Szerző |
Üzenet |
Tom-y
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 526 Tartózkodási hely: Itt-ott,amott
|
szaz írta: Lenne egy gondom már nem egyszer elöfordult az hogy internetröl letöltött 2cd-és filmen a második lemezen nincs hang ha leakarom játszani DVD lejátszon.(a számítogépen minde gond nélkül lejátsza) tud valaki valami okosat?
Milyen playád van?Egyes típusok a gyári firmware-rel csináltak ilyet.
|
pén. jún. 09, 2006 18:53 |
|
|
szaz
vas-tag
|
Lenne egy gondom már nem egyszer elöfordult az hogy internetröl letöltött 2cd-és filmen a második lemezen nincs hang ha leakarom játszani
DVD lejátszon.(a számítogépen minde gond nélkül lejátsza)
tud valaki valami okosat?
|
pén. jún. 09, 2006 8:56 |
|
|
anonym1s
arany tag
|
Kossz, mar megoldottam onalloan meg aznap
|
hétf. feb. 20, 2006 23:07 |
|
|
jurzsolt
arany tag
Csatlakozott: hétf. okt. 11, 2004 18:12 Hozzászólások: 193 Tartózkodási hely: Óbuda
|
A korongvadasz oldalon találsz a gondodra megoldást, kérdéseket is tehetsz fel, nagyon segítőkészek, de elöbb azért használd a keresést. Vagy itt van a korongvadász társoldala a mACSman & Clipper
|
kedd feb. 14, 2006 17:07 |
|
|
anonym1s
arany tag
|
Na megint van egy, az elobbihez hasonlo gondom. Van egy divx filmem, amiben a hang kesik vagy 40-50 masodpercet a kephez kepest, de mar az elejetol kezdve, ezert ugy gondolom ezt meg lehet valahogy csinalni, csak nem tudom hogyan. Tudja valaki?
|
kedd feb. 14, 2006 11:40 |
|
|
patrik1
vas-tag
|
Nem tud valaki olyan oldalt mondani ahonnan avi formátumba tölthetnák le filmeket?????
|
kedd jan. 31, 2006 19:32 |
|
|
anonym1s
arany tag
|
Hali!
Akadt egy kis gondom egy divx filmmel. A 22 perc korul elcsuszik a hang, es onnantol kezdve 4-5 masodperccel hamarabb van a hang mint a kep. Mivel lehet ezt megjavitani es hogyan?
|
vas. jan. 29, 2006 6:16 |
|
|
FecoB
ezüst tag
|
Slayerke írta: Sony NS52P tipusú.Jött ki hozzá firmware frissités de a leirása szerint csak felirat lejátszással fog bővülni a tudása.Igy nem raktam fel. Ahogy olvasgattam a sony sajna nem nagyon töri magát e téren. Ezt a fourCC dolgot hétvégén kiprobálom!thx!
http://www.sonydigital-link.com/HAV/downloads/downloads.asp?m=DVP-NS52P&f=fw&l=hu
"Sony otthoni audió és videó: firmware-letöltések ( DVP-NS52P )
A Sony lehetőséget kínál az Ön DVD-lejátszójához készült legfrissebb firmware-frissítések letöltésére, melyek használatával a legújabb formátumú anyagok is lejátszhatók. Kérjük, fogadja el az alábbi jogi nyilatkozat feltételeit, hogy elindíthassa a letöltést, és elkészíthesse a frissítéséhez szükséges CD-ROM-ot, melynek segítségével a DVD-lejátszó a jelenlegi legfrissebb DivX-verziók olvasására is képes lesz."
NS32-nél:
"...Ma megvettem én is az NS32-est. Firmware upgrade, majd játsza az xvidet. ..."
Próbáld ki a frissítést! A SNEEC900.BIN szerepel mind a két típusnál.
http://www.sonydigital-link.com/HAV/Downloads/FW.asp?l=hu
http://forum.mpeg4-players.info/index.php?showtopic=440&st=60
http://forum.mpeg4-players.info/index.php?showtopic=438
|
hétf. jan. 09, 2006 8:12 |
|
|
Slayerke
ezüst tag
|
Sony NS52P tipusú.Jött ki hozzá firmware frissités de a leirása szerint csak
felirat lejátszással fog bővülni a tudása.Igy nem raktam fel.
Ahogy olvasgattam a sony sajna nem nagyon töri magát e téren.
Ezt a fourCC dolgot hétvégén kiprobálom!thx!
|
csüt. jan. 05, 2006 10:48 |
|
|
Tom-y
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 526 Tartózkodási hely: Itt-ott,amott
|
Re: Xvid->Divx
Slayerke írta: Hello!
Van egy sony divx es asztali lejátszom,ami sajna az xvid et nem játsza le. Firmware frissitést sem találtam hozzá.Az érdekelne hogy ezt a dolgot nem lehet valahogy kikerülni?Végülis a divx codec el lelehet játszani a xvid filmeket is.Akkor az asztalinál nem lehet valahogy megoldani a dolgot?Mondjuk xvid file header jét átirni ugy hogy divx nek látszon,vagy ilyesmi?Vagy csak teljesen ujratömörités segit?
köszi
Hali!Írd le a típusát a lejátszódnak,mert egyes típusokhoz van firmware frissítés,és pont az xvid-es problémát orvosolja.
|
csüt. jan. 05, 2006 9:34 |
|
|
vackor
gyémánt tag
|
Verziófüggő ez is. A régebbi verzióval készült filmeket le lehet játszani másik dekóderrel, de úgy tudom az újabbaknál ez nem mindig működik.
Szerintem próbáld ki. Fogj egy újraírható lemezt és írj rá egy filmet aminek előbb átírod a fejlécét.
http://www.divx-digest.com/software/avifourcc.html
|
csüt. jan. 05, 2006 9:14 |
|
|
Slayerke
ezüst tag
|
Xvid->Divx
Hello!
Van egy sony divx es asztali lejátszom,ami sajna az xvid et nem játsza le.
Firmware frissitést sem találtam hozzá.Az érdekelne hogy ezt a dolgot nem lehet valahogy kikerülni?Végülis a divx codec el lelehet játszani a xvid filmeket is.Akkor az asztalinál nem lehet valahogy megoldani a dolgot?Mondjuk xvid file header jét átirni ugy hogy divx nek látszon,vagy ilyesmi?Vagy csak teljesen ujratömörités segit?
köszi
|
csüt. jan. 05, 2006 1:50 |
|
|