes filét és decrypteld le HDD-re majd innen ird fel dvd-re. Ha kiírja a progi a kulcsot ( 2f 34 dd ac...) , akkor tuti régiófüggetlen lesz a végén.

üdv

gerry

pén. máj. 20, 2005 18:42
ezüst tag

Hozzászólás 
A DVD Decrypter progival írtam fel a HDD-re (.mdf) fájl, majd ugyanezzel a programmal a DVD lemezre. Mit kellett volna csinálnom közben, hogy mentesítse a régiókódot

csüt. máj. 19, 2005 16:54
gyémánt tag

Hozzászólás Re: DVD másolás régiókód nélkül?
gyuszi40 írta:
Szevasztok! Kaptam egy 1-es régiókódú „STING” DVD lemezt (7,4 GB). A számítógépem lejátssza, ha fut a Any DVD program, de az asztali lejátszok nem ismerik fel. Lemásoltam egy duplarétegű DVD lemezre, de maradt az 1-es régiókód! Létezik olyan másolási eljárás amely megszünteti a régiókódot?
A válaszokat előre is köszönöm.
Gyuszi40

dvddecrypter, smartripper, stb. De ha már HDD-n van a VIDEO_TS könyvtár akkor simán az IFOEdit programmal is mentesíteni lehet.

csüt. máj. 19, 2005 15:02
ezüst tag

Hozzászólás DVD másolás régiókód nélkül?
Szevasztok! Kaptam egy 1-es régiókódú „STING” DVD lemezt (7,4 GB). A számítógépem lejátssza, ha fut a Any DVD program, de az asztali lejátszok nem ismerik fel. Lemásoltam egy duplarétegű DVD lemezre, de maradt az 1-es régiókód! Létezik olyan másolási eljárás amely megszünteti a régiókódot?
A válaszokat előre is köszönöm.
Gyuszi40

csüt. máj. 19, 2005 14:57
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 8 hozzászólás ]